Προς το περιεχόμενο

Προσοχή - Κακός Χρηστης στις Αγγελίες

Bon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paredwse δειτε και λιγο το αντιστοιχο section toy myphone. εκει εχει και feedback για τις αγοραπωλησιες. στελνεις σε ενα mod τα στοιχεια της πωλησης, topic πωλητης κλπ και αν εισαι ευχαριστημενος τοτε ανοιγεται ενα τοπικ που το λεει, αν ξαναπουλησει κατι τοτε προστιθεται εκει αλλος ενας σχολιασμος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Bon δυστυχώς για εσένα και κρίμα φυσικά που την πάτησες αλλά τουλάχιστον γράφοντας το έσωσες εμένα γιατι και εγώ είχα κανονίσει για αυτη την αγορά με την πρώτη ευκαιρία που κατέβαινα αθήνα.Κάνε ότι μπορείς να τον βρείς εγω πάντως αμα την ειχα πατήσει αλοίμονο του.

Δημοσ.

Ίσως -λέω, ίσως-, αν όποιος ήθελε να postάρει στις αγγελίες έπρεπε να στείλει αντίγραφο της ταυτότητάς του στον paredwse; :|

Δημοσ.

Narayan, δεν είναι εφικτό αυτό, ο Paredose και ο κάθε paredwse θα κρατάει δηλαδή αρχείο με τις 100αδες ίσως αγοραπωλησίες που γίνονται εδώ κάθε μήνα?

Δημοσ.

Όχι, θα κρατάει αντίγραφο της ταυτότητας των χρηστών που θέλουν να πουλήσουν κάτι στις Αγγελίες.

Η ανωνυμία σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι δικαίωμα αλλά προνόμιο, ας δούμε πόσοι θα τολμήσουν να δώσουν σκάρτο πράγμα όταν είναι γνωστή η ταυτότητά τους.

Δημοσ.

paidia wait ligo .Kai pes oti to vriskete to palikari .. ti mporeite na tou kanete dld? (ektos apo to na ton spasete sto ksilo). Ta 150 euro efigan .pane.

Kai de nomizo na mporeis na kinitheis dikastikos dedomenou oti de peftoun pouthena ipografes. Einai dio tupoi pou o enas vazei to cash kai o allos to emporeuma. Tora ama o agorastis einai koukouroukou kai de dokimasei to emporeuma - sorry kiolas- einai aksios tis moiras tou ..

Kai sto finale dld gia tin na min to dokimasei? oute 5 euro edose oute 10 .. 150 euro einai (htan) auta....

Kai kati allo.As mi ta rixnoume ola pano stous allous.To oti o allos einai koutoponhros de paei na pei pos emeis prepei na maste mamakes :mrgreen: Ekmetaleutes iparxoun epeidi iparxoun kai thimata :wink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παντως αν τον εβρισκα θα του εριχνα ενα βρομωξυλο τον γυφτο.

Και αν μου κοστιζε αυτο 150 ευρω ε τοτε χαλαλι του.

Ισως μετα το ξανασκεφτοταν να το ξανακανει.

Παντως ο τυπος σιγουρα θα συνεχιζει να ειναι στο φορουμ με καποιο αλλο ονομα και σιγουρα θα υπαρξουν και αλλα θυματα.

Παντως ειναι δυσκολο να ελεγχεις το προιον που αγοραζεις αν οντως ειναι ενταξει.

Περσι ειχα πουλησει ενα εκτυπωτη σε καποιον απο τα Γιαννενα αν θυμαμαι καλα.

Αυτος που το αγορασε ποσο σιγουρος ηταν οτι εγω θα του το εδινα σε καλη κατασταση και οτι δεν θα του πακεταρριζα κοπανιστο αερα;

Η αγοροπωλησειες στο διαδυκτιο ειχαν ,εχουν και θα εχουν παντα το ρισκο τους. :(

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Ίσως ένας τρόπος αξιολόγησης των χρηστών να ελαχιστοποιούσε την πιθανότητα απάτης.

Ρε παιδιά δεν είναι το e-bay εδώ... τεχνολογικό forum είναι...!!!

Το section των αγγελιών είναι κάτι πρόσθετο για να μας εξυπηρετεί... αυτά που λέγονται για ταυτότητες κ.τ.λ. δεν είναι δυνατόν να συμβούν, δεν είμαστε αστυνομία και ούτε θα γίνουμε...

Ο καθένας θα πρέπει να προσέχει για τον εαυτό του... έχουν παρθεί τα αναγκαία μέτρα μέσω των κανόνων του forum και των πρόσθετων του section των αγγελιών...

Είναι δικαίωμα του καθενός να δοκιμάζει αυτό που παίρνει... αν σας το αρνηθούν αυτό μην το πάρετε και δηλώστε την άρνηση του... στο κάτω-κάτω μεταχειρισμένα είναι, όποιος δε θέλει να ρισκάρει το παίρνει καινούργιο...

Δημοσ.

egw to xa pei kai palaiotera.

prin plhrwseis ton bazeis kai ypografei mia ypeu8ini dilwsh pou grafei mesa ta epakribh stoixeia tou (onomatepwnhmo,dieu8insi,ari8mo taytothtas,thlefwno) kai ti sou poulise kai oti einai se kali katastash.

only way to be sure!;)

Δημοσ.

i kalitera ton bazeis na sou dixei oti douleyvei brosta sou.to idio prepei na kanei o kathena mas kai otan poulaei kati.apla arxika na to dixnei oti douleuei kai ama o endiaferomenos theli to agorazei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...