Προς το περιεχόμενο

Προσοχή - Κακός Χρηστης στις Αγγελίες

Bon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia as mi leme oti 8eloume!

sigoura egine malakia alla efoson den exei apodei3h h estw mia grapth bebaiwsh oti agorase to en logo antikeimeno apo ton strumfita...lypamai...to poulo!

etsi pane ayta!

me tin idia logiki mporw egw na parw ena xalasmeno otidipote kai na pw pws mou to poulise o filos wizard!kai ekinos oute na me exei akousei pote!

giayto loipon se teties sinallages na zitate graptws tin bebaiwsh tou pwlhth oti to antikeimeno leitourgei swsta!

egw as poume exw parei pc apo insomnia kai ebala to paidi na ipograpsei ipeu8ini dhlwsh (pou egrafe panw analitika ti eixe mesa to pc) oti ola leitourgoun apsoga kai oti entos enos eylogou xronikou diastimatos 8a mou epistrepsei xrimata h 8a to antala3ei an kati den leitourgei swsta!

egrafe panw onoma,epwnhmo,dieu8insi katoikias,tilefwno sta8ero kai kinito kai noumero taytothtas!MONO ETSI!

twra poly apla ema8es apo to la8os sou kai telos!

ola ta alla peri ilektronikou egklimatos einai aerologies!de mporei na kanei tipota!

oso gia to forum:den exei na kanei kamia sxesi to ti kanei o en logo xrhsths e3w me to ti ginete edw mesa!kai egw dikio sas dinw!ante kai ton kanate ban!8a allaxei 300 nick kai 8a mas prizei akoma perissotero!

isa isa ama meinei me to idio nick 8a 3eroume kai emeis pws einai o idios karagkiozis!

sorry file mou alla...atyxises!den ixeres...de rwtages?

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξερω Hawk αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να μην δωσεις το σταθερο σου .Εγω προσωπικα αν στο ζηταγα και δεν μου το εδινες θα με εβαζες σε υποψιες.

Δημοσ.

φίλε predator άν κοιτάξεις λίγο νωρίτερα τα posts, θα δείς πως έχω πολλές φορές πεί πως το λάθος είναι δικό μου, δεν το αρνούμαι σε καμμία περίπτωση, ας πρόσεχα. παρ'ολα αυτά προειδοποιώ τους λοιπούς ανυποψίαστους χρήστες και επιφυλάσσομαι για αυτόν που μού κανε την απατεωνιά. ο κόσμος είναι μικρος...

Δημοσ.

Απόδειξη υπάρχει και είναι σαφής και αδιαμφισβήτητη. Δε θα μπω στη διαδικασία να εξηγηθώ. Όποιος θέλει ας ζητήσει pm. Το δίκιο σου μπορείς να το βρεις, το θέμα είναι αν έχεις τη διάθεση να αναλωθείς σε μια τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία.

Πάντως, όπως προείπα, 2 με 3 emails είναι ΤΣΑΜΠΑ και τρώνε ένα τέταρτο το πολύ!

Tόση ώρα ακριβώς έχω αφιερώσει εγώ στο topic σου, εσύ λογικά θα έχεις αφιερώσει κάποιες ώρες (ίσως και μέρες) για το θέμα σου!

Το θέμα περί εξακρίβωσης στοιχείων το θεωρώ μάταιο αλλά δε χάνεις και τίποτα να προσπαθήσεις. Αν τα καταφέρεις μετά ακολουθεί μια επώνυμη καταγγελία. Αν είσαι 100% σίγουρος ότι ο τύπος είναι ένοχος τότε την κάνεις και δε πληρώνεις τίποτα.

ΥΓ : Το να βρεις τα προσωπικά του στοιχεία δεν είναι αναγκαίο. Άσε που αν πραγματικά το θες τότε καταλήγει να είναι μόνο θέμα χρόνου. Η διάθεση είναι το παν.

Δημοσ.

den anaferomai se sena re c bon!

apantaw se osous eipane pws na ton tre3eis dikastika kai na pas se diaforous foreis kai alla karagkiozilikia!

as min eimaste ellinares kai as doume ta pragmata antikeimenika!

de mporei na ginei tipota me ta dedomena pou exoume!

den exeis kamia apolitos apodeixh!

ektimw poly oti mas enimerwses pantws!:)

Δημοσ.

CyberWalker an to mono pragma pou basizeis tous au8ormitismous sou einai to noumero tou kinitou ... lypamai!

an den einai sindesi alla karta (what's up, free 2 go kai alla diafora) oute kan h etairia kinitis thlefwnias den exei ta stoixeia tou!ayrio allazei noumero kai elixe!

alla akoma kai sindesi na einai , oi nomoi peri prostasias prosopikwn dedomenwn apagoreuoun stin etairia na ta dwsei ston ka8ena.mono me entolh eisagkelea ginetai kati tetoio kai gia ena toso mikro 8ema de nomizw na ti parei!

les oti den einai anagkaia ta prosopika tou stoixeia...pws alliws 8a kanei tin minisi pou les?se anonimo?perimeneis etsi na brei akrh?:P

as mi to kourazoume allo...de mporei na ginei apolitws tipota ANTIKEIMENIKOTATA!

makari na mporouse alla me ta dedomena pou mas dinei o filos bon de blepw fws!

Δημοσ.

Ένα χεράκι ξύλο , που είναι και τζαμπέ θα τ...ης έδινα ( της Strumfitas εννοώ ).

Bon , αν είναι να το προχωρήσεις , μόνο και μόνο από το κινητό του , μπορώ να σου βρω Διεύθυνση κατοικίας.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να σου ΕΞΗΓΗΣΩ απο κοντά γιατί ίσως τότε να καταλάβαινες και μάλιστα να αλαξοπιστούσες. Αν μη τι άλλο σίγουρα θα άλλαζες την απόλυτη στάση σου. Έχεις pm. Εκεί σου εξηγώ όλα τα παραπάνω που δεν κατανοείς.

Δημοσ.

predator, το ότι εσύ δεν κατάφερες να κάνεις κάτι σε ίδια ή παρόμοια περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν γίνεται κιόλας. Αν δεν μιλάς εξ ιδίων εμπερία τότε φαντάζομαι θα μιλάς υποθετικά.

Η διαδικασία που αναφέρεις περί αποδείξεων/τηλεφώνων/Α.Τ. κτλ μόνο σε "Ελληνάρα" δεν ανήκει, αλλά σε "Ευρωπαϊκά" stadar με ότι συνεπάγεται σε αυτό. Κάποτε είχαμε λόγο κ τιμή (εξού κ το λογοπαίγνιο στο 1ο μου post). Κάποιοι από εμάς ίσως να θέλουμε να τα κρατήσουμε αυτά κ να μην τα ανταλλάξουμε με υπογραφές, τουλάχιστον σε τέτοια ζητήματα.

(Επίσης σε παρακαλώ πολύ τους χαρακτηρισμούς του στυλ "Ελληνάρα" κ "καραγκιοζιλίκια" κόφτους, γιατί εκτός από ρατσιστικό θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί κ "εθνικιστικό".

Ακριβώς με την ίδια χροιά που λέει κάποιος περί Τούρκων, Εβραίων, Ναζί, Άρειας κτλ. Εμένα τουλάχιστον με ενοχλεί/προσβάλει μιας κ φαίνεται πως έχω σχηματίσει τελείως διαφορετική έννοια για τη συγκεκριμένη λέξη. Το μόνο που κερδίζεις με αυτά είναι να χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου κ τπτ άλλο. Αν η άποψη σου είναι να μείνει στην απραξία ο φίλος, το δηλώνεις κ αν θες το τεκμηριώνεις, δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι ερριστικός ούτε να περνάς σε χαρακτηρισμούς για τις προτάσεις των λοιπών μελών - δεν βοηθάει σε τίποτα).

Στο θέμα:

Έισαγγελική εντολή παίρνεις ακόμα και για θέματα μη οικονομικά (όποιος έχει αντίθετη άποψη δικαιώμα του) το έχω κάνει πάμπολλες φορές και θα το ξανακάνω όποτε χρειαστεί.

Το τι θα πράξει τώρα (αν θα πράξει) ο φίλος Bon δικό του θέμα.

Εμείς απόψεις καταθέτουμε, εμπειρίες παραθέτουμε.

Aς κρατήσουμε κάποιο επίπεδο.

/sc

Δημοσ.

Γι'αυτό υπάρχουν site γι'αυτή ακριβώς την δουλειά, όπως το http://www.fleamarket.gr , όπου γίνεται και αξιολόγηση των χρηστών. Έτσι γνωρίζεις τί να περιμένεις από κάποιον (αν έχει πολλές θετικές κριτικές, ή αν έχει δώσει 1,5 ευρώ για να γίνει "verified" από το fleamarket, τότε έχεις το κεφάλι σου ήσυχο).

Προκειμένου να αποφύγουν όλλοι τις αρνητικές αξιολογήσεις, αναφέρουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ακόμα και εγώ που είχα πουλήσει παλιά μια VGA που μου κόλλαγε, το ανάφερα με μεγάλα γράμματα. Ευτυχώς βρέθηκε κάποιος που την ήθελε (την έδινα σε καλή τιμή) και ευτυχώς σε αυτόν ήταν ΟΚ.

Δημοσ.
Ένα χεράκι ξύλο , που είναι και τζαμπέ θα τ...ης έδινα ( της Strumfitas εννοώ ).
.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου Billpeppas, και είναι και συνονόματος ο καραγκιόζης.........Ντρόπιασε και το τραγούδι "ο Σταύρακας από τον Περαία". Μήπως θα έπρεπε να επικοινωνήσουμε με το Φοίβο το στιχουργό και να του πούμε να γράψει ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο "τη λένε Στρουμφίτα". Μετά τα remixes του gucci φορέματος και του gucci των "δε μασάει", τι λέτε , δεν πάει?

Δημοσ.

madsc ayta pou grafw ta eipa genika kai oxi anaferomenos se sena opote de blepw logo na ta pairneis prosopika.

ontos ayto pou ekana exei eyrwpaika standar , isws ftaiei oti megalwsa sti germania. h katagwgh mou omws einai apo krhth kai mani (goneis patera) opote mi mou les gia timi.egw eimai o prwtos pou fwnazw oti opoios 8elei na legetai ANTRAS (kai de to lew falokratika alla patroparadota) me @@ prepei na exei logo!o logos o dikos mou einai ypografh!alla h koinwnia distixws me dida3e pws de skeftontai oloi etsi kai eidika edw sthn ellada (edw kolaei to "ellhnaras").

giayto loipon fylage ta rouxa sou na exeis kai ta misa!!!

den eipa na meinei apragos o filos alla me ayta ta dedomena pou exei den mporei na kanei kati!den exei oudemia apodei3h!ayto 8elw na katalabete!

me to mikro onoma kai to noumero tou kinitou de prokeitai na bgalei akrh!

Δημοσ.
Δεν ξερω Hawk αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να μην δωσεις το σταθερο σου .Εγω προσωπικα αν στο ζηταγα και δεν μου το εδινες θα με εβαζες σε υποψιες.

Κ εξηγώ στο ποστ μου γιατί δεν θα το έκανα. Από τη στιγμή που δεν σε ξέρω γιατί να δώσω σταθερό; Δεν μένω μόνος μου σπίτι, οπότε σε περίπτωση που δεν θα ήσουν "εντάξει" εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, δεν θα ήθελα να την πληρώσουν κ οι άλλοι με τους οποίους συζώ. Μόνο αν ήταν η συναλλαγή να γίνει με κάποιο μέλος που γνωρίζω ή είναι φίλος κάποιου άλλου μέλους από εδώ μέσα.

Δημοσ.

Η θα μπορούσε το section των αγγελιων να γίνει για άτομα με κάποιο αριθμό post κ έτσι θα αποφεύγαμε τα register στο insomnia μόνο κ μόνο για να πουλήσει κάποιος κάτι... Λέω εγώ τώρα...

Δεν θα ηταν ασχημη ιδεα.

Οχι οτι δεν μπορει να γινει ...λαδια βεβαια, καθεται ενας μια μερα και ποσταρει συνεχεια αλλα λεμε τωρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Διάβασα όλα τα posts και τους προβληματισμούς που υπάρχουν σε πολλά από αυτά. Ειλικρινά, τόσο το συγκεκριμένο περιστατικό όσο και άλλα παρόμοια που έχουν συμβεί στο παρελθόν (ελάχιστα αλλά δυστυχώς υπάρχουν) έχουν βάλει σε προβληματισμό την ιδιοκτησία του forum.

Εξετάζονται διάφοροι τρόποι να προστατεύονται καλύτερα τα μέλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...