wizard Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Ξέρει κανένας εάν έχει ξανακάνει Log-in και έχει δει αυτό το topic...??? (και ξαφνικά τα μάτια όλων στρέφονται στον moderator...)Τουλάχιστον' date=' να μην τον κατηγορούμε και χωρίς λόγο... ο άνθρωπος μπορεί να σκοτώθηκε σε ατύχημα...[/quote'] Δύσκολο αυτό. Δεν μπορεί να δει ο moderator/admin αν έχει συνδεθεί κάποιος. Μόνο αν τον πετύχει να είναι μέσα. Πάντως αν πρόκειτε να φάει διαγραφή κάτι μπορεί να κάνει :wink: . Αν και δεν πιστεύω ότι έχει νόημα, αφού θα έχει ήδη γίνει καπνός δυστυχώς.
madsc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Το περίεργο ρε γ@μώτο είναι πως όλοι σκοτώνονται σε ατύχημα (μπας κ πάρουνε τπτ από την ασφάλεια), χαλάει το αμάξι τους (οδηγούν παπί), πεθαίνει κοντινό συγγενικό μέλος της οικογένειας (η γάτα τους), τους τελειώνει η κάρτα στο κινητό τους (έχουν σύνδεση), τους χτυπάει σεισμός (τότε που ήταν διακοπές στην Κίνα), παλιρροιακό κύμα (μένουν στα Αγράμπελα), μεταμορφώνονται σε λυκάνθρωπους (κ χωρίς πανσέληνο) ... και όλα αυτά αφού τους έχεις πληρώσει. Bon, υπάρχουν πάρρρααα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για τέτοιες περιπτώσεις κ αν σου κάτσουν κ έχεις όντως δίκιο μέχρι κ φυλακή με αποζημίωση για πάρτη σου τον στέλνεις. (Άκου άκου πράγματα στρουμφάκι χωρίς παντελόνια). Γνώμη μου είναι ότι κάτι τέτοια τα κυνηγάς κ πρέπει να τα κυνηγάς αν είσαι 100% σίγουρος ότι έχεις δίκιο. Έτσι εκτός ότι λιγοψυχάς τον ίδιο ή παρόμοια σκεφτόμενους να την "ξανακάνουν", προστατεύεις τους επόμενους (που μπορεί να είναι κ το μικρό σου αδερφάκι στην τελική), αλλά πάνω απ'όλα... "η κατάσταση όλων μας βασίζεται στην απάθεια μας". Για αρχή θα χρειαστείς μία εισαγγελική διαταγή (βόλτα παλιά Ευελπίδων), καλή θέληση από "κάποιους" και... (στείλε ένα pm για οδηγίες περί ναυτιλομένους). /sc
tzoykas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Nomizw paidia pws o Bon to 3eka9arise oti to la9os einai diko tou (la9os?) kai oti phre to risko kai oti to forum de mporei na eu9unetai. apla ekane polu kala pou koinopoihse to gegonos gia na exoun ta matia tous 14 kai oi upoloipoi ....
Aias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μια ακομα λυση θα ηταν περα απο το κινητο,να ζητας και καποιο σταθερο που θα μπορουσες να τον βρεις ανα πασα στιγμη.Ετσι αν γινει κατι θα μπορεσεις να τον εντοπισεις.
Bon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 madsc φυσικα και είμαι σίγουρος οτι έχω 100% δίκιο. Πολύ απλά, επειδή οι μόνοι μάρτυρες είμαστε εγώ και αυτός που με έκλεψε, ως γνωστον: "ένας μαρτυρας ίσον κανένας μάρτυρας". Επιπλέον πιστεύω πως ο κόσμος είναι αρκετά μικρός κι επειδή και τον έχω δεί και κινητό του τηλέφωνο έχω, κάπως, αργά ή γρήγορα θα μου το πλήρώσει ο τύπος. Προς το παρόν προέχει να απομονωθεί εδώ μέσα και να προσέχουν τον όλοι. Απλά ελπίζω το φιλαράκι στον οποίο έδωσα την κάρτα να κάνει κάνα θαύμα και να μην βγώ και οριστικά μ@#$κας απο την υπόθεση...
Asterakias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 το περίεργο είναι ότι αυτό ο χρήστης έχει κάμποσες συμμετοχές σε topics... περίεργο ακούγεται πάντως ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 vasika to kalytero 8a htan na mhn ton diagrapsete (afou mporei na parei allo nick) alla na ton afhsete etsi wste molis vlepoume to nick tou na apomakrynomaste...
boubouka Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 o pare dwse exei apoluto dikio!Den lew einai megalh vlakeia na sou sumvei...alla ksereis genika pou vadizeis kai oti riskareis.
CyberWalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Φίλε μου Bon, εμένα προσωπικά με πείθεις ότι δεν έχεις κάποιον άλλο λόγο για να κατηγορείς τον stroumfita και φυσικά τα όσα λες δεν είναι πρόθεση για δυσφήμιση. Θεωρώ όσο και αν αυτό ακούγεται απίστευτο ότι αξίζει να πάρεις ένα τηλέφωνο στο ΕΦΤΑ ( http://www.ote.gr/EFTA/ ) και να τους πεις για το πρόβλημά σου και αν μπορούν να κάνουν τίποτα τώρα που έχεις το κινητό του. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ και για καθημερινά προβλήματα δεν ξέρουμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε το αυτονόητο και έτσι χάνουμε το δίκιο μας, το χρόνο και τα χρήματά μας. Μην επαναπάβεσαι. Αν ΘΕΛΕΙΣ να το κυνηγήσεις υπάρχουν τρόποι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι το 'ηλεκτρονικό αδίκημα με μέσο Η/Υ' όπως ονομάζεται είναι δύσκολη υπόθεση και νομικά θέλει δούλεμα! Να σου δώσω μια ιδέα... Μέχρι και πρόσφατα αυτή η μορφή εγκλήματος αντιμετοπίζοταν ως υπόθεση 'απλού ποινικού δικαίου' στην Ελλάδα. Όμως εκτός από Έλληνας είσαι και Ευρωπαίος και έτσι τα μικρά παραθυράκια που δίνουν πρόσβαση στο δίκιο σου καθημερινά διευρύνονται... Μιας και δεν είμαι νομικός (αλλά αν ήταν δική μου υπόθεση τουλάχιστον 'ιντερνετικά' εκεί θα απευθυνόμουν) σου στέλνω τα παρακάτω links : http://www.synigoros.gr http://www.lawnet.gr Να σπέυσω να τονίσω ότι οι παραπάνω ΔΕΝ αναλαμβάνουν να λύσουν την υπόθεσή σου. Άλλωστε ο συνήγορος του πολίτη ΔΕΝ αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις. Μόνο υποθέσεις μεταξύ ιδιότη και κράτους. Ωστόσο μπορεί να σε βοηθήσει ίσως για να σου υποδείξει που και σε ποιον θα απευθυνθείς. Παρόμοια και για lawnet. Προσωπική μου γνώμη (αν και δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος) καλύτερα να το ψάξεις μέσω Ευρωπαικών θεσμών και όχι Ελληνικών. 2 emails στους παραπάνω (που θα συντάξεις με σαφήνεια και προσοχή) ίσως αποδώσουν καρπούς και βοηθήσουν με την απάντησή τους και εμάς τους υπόλοιπους...
sharky.gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Bon μην τον αφήσεις έτσι και γίνει το δικό του. Παρα τρίχα να πάθω κάτι παρόμιο αλλά ευτηχώς κατάφερα να πάρω πίσω τα χρήματα μου. Αν πας σε εισαγγελέα και του πείς οτι έπεσες σε απατεώνα, μπορεί να δώσει εντολή να σου δώσουν τα στοιχεία του κινητού του όπως και να βρεθεί η τηλεφωνική γραμμή που μπαίνει στο internet και γράφει στο Insomnia. Εγώ στη θέση σου θα τον κηνυγούσα.
Bon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Έχετε δίκιο ρε παιδιά και σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας. Παρ' όλα αυτά είχα μια κουβέντα με πολύ καλό μου φίλο δικηγόρο και μου είπε χαρακτηριστικά οτι, ναι μέν έχω απόλυτο δίκιο, και ίσως και να το βρώ, αλλα τελικά θα ξοδέψω πολύ χρόνο για κάτι που ουσιαστικά δεν το αξίζει. Το αποτέλεσμα θα είναι βεβαίως η ηθική μου ικανοποίηση (ανεκτίμητης αξίας) αλλά τίποτε άλλο που να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο μου (και διαθέτω ελάχιστο). Ευχαριστώ και πάλι...
madsc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Τα δικαστικά έξοδα, ταλαιπωρία, χάσιμο χρόνου, ψυχική οδύνη σαφέστατα και υπάγονται μέσα στην αποζημίωση. Από την άλλη, αν δεν υπάρχει "ζεστό" μετρητό, υπάρχουν κ δικηγόροι που αναλαμβάνουν με ποσοστά ή κατόπιν συμφωνίας. /sc
hawkj83 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μια ακομα λυση θα ηταν περα απο το κινητο,να ζητας και καποιο σταθερο που θα μπορουσες να τον βρεις ανα πασα στιγμη.Ετσι αν γινει κατι θα μπορεσεις να τον εντοπισεις. Επειδή το άκουσα από μερικούς εδώ, λυπάμαι, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Αν για να γίνει η συναλλαγή μου ζητήσει ο άλλος το σταθερό μου, αλλιώς δεν θα την κάνει, κ πάλι λυπάμαι αλλά δεν θα το δώσω. Το έχουμε δει από την πλευρά του πωλητή γιατί αυτή ήταν η περίπτωση του Bon που του στοίχησε, αλλά δεν σημαίνει ότι κ ο αγοραστής θα είναι πάντα άγιος. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, γι' αυτό αφήστε τα σταθερά κ τις διευθύνσεις... Μπορείς να μιλήσεις με τον άλλο, να τον δεις, να κρίνεις αν θα σου κάνει την μπινιά. Στο κάτω κάτω θα πρέπει πάντα να δοκιμάζεις αυτό που αγοράζεις (όταν είναι μεταχειρισμένο), αν μπορείς ακόμα κ όταν είναι καινούριο μερικές φορές (π.χ. αν μπορούσα να τεστάρω σκληρούς δίσκους πριν τους αγοράσω θα είχα αποφύγει πολλές διαδρομές για αλλαγές). Θα έπρεπε να σκεφτείς να δοκιμάσεις αυτή την καρτούλα...
wizard Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Ρε παιδιά, μπορεί να κινηθεί σίγουρα εναντίον του, εφόσον δεν υπάρχει απόδειξη? Ο άλλος θα του πει ότι ξέρεις δεν το αγόρασες από μένα! Πάντως από το κινητό μπορείς να βρεις ποιος είναι. Κάνε το μλκ και πάρε το 131 του κινητού του και όχι του ΟΤΕ. π.χ. για vodafone 694...131 (δεν το θυμάμαι ακριβώς) και ζήτα να μάθεις σε ποιον ανήκει το τάδε κινητό. Κανονικά απαγορεύεται να σου απαντήσει, αλλά μπορεί να πέσεις στην περίπτωση ποτέ δεν ξέρεις. Εμένα μου έχουν πει πάντως από τον ΟΤΕ για σταθερό.
Bon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Πρίν από λίγο μου ρθε η καρτούλα απο τον φίλο μου τον ηλεκτρονικό. Την καθάρισε απ' ότι μου πε, άλλαξε μπαταρία και μου την έστειλε. Την δοκίμασα μερικές φορές και "δείχνει" να δουλεύει. Απο τις 6 φορές που την φόρτωσα με παιγνίδια, τις 5 μου τα αναγνώρισε κανονικά (την 6 έβγαλε verify error, ίσως και να ναι τυχαίο). Ελπίζω να συνεχίσει να λειτουργεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.