axilleaslarisa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Doubt είπε Αυτό λέμε, να ξέρεις τι αγοράζεις. Ελληνικό brand name είναι που βγάζει φασόν σε Κίνα και Τουρκία. Ακριβώς αλλά σίγουρα η τιμή και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι ότι ποιο vfm υπάρχει αυτή την στιγμή...
niar71 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Ότι χειρότερο μου έτυχε ποτέ με αυτήν την μάρκα σε πλυντήριο. Μέσα στον 1ο χρόνο ήρθε το service 3 φορές. Μέσα στην εγγύηση 5-6 .... Συσκευή που είχε τιμή 960 Ευρω. Ήταν 12Kg. Εγώ έλεγα στην γυναίκα μου να πάρουμε κάνα γερμανικό αλλά αυτή δεν ήθελε γιατί της άρεσε το design στο Morris. Τελικά τόσο που μας στοίχισε καλύτερα να είχα πάρει πίνακα του Τσαρούχη. Τέλος πάντων μόλις έληξε η εγγύηση μετά κάνα χρόνο ξαναχάλασε. Πήρα Bosh και βρήκα την υγεία μου..... 1 1
DeKaLoUdiS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα πλυντήρια (παλαιότερες σειρές 2019/20) για επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία (4 τέτοια 12αρια σε 2 διαφορετικά καταλύματα - 4 διαφορετικές παραγγελίες απο MMarkt) και μπορώ να πω οτι είναι πάρα πολύ καλά, οπως και οτι δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.
kostasbm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 πλυντηριο ρουχων καλυτερα κατι ποιο επωνυμο - δοκιμασμενο εχω boss 5κιλων απο το 1989 (2 αντλιες και τα κολλαρα αλλαγη ηταν οι ζημιες του) καποια στιγμη θα τα παιξει εννοειται αλλα ακομα προχωρα ακαθεκτο 1
axilleaslarisa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, niar71 είπε Ότι χειρότερο μου έτυχε ποτέ με αυτήν την μάρκα σε πλυντήριο. Μέσα στον 1ο χρόνο ήρθε το service 3 φορές. Μέσα στην εγγύηση 5-6 .... Συσκευή που είχε τιμή 960 Ευρω. Ήταν 12Kg. Εγώ έλεγα στην γυναίκα μου να πάρουμε κάνα γερμανικό αλλά αυτή δεν ήθελε γιατί της άρεσε το design στο Morris. Τελικά τόσο που μας στοίχισε καλύτερα να είχα πάρει πίνακα του Τσαρούχη. Τέλος πάντων μόλις έληξε η εγγύηση μετά κάνα χρόνο ξαναχάλασε. Πήρα Bosh και βρήκα την υγεία μου..... Ελπίζω να μην πάθω τα ίδια...και να είναι ένα τυχαίο γεγονός το δικός σου 5 ώρες πριν, DeKaLoUdiS είπε Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα πλυντήρια (παλαιότερες σειρές 2019/20) για επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία (4 τέτοια 12αρια σε 2 διαφορετικά καταλύματα - 4 διαφορετικές παραγγελίες απο MMarkt) και μπορώ να πω οτι είναι πάρα πολύ καλά, οπως και οτι δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα όταν περάσει λίγος καιρός θα σας πω και εγώ νέα και ελπίζω να συμφωνώ μαζί σου 4 ώρες πριν, kostasbm είπε πλυντηριο ρουχων καλυτερα κατι ποιο επωνυμο - δοκιμασμενο εχω boss 5κιλων απο το 1989 (2 αντλιες και τα κολλαρα αλλαγη ηταν οι ζημιες του) καποια στιγμη θα τα παιξει εννοειται αλλα ακομα προχωρα ακαθεκτο Καλά σίγουρα αν πάει για παράδειγμα ένα Miele δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απλά το θέμα είναι και τι λεφτά έχεις ή θες να διαθέσεις Επίσης μην συγκρίνεις τις κατασκευές τις παλιές με σήμερα δεν έχουν καμία σχέση...σήμερα γενικά είναι χάρτινα όλα...εγώ αλάνια το χτύπησα και ο χρόνος θα δηξει
Rattlehead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 11/10/2022 στις 12:34 ΜΜ, DeKaLoUdiS είπε Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα πλυντήρια (παλαιότερες σειρές 2019/20) για επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία (4 τέτοια 12αρια σε 2 διαφορετικά καταλύματα - 4 διαφορετικές παραγγελίες απο MMarkt) και μπορώ να πω οτι είναι πάρα πολύ καλά, οπως και οτι δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Άρα να έρθουμε με black light στο ξενοδοχείο ε; 😅
kalaxan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από kalaxan
frap73 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μήπως ενεργοποιήθηκε κατά λάθος το κλείδωμα προστασίας; Βγάλε το από το ρεύμα και περίμενε 2-3 λεπτά, εξακολουθεί να είναι μπλοκαρισμένη η πόρτα; 1
kalaxan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Το έθεσα σε λειτουργια και το εκλεισα αμεσως και ξεμπλοκαρε η πορτα. it's ok
Giorgos20177 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 εχω το morris mpd 9637 9 κιλα , 2 χρονια τωρα αγορασμενο στα 440 , βλεπω τιμη τωρα 690..... 2 χρονια εχει στεγνωσει τα παντα και ειναι ακομα σαν καινουριο , δεν εχει βγαλει το παραμικρο θεμα , και μετρημενο Μ.Ο παντα στο 2.30 ωρο εκαψε 0,450 kwh σχεδον γεματο απο ρουχα ! 380 για 10 κιλο και κλαση Α το θεωρω παμθηνω εγω .
DeKaLoUdiS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Στις 13/10/2022 στις 7:39 ΠΜ, Rattlehead είπε Άρα να έρθουμε με black light στο ξενοδοχείο ε; 😅 Αν θες μπορώ να σου στείλω pm να δεις βαθμολογίες 😂 49 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε εχω το morris mpd 9637 9 κιλα , 2 χρονια τωρα αγορασμενο στα 440 , βλεπω τιμη τωρα 690..... 2 χρονια εχει στεγνωσει τα παντα και ειναι ακομα σαν καινουριο , δεν εχει βγαλει το παραμικρο θεμα , και μετρημενο Μ.Ο παντα στο 2.30 ωρο εκαψε 0,450 kwh σχεδον γεματο απο ρουχα ! 380 για 10 κιλο και κλαση Α το θεωρω παμθηνω εγω . εγω ειχα παρει τα 12αρια τοτε που τα ειχε βγαλει 55% για τα 55 χρονια κατι τετοιο νομιζω (ή 399 ή 299)
elpenor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Η γνώμη μου είναι ότι η Morris προσπαθεί πολύ να βγάλει καλά προϊόντα όμως δυστυχώς σε κάθε τομέα υπάρχει μία ξένη εταιρεία που το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Πλυντήρια / στεγνωτήρια / ψυγεία LG, φούρνοι - εστίες BSH, Daikin κλιματιστικά... πραγματικά είναι σχεδόν αδύνατο να τους ανταγωνιστεί, εδώ ούτε οι Γάλλοι με τα Brandt και οι Αμερικάνοι με τα Whirlpool δεν μπορούν.
avangard31 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 τελικα το εχει αγορασει κανενας? ειναι οκ? το θεμα με το μαλακτικο εχει λυθει που ειχε το προηγουμενο μοντελο?
Sebu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Στις 11/10/2022 στις 12:56 ΜΜ, kostasbm είπε πλυντηριο ρουχων καλυτερα κατι ποιο επωνυμο - δοκιμασμενο εχω boss 5κιλων απο το 1989 (2 αντλιες και τα κολλαρα αλλαγη ηταν οι ζημιες του) καποια στιγμη θα τα παιξει εννοειται αλλα ακομα προχωρα ακαθεκτο Βεβαια 5 κιλων ειναι μικρο για τις σημερινες αναγκες οικογενειας. Επιπλεον μοντελο του 1989 τι μοτερ εχει και ποσο καιει; Γιατι ενδεχεται να πηγαινει ο κουκος αηδονι. Ναι σκυλια τα τοτε γιατι τα εφτιαχναν να κρατανε και δεν ηταν καταναλωτικα αγαθα να τα αλλαζεις ανα 5 ετια. Αλλα δεν ειχαν στο μυαλο την καταναλωση, δεν ημαστον στο πρασινο "οικολογικο" κυμα τοτε.
kostasbm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Sebu είπε Βεβαια 5 κιλων ειναι μικρο για τις σημερινες αναγκες οικογενειας. Επιπλεον μοντελο του 1989 τι μοτερ εχει και ποσο καιει; Γιατι ενδεχεται να πηγαινει ο κουκος αηδονι. Ναι σκυλια τα τοτε γιατι τα εφτιαχναν να κρατανε και δεν ηταν καταναλωτικα αγαθα να τα αλλαζεις ανα 5 ετια. Αλλα δεν ειχαν στο μυαλο την καταναλωση, δεν ημαστον στο πρασινο "οικολογικο" κυμα τοτε. 2 άτομα είμαστε όποτε δε δουλεύει καθημερινά....θα το μετρήσω όταν μπορέσω και θα σω πω....... 5κιλο 7κιλο για 2 άτομα είναι μια χαρά ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις