Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αυτό λέμε, να ξέρεις τι αγοράζεις.

Ελληνικό brand name είναι που βγάζει φασόν σε Κίνα και Τουρκία.

Ακριβώς αλλά σίγουρα η τιμή και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι ότι ποιο vfm υπάρχει αυτή την στιγμή...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι χειρότερο μου έτυχε ποτέ με αυτήν την μάρκα σε πλυντήριο. Μέσα στον 1ο χρόνο ήρθε το service 3 φορές. Μέσα στην εγγύηση 5-6 .... Συσκευή που είχε τιμή 960 Ευρω. Ήταν 12Kg. Εγώ έλεγα στην γυναίκα μου να πάρουμε κάνα γερμανικό αλλά αυτή δεν ήθελε γιατί της άρεσε το design στο Morris. Τελικά τόσο που μας στοίχισε καλύτερα να είχα πάρει πίνακα του Τσαρούχη. Τέλος πάντων μόλις έληξε η εγγύηση μετά κάνα χρόνο ξαναχάλασε. Πήρα Bosh και βρήκα την υγεία μου.....

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα πλυντήρια (παλαιότερες σειρές 2019/20) 
για επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία (4 τέτοια 12αρια σε 2 διαφορετικά καταλύματα - 4 διαφορετικές παραγγελίες απο MMarkt) 
και μπορώ να πω οτι είναι πάρα πολύ καλά, οπως και οτι δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.

πλυντηριο ρουχων καλυτερα κατι ποιο επωνυμο - δοκιμασμενο

εχω boss 5κιλων απο το 1989 (2 αντλιες και τα κολλαρα αλλαγη  ηταν οι ζημιες του) καποια στιγμη θα τα παιξει εννοειται αλλα ακομα προχωρα ακαθεκτο

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, niar71 είπε

Ότι χειρότερο μου έτυχε ποτέ με αυτήν την μάρκα σε πλυντήριο. Μέσα στον 1ο χρόνο ήρθε το service 3 φορές. Μέσα στην εγγύηση 5-6 .... Συσκευή που είχε τιμή 960 Ευρω. Ήταν 12Kg. Εγώ έλεγα στην γυναίκα μου να πάρουμε κάνα γερμανικό αλλά αυτή δεν ήθελε γιατί της άρεσε το design στο Morris. Τελικά τόσο που μας στοίχισε καλύτερα να είχα πάρει πίνακα του Τσαρούχη. Τέλος πάντων μόλις έληξε η εγγύηση μετά κάνα χρόνο ξαναχάλασε. Πήρα Bosh και βρήκα την υγεία μου.....

Ελπίζω να μην πάθω τα ίδια...και να είναι ένα τυχαίο γεγονός το δικός σου

5 ώρες πριν, DeKaLoUdiS είπε

για επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία (4 τέτοια 12αρια σε 2 διαφορετικά καταλύματα - 4 διαφορετικές παραγγελίες απο MMarkt) 
και μπορώ να πω οτι είναι πάρα πολύ καλά, οπως και οτι δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. 

Μάλιστα όταν περάσει λίγος καιρός θα σας πω και εγώ νέα και ελπίζω να συμφωνώ μαζί σου

4 ώρες πριν, kostasbm είπε

εχω boss 5κιλων απο το 1989 (2 αντλιες και τα κολλαρα αλλαγη  ηταν οι ζημιες του) καποια στιγμη θα τα παιξει εννοειται αλλα ακομα προχωρα ακαθεκτο

Καλά σίγουρα αν πάει για παράδειγμα ένα Miele δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απλά το θέμα είναι και τι λεφτά έχεις ή θες να διαθέσεις 

Επίσης μην συγκρίνεις τις κατασκευές τις παλιές με σήμερα δεν έχουν καμία σχέση...σήμερα γενικά είναι χάρτινα όλα...εγώ αλάνια το χτύπησα και ο χρόνος θα δηξει

Δημοσ.
Στις 11/10/2022 στις 12:34 ΜΜ, DeKaLoUdiS είπε

Άρα να έρθουμε με black light στο ξενοδοχείο ε; 😅

Δημοσ.
Μήπως ενεργοποιήθηκε κατά λάθος το κλείδωμα προστασίας; Βγάλε το από το ρεύμα και περίμενε 2-3 λεπτά, εξακολουθεί να είναι μπλοκαρισμένη η πόρτα;
  • Like 1
Δημοσ.

εχω το morris mpd 9637 9 κιλα , 2 χρονια τωρα αγορασμενο στα 440  , βλεπω τιμη τωρα 690.....   2 χρονια εχει στεγνωσει τα παντα και ειναι ακομα σαν καινουριο , δεν εχει βγαλει το παραμικρο θεμα ,  και μετρημενο Μ.Ο παντα στο 2.30 ωρο  εκαψε 0,450 kwh σχεδον γεματο απο ρουχα ! 380 για 10 κιλο και κλαση Α το θεωρω παμθηνω εγω  . 

Δημοσ.
Στις 13/10/2022 στις 7:39 ΠΜ, Rattlehead είπε

Άρα να έρθουμε με black light στο ξενοδοχείο ε; 😅

Αν θες μπορώ να σου στείλω pm να δεις βαθμολογίες 😂

49 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε

εχω το morris mpd 9637 9 κιλα , 2 χρονια τωρα αγορασμενο στα 440  , βλεπω τιμη τωρα 690.....   2 χρονια εχει στεγνωσει τα παντα και ειναι ακομα σαν καινουριο , δεν εχει βγαλει το παραμικρο θεμα ,  και μετρημενο Μ.Ο παντα στο 2.30 ωρο  εκαψε 0,450 kwh σχεδον γεματο απο ρουχα ! 380 για 10 κιλο και κλαση Α το θεωρω παμθηνω εγω  . 

εγω ειχα παρει τα 12αρια τοτε που τα ειχε βγαλει 55% για τα 55 χρονια 
κατι τετοιο νομιζω (ή 399 ή 299)

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι η Morris προσπαθεί πολύ να βγάλει καλά προϊόντα όμως δυστυχώς σε κάθε τομέα υπάρχει μία ξένη εταιρεία που το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Πλυντήρια / στεγνωτήρια / ψυγεία LG, φούρνοι - εστίες BSH, Daikin κλιματιστικά... πραγματικά είναι σχεδόν αδύνατο να τους ανταγωνιστεί, εδώ ούτε οι Γάλλοι με τα Brandt και οι Αμερικάνοι με τα Whirlpool δεν μπορούν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα το εχει αγορασει κανενας? ειναι οκ? το θεμα με το μαλακτικο εχει λυθει που ειχε το προηγουμενο μοντελο?

Δημοσ.
Στις 11/10/2022 στις 12:56 ΜΜ, kostasbm είπε

Βεβαια 5 κιλων ειναι μικρο για τις σημερινες αναγκες οικογενειας.

Επιπλεον μοντελο του 1989 τι μοτερ εχει και ποσο καιει; Γιατι ενδεχεται να πηγαινει ο κουκος αηδονι.

Ναι σκυλια τα τοτε γιατι τα εφτιαχναν να κρατανε και δεν ηταν καταναλωτικα αγαθα να τα αλλαζεις ανα 5 ετια. Αλλα δεν ειχαν στο μυαλο την καταναλωση, δεν ημαστον στο πρασινο "οικολογικο" κυμα τοτε.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Sebu είπε

Βεβαια 5 κιλων ειναι μικρο για τις σημερινες αναγκες οικογενειας.

Επιπλεον μοντελο του 1989 τι μοτερ εχει και ποσο καιει; Γιατι ενδεχεται να πηγαινει ο κουκος αηδονι.

Ναι σκυλια τα τοτε γιατι τα εφτιαχναν να κρατανε και δεν ηταν καταναλωτικα αγαθα να τα αλλαζεις ανα 5 ετια. Αλλα δεν ειχαν στο μυαλο την καταναλωση, δεν ημαστον στο πρασινο "οικολογικο" κυμα τοτε.

2 άτομα είμαστε όποτε δε δουλεύει καθημερινά....θα το μετρήσω όταν μπορέσω και θα σω πω.......

5κιλο 7κιλο για 2 άτομα είναι μια χαρά ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...