Clytoceyx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Πρωτη επαφη με το mk4 στο playstation το 2000. Ωραιο, τραβηχτικο παιχνιδι αλλα δεν ειχα καμια ουσιαστικη ευχαριστηση. Κατι που δεν ειχα καποιον οδηγο, κατι που ηταν αντεγραμμενο (αρα δεν υπηρχε βιβλιαρακι οδηγιων/κινησεων), κατι που το παιχνιδι ειχε το γνωστο παλαιολιθικο practice mode κτλ, τελοσπαντων γινοταν του button mashing το πανηγυρι. Αντε να ειχα μαθει πως γινονται 5 κινησεις απο ολο το roaster, κλασικα η μια το "get over here" του Scorpion. Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυασχοληθηκα γιατι λιγο μετα βγηκαν τα WWF smackdown (ιδιως το 2ο) πανω στα οποια εκανα διδακτορικο. Ιδιαιτερη μνεια στο κωλοπαιδο τον ξαδερφο μου, που ειχε μαθει να παιζει με Scorpion και Liu Kang και εβαζε να παιζουμε μαζι για να με διαλυει και ποτε δεν ειπε μια κινηση πως γινεται. Λιγο αργοτερα για καποιο λογο βρεθηκα με το Mortal Kombat Mythologies: Sub Zero, μαλλον το εκανε δωρο ο αντιγραφεας. Μια που μπηκε και μια που βγηκε. Δεν ξανασυναντηθηκαμε εκτοτε και με το εν λογω παιγνιο αλλα και την σειρα γενικοτερα. Μεχρι που πριν αυτο το καλοκαιρι πηρα το MK11 Ultimate (βασικα το wwe 2k22 εψαχνα αλλα δεν το ειχαν), διαλεξα την αδυναμια τον Spawn, ουτε καν απο τους "κανονικους" χαρακτηρες, και εμαθα να παιζω. Επιτελους εμαθα να εκτελω ολες μα ολες τις κινησεις και combos, χωρις βεβαια να ψαχνομαι πολυ με frame data και τα λοιπα. Πρωτη φορα στην ζωη μου εφτασα να επιλεγω την hard δυσκολια σε ενα τετοιο fighting παιχνιδι και να εχω ελπιδα να νικησω και οχι απλα να σπαταλησω 10 δευτερα πατωντας κουμπια σαν δαιμονισμενος πιανιστας. Μεγαλη χαρα μεχρι την στιγμη που πριν κατι μηνες που η Sony ειχε ελευθερο το online για δυο μερες και μπηκα να παιξω. Εκτος οτι σιχαινεσαι να βλεπεις τον Scorpion παντου με τις ιδιες 4-5 κινησεις, πετυχαινεις κατι αντιπαλους που σε διαλυουν ακομα και αν επιλεξουν μια απο τις χελωνες του Nightwolf. Και καπως ετσι, ξαναγυρναω 22 χρονια πριν οπου τις ετρωγα απο τον ξαδερφο.
ff7lucas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Στις 9/10/2022 στις 10:15 ΜΜ, petran79 είπε Πλεον τα fatality μου προκαλουν αναγουλα οχι γιατι τα βλεπω αλλα γιατι ξερω πως στη netherrealm αναγκασαν τους animators να βλεπουν αληθινες σφαγες και εκτελεσεις ανθρωπων και ζωων για να τα αντιγραψουν στο fatality, προκαλωντας τους ψυχολογικα θεματα. 1000 φορες τα καρτουνιστικα fatality του 90 και που να δεις BARBARIAN. καλυτερα μεινε στο TETRIS
petran79 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, ff7lucas είπε και που να δεις BARBARIAN. καλυτερα μεινε στο TETRIS παίξε αυτό αν τολμας https://youtu.be/mwUqgLOdkt0
ff7lucas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, petran79 είπε παίξε αυτό αν τολμας https://youtu.be/mwUqgLOdkt0 το ειδα, ζαλαδα, σωστα τα λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα