Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gustom2008 είπε

Εγω οταν πηγα να κανω γνησιο υπογραφης στο τμημα πριν 4 χρονια,μου ειπε ο αστυνομικος εκει οτι εχω απαγορευση εξοδου απο την χωρα και με ρωτουσε τι εγκλημα εχω κανει!Λεω μου κανεις πλακα.Μου λεει στο κομπιουτερ φαινεσαι οτι εχεις απαγορευση εξοδου απο την χωρα!Οτι να'ναι.Μου ειπε να παω στα δικαστηρια να βγαλω ακρη για το λαθος αλλα εγω δεν πηγα,το εχω αφησει ετσι.Οταν χρειαστει να βγω εξωτερικο θα ασχοληθω.

τότε ήσουν τυχερός μάλλον και δεν έγινε η δίκη , τώρα κάνε πλακίτσα ....

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε ήσουν τυχερός μάλλον και δεν έγινε η δίκη , τώρα κάνε πλακίτσα ....

ποια δικη?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gustom2008 είπε

ποια δικη?

Μέτρο για να μην την κοπανήσεις μέχρι να γίνει η δίκη είναι,όπως και η παρουσία στο ΑΤ κάθε Χ μέρες.

Απορώ πως είσαι τόσο άνετος όταν ξέρεις ότι υπάρχει κάτι τέτοιο .

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Μέτρο για να μην την κοπανήσεις μέχρι να γίνει η δίκη είναι,όπως και η παρουσία στο ΑΤ κάθε Χ μέρες.

Απορώ πως είσαι τόσο άνετος όταν ξέρεις ότι υπάρχει κάτι τέτοιο .

θα πετάει reactions απο το κελί μετά 😁

ίσως υπάρχει άλλος λόγος απαγόρευσης εξόδου που δε μπορώ να σκεφτώ , αλλά δε με αφορά

Δημοσ.

Ειπα εγω οτι ειχα κανενα δικαστηριο ή εχω κανει κανενα εγκλημα?Χαχαχαχα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gustom2008 είπε

Σε εσένα έχει χρεωθεί ,απορώ πως δεν το καταλαβαίνεις!Λάθος οκ αλλά εσύ φαίνεσαι με πρόβλημα.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gustom2008 είπε

δεν έχει σημασία αν ήσουν εσύ ή όχι , αυτό δεν έχεις καταλάβει , το σύστημα βλέπει εσένα και όταν γίνει το δικαστήριο που αφορά (κατα λάθος) εσένα , εσύ θα τρέχεις (στο προαύλιο λίγες ώρες την ημέρα) μέχρι να βγει άκρη

φαντάσου όσους φυγόδικους να συλλαμβάνανε να λέγανε λάθος άτομο και να τους αφήνανε μέχρι να το εξακριβώσουν

φυσικά μιλάμε για την περίπτωση που αφορά μελλοντική δίκη η απαγόρευση , μακάρι να είναι κάτι άλλο , εσύ ρισκάρεις , καλή συνέχεια απο μένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απαγόρευση εξόδου από την χώρα, η καταβολή εγγύησης όπως και η παρουσία κάθε Χ μέρες στο τοπικό ΑΤ. Υπάρχουν κι άλλα τέτοια όπως στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, είναι αποφάσεις που θα λάβει δικαστήριο μετά από καταδίκη κάποιου που θα γλιτώσει την ποινή φυλάκισης. Μπορεί επίσης να είναι και αποφάσεις μετά από την αποφυλάκιση κάποιου που δεν ξεμπερδεύεις από ποινές μέτρα κτλ. 

Σε κάθε περιπτωση, αυτός που του ήρθε τέτοιο χαρτί και γράφει επάνω τα στοιχεία του, να φροντίσει να μάθει τι γίνεται και να βάλει δικηγόρο να ενημερωθεί για το λάθος του οποίος το έκανε, ΑΤ, δικαστήριο κτλ. Διότι δεν αποκλείεται να έγινε δικαστήριο ερήμην του και να μην ξέρει τίποτα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, gustom2008 είπε

...ούτε εσύ είπες, ούτε σε εσένα το είπαν, αλλά λογικά έχεις και δεν το ξέρεις. Χωρίς να χρειάζεται να έχεις κάνει έγκλημα, αλλά έτσι όπως το πας, σε βλέπω να το κάνεις τελικά όταν θα σε ψάχνουν είτε για φυλάκιση είτε θα σου έρθει κάποιο ποσό να πληρώσεις ως ποινή.

Εσένα σου έχει μείνει από την συνομιλία με τον μπάτσο ότι "δεν μπορείς να βγεις από την χώρα αν το χρειαστείς" (και η "λύση" που σκέφτηκες είναι "ε όταν θα είναι να βγω, θα το ψάξω πρώτα" - λες και θα πατήσεις ένα κουμπάκι όταν έρθει η ώρα και θα λύσεις το ζήτημα), χωρίς ν' αναλογιστείς γιατί προέκυψε αυτό και τί άλλο μπορεί να σε περιμένει λόγω των αιτίων...ΑΚΟΜΑ κι αν δεν έχεις κάνει ο ίδιος κανένα έγκλημα...

Χωρίς να είμαι δικηγόρος, και όσο κι αν το να μην έχεις κάνει τίποτα ΕΙΝΑΙ καλός λόγος ώστε "να μη φοβάσαι", η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα δεν επιβάλλεται αν πχ έχεις κλέψει ένα πακέτο τσίχλες από περίπτερο, αλλά για πολύ σοβαρότερους λόγους, και αυτός είναι ένας καλός λόγος να ανησυχείς για το τί έχεις παιχτεί από πίσω σου και να βιαστείς να το διευθετήσεις πριν έρθει η ώρα του δικαστηρίου (την οποία πρέπει να μάθεις - εφ' όσον ισχύει ακόμη η απαγόρευση και η δίκη είναι όντως στο προσεχές μέλλον).

Δημοσ.
11 ώρες πριν, rus είπε

Απ οτι φαινεται ενας μηνυτης μπορει να μηνυσει οποιον του κατεβει. Ηξερα ενα διαχειριστη που ειχε κανει αγωγη σε καποια ενοικο για απληρωτα κοινοχρηστα, η οποια ομως δεν ηταν ιδιοκτητρια του διαμερισματος αλλα φιλοξενουμενη.

Θα πρεπει συνεπως πρωτου στοιχειοθετηθει μια μηνυση να ελεγχεται εαν ειναι ορθη.

Δεν πάει έτσι. Όταν γίνεται αγωγή για απλήρωτα κοινόχρηστα,η πρώτη κίνηση που κάνει ο δικηγόρος είναι να βρει μέσω υποθηκοφυλακείου τον νόμιμο ιδιοκτήτη κατά την περίοδο των απλήρωτων κοινόχρηστων. Δεν μπορεί να κατατεθεί αγωγή σε ένοικο, φιλοξενούμενο,αντίκλητο, προηγούμενο ιδιοκτήτη, περαστικό, γείτονα κτλ. Και εκτός αυτού,δεν την κάνει ο διαχειριστής την αγωγή. Ο δικηγόρος ζητάει απόφαση της γενικής συνέλευσης ιδιοκτητών της πολυκατοικίας για να το προχωρήσει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, geo9419 είπε

Απο οτι ξερω αυτός που χάνει την δίκη πληρώνει τα δικαστικά έξοδα. Εαν κερδίσεις την δίκη τοτε θα σου πληρώσει τον δικηγόρο σου. 

Όχι σε όλα τα δικαστήρια αλλά και πάλι δεν σου πληρώνει όλα τα έξοδα. Υπάρχει συγκεκριμένη αμοιβή που ορίζεται απο τα δικαστήρια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε

Όχι σε όλα τα δικαστήρια αλλά και πάλι δεν σου πληρώνει όλα τα έξοδα. Υπάρχει συγκεκριμένη αμοιβή που ορίζεται απο τα δικαστήρια.

Με βλέπω πλούσιο δηλαδή, θα μου τα σκάσει και χοντρά η πρώην/νυν χρήστης που δεν έχει καν έπιπλα στο σπίτι...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorilas13 είπε

Με βλέπω πλούσιο δηλαδή, θα μου τα σκάσει και χοντρά η πρώην/νυν χρήστης που δεν έχει καν έπιπλα στο σπίτι...

...μάλλον τον συνονόματό σου πρέπει να μηνύσεις (και εσύ) :-D

Δημοσ.
Στις 10/10/2022 στις 1:10 ΠΜ, gorilas13 είπε

Μια χαρά... ζωάρα. Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να κάνω ταξίδι στην Αθήνα.

Δηλαδή μεθαύριο, θα κάνει πάλι καμία παρανομία ο συνονόματος και θα τρέχουν πάλι εμένα.

Το πατρώνυμο και την διεύθυνση, πως την βρήκε όμως; Κυκλοφορει ένα junkie το οποίο λέει ότι είμαι εγώ ή τα βρήκε η αστυνομία; 

Μου φαίνεται θα το ρίξω στα ναρκωτικά όντως...

Έχω εικόνα ότι δεν χρειαζεται να έρθεις ο ιδιος, ο δικηγορος με πληρεξούσιο και με τα κατάλληλα χαρτιά, μπορει να αποδείξει την συνωνυμία μόνος του. Επισης και αρκετά νωρίτερα απο την δίκη. 

Ισχυρότατο αποδεικτικό: αν δεν ήσουν Ελλάδα την περίοδο που αναφέρει η τυπισα… 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...