Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε χαρτί από την αστυνομία στην κατοικία μου στο νησί, ότι σύμφωνα και με την μήνυση που μου έχει αποδοθεί το 2020 ( δεν έγινε ποτέ), έχω δικαστήριο τον άλλο μήνα για πλημμέλημα από κάποια κυρία (δεν έχω ιδέα ποια είναι).

Το χαρτί αναγράφει το ονοματεπώνυμο μου (δεν είναι Γιώργος Παπαδόπουλος), το πατρώνυμο και το χωριό κατοικίας μου στο νησί. (Δεν υπάρχει άλλος με τα ίδια στοιχεία στο νησί).

Μένω στο εξωτερικό, οπότε στέλνω έναν δικηγόρο στην Αθήνα όπου έγινε καί η μήνυση να μάθει περί τήνος πρόκειται...

Η μήνυση είναι από μία κυρία που λέει ότι ήμασταν λέει ζευγάρι και χρήστες ηρωίνης, μέναμε μαζί στην Αθήνα το 2017 και κάποια στιγμή λέει ότι βρήκα ευκαιρία και της άδειασα το σπίτι από τα έπιπλα χαχαχαχα.

Ούτε Αθήνα εμένα, ούτε την ξέρω, ούτε φυσικά έκανα ποτέ ηρωίνη κτλ.

Το θέμα είναι ότι ο δικηγόρος δεν μπορεί να βρει ακόμα στοιχεία επικοινωνίας της και εγώ δεν μπορώ να κάνω ταξίδι από το εξωτερικό να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Ποιός θα πληρώσει εμένα όλα τα έξοδα και την ταλαιπωρία, το junkie? Και που διάολο και συνωνυμία να είναι, βρήκε τα άλλα στοιχεία πατρώνυμο και διεύθυνση στο νησί;

Επεξ/σία από gorilas13
  • Confused 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

ούτε φυσικά έκανα ποτέ ηρωίνη κτλ

...ευκαιρία με το σκηνικό να την ξεκινήσεις τώρα :P

(...αφού έχεις βάλει δικηγόρο, νομίζω οι γνώμες από εδώ μέσα, περιττεύουν...Αυτός θα σου πει και ποιος θα πληρώσει τα έξοδά του - αν και υποπτεύομαι ότι θα είσαι,,,εσύ )

• Like 1
Δημοσ.

θα πρέπει να παρουσιαστείς στο δικαστήριο, έστω με εκπρόσωπο δικηγόρο και να αποδείξεις ότι λανθασμένα κλήθηκες εσυ στη δική, τα έξοδα μάλλον θα τα επωμιστεις δυστυχώς. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

θα πρέπει να παρουσιαστείς στο δικαστήριο, έστω με εκπρόσωπο δικηγόρο και να αποδείξεις ότι λανθασμένα κλήθηκες εσυ στη δική, τα έξοδα μάλλον θα τα επωμιστεις δυστυχώς. 

Μια χαρά... ζωάρα. Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να κάνω ταξίδι στην Αθήνα.

Δηλαδή μεθαύριο, θα κάνει πάλι καμία παρανομία ο συνονόματος και θα τρέχουν πάλι εμένα.

Το πατρώνυμο και την διεύθυνση, πως την βρήκε όμως; Κυκλοφορει ένα junkie το οποίο λέει ότι είμαι εγώ ή τα βρήκε η αστυνομία; 

Μου φαίνεται θα το ρίξω στα ναρκωτικά όντως...

Επεξ/σία από gorilas13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να ρθεις, να πας να φας τη μερα στα δικαστηρια και να φυγεις με αναβολη και την υποχρεωση να ξαναρθεις πως το βλεπεις?

Γιατι μεταξυ μας, εκει θα παει

ΥΓ αφου εχεις δικηγορο τι ρωτας εδω ... λογικα και ο δικηγορος σου πρεπει να κανει καποιες κινησεις (ψευδη καταμηνυση κλπ) μπας και το σωσει στο παρα 1

Μαζεψε οτι στοιχεια εχεις που αποδικνυουν οτι δε ζουσες Αθηνα το 2017. Μισθοδωσιες, μαρτυρικες καταθεσεις, ο δικηγορος σου πρεπει να στα χει πει αυτα.

Επεξ/σία από fredd0
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Δηλαδή μεθαύριο, θα κάνει πάλι καμία παρανομία ο συνονόματος και θα τρέχουν πάλι εμένα.

Το πατρώνυμο και την διεύθυνση, πως την βρήκε όμως; Κυκλοφορει ένα junkie το οποίο λέει ότι είμαι εγώ ή τα βρήκε η αστυνομία; 

Μου φαίνεται θα το ρίξω στα ναρκωτικά όντως...

έχει συμβεί να υπάρχει συνεπωνυμια και στο πατρωνυμο στην Ελλάδα αρκετές φορές, έκανε κ η αστυνομία ίσως βιαστική δουλειά, ίσως και ο υπάλληλος του δικαστηρίου.... υπέθεσε ότι είσαι εσύ. Γενικά στα δικαστήρια συναντάς τέτοια σκηνικά μη σε παραξενεύει. 

Στην κλήτευση δε λέει αριθμό ταυτότητας; 

Γενικά αν πας ή στείλεις δικηγόρο να παρουσιάσεις στοιχεία ότι εκείνη την περίοδο δεν ήσουν εκεί που λέει η δικογραφία, μην ξεχνάς οτι για το δικαστήριο θα είσαι ΕΣΥ ο κατηγορούμενος εκείνη την ώρα κ πρέπει να έχεις ατρανταχτες αποδείξεις. Εισιτήρια πχ, αποδείξεις αγοράς στο όνομα σου από άλλο τόπο κλπ και καθάρισες σε 5 λεπτά από το δικαστήριο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

...ρε, πας καλά; Οι δικηγόροι σήμερα δεν είναι όπως στην αρχαία Αθήνα που απλά γράφανε τους λόγους των πελατών τους τους οποίους τους εκφωνούσαν οι ίδιοι στο δικαστήριο...

Αφού μπορείς και προσέλαβες δικηγόρο, αυτός θα παρουσιαστεί για 'σένα στο δικαστήριο, αυτός θα φροντίσει να αποδείξει την μη σχέση σου με την κατηγορία, αυτός και θα σε ξαφρίσει, κτλ...😛

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 2
Δημοσ.

Το κακό με αυτές τις υποθέσεις ξέρεις ποιο είναι. Ότι δεν σε παίρνει να τις αφήσεις έτσι γιατί υπάρχουν συνέπειες. Πχ αν καταδικαστείς και ότι αποφασιστεί, αν δεν κάνεις τίποτα, θα έρθεις μια ωραία μέρα Ελλάδα για να διακοπές ή για να δεις τους δικούς σου και θα σε μπαγλαρωσουν στο αεροδρόμιο. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα άξιζε μια να ασχοληθείς με κανένα λάθος και τυχόν παρλαπιπες που δεν σε αφορούν. Πρέπει να ασχοληθείς όμως και μάλλον θα επιβαρυνθείς εσύ τα έξοδα. 

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

έχει συμβεί να υπάρχει συνεπωνυμια και στο πατρωνυμο στην Ελλάδα αρκετές φορές, έκανε κ η αστυνομία ίσως βιαστική δουλειά, ίσως και ο υπάλληλος του δικαστηρίου.... υπέθεσε ότι είσαι εσύ. Γενικά στα δικαστήρια συναντάς τέτοια σκηνικά μη σε παραξενεύει. 

Στην κλήτευση δε λέει αριθμό ταυτότητας; 

Γενικά αν πας ή στείλεις δικηγόρο να παρουσιάσεις στοιχεία ότι εκείνη την περίοδο δεν ήσουν εκεί που λέει η δικογραφία, μην ξεχνάς οτι για το δικαστήριο θα είσαι ΕΣΥ ο κατηγορούμενος εκείνη την ώρα κ πρέπει να έχεις ατρανταχτες αποδείξεις. Εισιτήρια πχ, αποδείξεις αγοράς στο όνομα σου από άλλο τόπο κλπ και καθάρισες σε 5 λεπτά από το δικαστήριο. 

Δεν έχει αριθμό ταυτότητας, όμως το χωριό του νησιού και το ονοματεπώνυμο, είναι σαν ταυτότητα, δηλαδή εμένα εννοεί.

Ε πήρα χαρτί από τον εργοδότη ότι δούλευα στο νησί το 2017, θα βάλω κάνα μάρτυρα λογικά, ε και θα στείλω και το διαβατήριο με την φωτό που είμαι 120 κιλά και θα τους πω, ποιά ηρωίνη;!!

Ελπίζω το τζάνκι να μη δει τη φωτογραφία και πει αυτοοοος είναι. Ε γιατί θα τρελαθώ τελείως.

37 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Το να ρθεις, να πας να φας τη μερα στα δικαστηρια και να φυγεις με αναβολη και την υποχρεωση να ξαναρθεις πως το βλεπεις?

Γιατι μεταξυ μας, εκει θα παει

ΥΓ αφου εχεις δικηγορο τι ρωτας εδω ... λογικα και ο δικηγορος σου πρεπει να κανει καποιες κινησεις (ψευδη καταμηνυση κλπ) μπας και το σωσει στο παρα 1

Μαζεψε οτι στοιχεια εχεις που αποδικνυουν οτι δε ζουσες Αθηνα το 2017. Μισθοδωσιες, μαρτυρικες καταθεσεις, ο δικηγορος σου πρεπει να στα χει πει αυτα.

Είναι φρέσκο το θέμα, το δικαστήριο είναι αρχές Νοεμβρίου και θα έχω νέα μέσα στην βδομάδα από τον δικηγόρο για το τι θα κάνουμε.

Και πες κάνω μήνυση για ψευδή καταμήνυση και για τα έξοδα κτλ, από ποιόν θα πάρω λεφτά; Από μία που λέει ότι ήταν/είναι χρήστης και της έχουν αδειάσει και το σπίτι;;!! Τα φρύδια μου θα πάρω, το θέμα είναι να ξεμπερδέψω και να μην βρεθώ πάλι στο μέλλον μπλεγμένος.

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Δεν έχει αριθμό ταυτότητας, όμως το χωριό του νησιού και το ονοματεπώνυμο, είναι σαν ταυτότητα, δηλαδή εμένα εννοεί.

Ε πήρα χαρτί από τον εργοδότη ότι δούλευα στο νησί το 2017, θα βάλω κάνα μάρτυρα λογικά, ε και θα στείλω και το διαβατήριο με την φωτό που είμαι 120 κιλά και θα τους πω, ποιά ηρωίνη;!!

Ελπίζω το τζάνκι να μη δει τη φωτογραφία και πει αυτοοοος είναι. Ε γιατί θα τρελαθώ τελείως.

Είναι φρέσκο το θέμα, το δικαστήριο είναι αρχές Νοεμβρίου και θα έχω νέα μέσα στην βδομάδα από τον δικηγόρο για το τι θα κάνουμε.

Και πες κάνω μήνυση για ψευδή καταμήνυση και για τα έξοδα κτλ, από ποιόν θα πάρω λεφτά; Από μία που λέει ότι ήταν/είναι χρήστης και της έχουν αδειάσει και το σπίτι;;!! Τα φρύδια μου θα πάρω, το θέμα είναι να ξεμπερδέψω και να μην βρεθώ πάλι στο μέλλον μπλεγμένος.

Οταν έχεις νέα ενημέρωσε και εδώ. 

Εαν έχει κάνει λάθος το δικαστήριο στην κλητευση και τα στοιχεία αυτού που κλήθηκε τότε δεν έχει νόημα η δική σου μήνυση. 

Εαν η άλλη δήλωσε ψεύτικα στοιχεία που είναι τα δικά σου, τότε ότι σου πει ο δικηγόρος. Δεν θα ηταν κακή ιδέα μήνυση από εσένα προς αυτήν. Ακόμα κι αν δεν έχει τίποτα να της πάρεις. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gorilas13 είπε

Κάνουν και χειρότερα λάθη πάντως οι υπάλληλοι στα δικαστήρια, έχει συμβεί να γράψουν πχ το πατρωνυμο ως όνομα κ το ανάποδο κ έτσι κλήθηκε ως κατηγορούμενος ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Σπύρου αντί ο Σπύρος Παπαδόπουλος του Ιωάννη πχ (γνωρίζω επακριβώς την περίπτωση). Και πάλι έπρεπε να αποδείξει στο δικαστήριο (ποινικό παρουσία εισαγγελέα κλπ) ότι δεν ήταν αυτός ο εμπλεκομενος, παρά το προφανές του λάθους. 

Φυσικά οι εισαγγελείς κ οι δικαστές τραβάνε τα μαλλιά τους με κάτι τέτοια που ταλαιπωρούν τον κόσμο αλλά.... η μη ψηφιοποίηση των διαδικασιών αυτά έχει δυστυχώς. 

Μη μπλέξεις να κάνεις μήνυση ενώ πιθανώς πρόκειται για λάθος. Άδικος κόπος κ χρήμα κ χρόνος. 

Καλό κουράγιο και θα ξεμπερδεύεις εύκολα με τα χαρτιά που έχεις μαζί σου λογικά. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, rodosf1 είπε

έχει συμβεί να υπάρχει συνεπωνυμια και στο πατρωνυμο στην Ελλάδα αρκετές φορές, έκανε κ η αστυνομία ίσως βιαστική δουλειά,

Και σε εμενα υπαρχει ατομο με ιδιο ονοματεπωνυμο, πατρωνυμο και έτος γεννησης αλλα διαφορετική πολη (κοντινη ομως). Το ανακαλυψα οταν πηγα να βγαλω διαβατηριο...

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Και σε εμενα υπαρχει ατομο με ιδιο ονοματεπωνυμο, πατρωνυμο και έτος γεννησης αλλα διαφορετική πολη (κοντινη ομως). Το ανακαλυψα οταν πηγα να βγαλω διαβατηριο...

Στόν άντρα τής αδελφής μου είχε έρθει χαρτί από τήν στρατολογία ότι ήταν ανυπότακτος(είχε περίπου 5 χρόνια πού είχε απολυθεί),γιατί έτυχε αυτός πού έψαχναν νά έχει τό ίδιο όνομα-επώνυμο(Παπαδόπουλος οπότε.....)-πατρόνυμο καί κατάγονταν από διπλανα χωριά τού ίδιου νομού.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, gorilas13 είπε

Μου ήρθε χαρτί από την αστυνομία στην κατοικία μου στο νησί, ότι σύμφωνα και με την μήνυση που μου έχει αποδοθεί το 2020 ( δεν έγινε ποτέ), έχω δικαστήριο τον άλλο μήνα για πλημμέλημα από κάποια κυρία (δεν έχω ιδέα ποια είναι).

Το χαρτί αναγράφει το ονοματεπώνυμο μου (δεν είναι Γιώργος Παπαδόπουλος), το πατρώνυμο και το χωριό κατοικίας μου στο νησί. (Δεν υπάρχει άλλος με τα ίδια στοιχεία στο νησί).

Μένω στο εξωτερικό, οπότε στέλνω έναν δικηγόρο στην Αθήνα όπου έγινε καί η μήνυση να μάθει περί τήνος πρόκειται...

Η μήνυση είναι από μία κυρία που λέει ότι ήμασταν λέει ζευγάρι και χρήστες ηρωίνης, μέναμε μαζί στην Αθήνα το 2017 και κάποια στιγμή λέει ότι βρήκα ευκαιρία και της άδειασα το σπίτι από τα έπιπλα χαχαχαχα.

Ούτε Αθήνα εμένα, ούτε την ξέρω, ούτε φυσικά έκανα ποτέ ηρωίνη κτλ.

Το θέμα είναι ότι ο δικηγόρος δεν μπορεί να βρει ακόμα στοιχεία επικοινωνίας της και εγώ δεν μπορώ να κάνω ταξίδι από το εξωτερικό να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Ποιός θα πληρώσει εμένα όλα τα έξοδα και την ταλαιπωρία, το junkie? Και που διάολο και συνωνυμία να είναι, βρήκε τα άλλα στοιχεία πατρώνυμο και διεύθυνση στο νησί;

Ηξερε ονομα επώνυμο και έψαξαν και έκατσε σε εσένα η μπίλια.

Βάλε να ψάξεις μέσα απο το 11888 να δεις πόσοι με το ίδιο ονοματεπώνυμο υπάρχουν.Ψάξε και στο internet το ονομα σου.

Το πιο απλό θα ήταν να δει ο δικηγόρος αν σε περιγράφει κάπως στην μήνυση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ οτι φαινεται ενας μηνυτης μπορει να μηνυσει οποιον του κατεβει. Ηξερα ενα διαχειριστη που ειχε κανει αγωγη σε καποια ενοικο για απληρωτα κοινοχρηστα, η οποια ομως δεν ηταν ιδιοκτητρια του διαμερισματος αλλα φιλοξενουμενη.

Θα πρεπει συνεπως πρωτου στοιχειοθετηθει μια μηνυση να ελεγχεται εαν ειναι ορθη.

Επεξ/σία από rus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...