Προς το περιεχόμενο

Προσοχή - Κακός Χρηστης στις Αγγελίες

Bon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναί, έχω το κινητό του, το οποίο δεν σηκώνει ποτέ και ούτε απαντά σε μηνύματα.

Δημοσ.

to basiko einai oti ama den ton breis an mporeis koita an einai se eggiisi i karta auti oste na tin steileis exoteriko stin antiprosopia kai na stin allaxoun.edo stin ellada den tha breis akri alla me to serial number kai ama breis kai tin etaireia sto internet tha mporeseis na tin allaxeis.logika tha exei 3 xronia eggiisi.tsekare to kai auto einai to mono pou mporo na po gia na se boithiso.to exo kanei me skliro poui stin ellada me geionan kai ton allaxa kanonika.

Δημοσ.
Bon ήσουν άτυχος στον καθένα μας θα μπορούσε να συμβεί ,από την άλλη την συναλλαγή που γίνετε για τις αγγελίες δεν μπορούν να την ελέξουν οι mods αλλά εξαρτάται καθαρά από τους συναλλασόμενους.Δυστυχώς το ρίσκο πάντα υπάρχει. :(

Φυσικα και δεν μπορουν να ελεγχθουν οι αγγελιες αλλα μετα απο τοσες μερες αν δεν απαντησει και σε pm τους , μπορουν να ληφθουν μετρα εναντιον του στο forum για να μην την πατησει και καποιος που δεν διαβασε το topic αυτο. :oops: :oops: :oops:

Δημοσ.

Έχω το μικρό του όνομα (Σταύρος) και το κινητό. Η κάρτα δεν έχει serial number και δεν έχω ιδέα απο που την αγόρασε. Άρα δύσκολο να βρώ άκρη... Αυτή την στιγμή την έχω δώσει σε έναν ηλεκτρονικό φίλο μου μήπως βρεί καμμιά άκρη άν έχει ξεκολλήσει κάτι κλπ, άν και χλωμό το βλέπω. Όπως και νά χει, ίσως να πρεπε όντως οι Administrators/Moderators να επικοινωνούν με τέτοια άτομα μέσω pm (στο pm μου για την κάρτα απάντησε μέσα σε μισή ώρα) και να τους ειδοποιούν για τα παράπονα που γίνονται εναντίον τους.

Δημοσ.

Αστον, παει εγινε καπνος.

Αυτα τα κακα εχει η ανωνυμια.

Τωρα θα αλλαξει ενα nickname και θα ξαναπουλησει σε ανυποψιαστο θυμα. Θα γλυκαθηκε απο την απατεωνια υποψιαζομαι...

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσεχουμε, και παλι ισως την πατησουμε καποια στιγμη.

Κριμα για οτι εγινε.

Δημοσ.

giafto apo do kai pera an deite kamia kokinoskoufitsa...staxtopouta i xionati na poulaei pramata kai sto tilefono sas vgei stavros na prosexete :P

krima pantos giati apo oti ida eixe kiales agoropolisies edo mesa....alpizw na min exoun oloi provliama :/

Δημοσ.

nai men o kathenas exei efthini gia ta dika tou, alla aptin alli tha prepei an pernaei kapoio xroniko diastima kai o sigekrimenos den apantisei na uparxei ena stoixeiodes ban oste na glitosei kai kapoios pou den exei diavasei to sigekrimeno topic....

Eite afto, eite na kanoume ena ksexoristo thread, to opoio na anaferei tis ARNITIKES empeiries me xristes oste prin kanoume kapoia sinalagi na vlepoume ean o sigekrimenos xristis exei "vevarimeno" parelthon! :o

Δημοσ.

Ξέρει κανένας εάν έχει ξανακάνει Log-in και έχει δει αυτό το topic...??? (και ξαφνικά τα μάτια όλων στρέφονται στον moderator...)

Τουλάχιστον, να μην τον κατηγορούμε και χωρίς λόγο... ο άνθρωπος μπορεί να σκοτώθηκε σε ατύχημα...

Δημοσ.

Η θα μπορούσε το section των αγγελιων να γίνει για άτομα με κάποιο αριθμό post κ έτσι θα αποφεύγαμε τα register στο insomnia μόνο κ μόνο για να πουλήσει κάποιος κάτι... Λέω εγώ τώρα...

Δημοσ.

Θα ήταν λύση αυτό; αναρωτιέμαι εγώ τώρα... γιατί αν κάποιος θέλει να την κάνει θα την κάνει ... θεωρώ πως μάλλον τελικά είναι προσωπική υπόθεση του καθενός το ρίσκο που παίρνει κάθε φορά... ένας τρόπος πάντως για να μειώσεις το ρίσκο είναι το σταθερό τηλέφωνο ... ζητάς σταθερό πάντα... αν κι αυτό σχετικό είναι :)

Δημοσ.

Η λύση είναι μία και δεν είναι εύκολη: Για να πουλήσει κάποιος κάτι θα πρέπει να έχει εξακριβωμένα στοιχεία (τηλέφωνο σταθερό, διεύθυνση κλπ) και να υπάρχει σύστημα αξιολόγησης τύπου fleamarket. Βέβαιως θα σου πεί ένας moderator, αν θες κάτι τέτοιο πήγαινε στο fleamarket, και δεν θά χει κι άδικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...