Προς το περιεχόμενο

Προσοχή - Κακός Χρηστης στις Αγγελίες

Bon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές το μεσημέρι επικοινώνησα με τον χρήστη stroumfita24 για να αγοράσω ένα gameboy advance sp με μια κάρτα flash2advance 256 mb στην τιμή των 150€ (είχε φυσικά βάλει αγγελία γι΄αυτό). Ο τύπος (Σταύρος) ήρθε στην δουλειά μου κοντά (Πειραιάς), μου έδωσε τα πράγματα και με διαβεβαίωσε πως όλα λειτουργούν κανονικά. Παρ΄όλα αυτά ισχυρίστηκε πως έκανε format στον δίσκο του και δεν είχε κανένα παιγνίδι να μου δείξει στην κάρτα. Εγώ, βλέποντας προηγουμένως πως έχει κάνει ήδη κάποιες συναλλαγές στο insomnia χωρίς να βρώ κάποιο παράπονο, λανθασμένα, τον εμπιστεύτηκα. Μετά απο μισή ώρα συνειδητοποίησα οτι η flash card είναι εντελώς ελλατωματική, και δεν λειτουργεί. Έκτοτε τον έχω πάρει δεκάδες φορές στο κινητό του του χω στείλει πάρα πολλά μηνύματα και φυσικά καμμία απάντηση. Είναι απαράδεκτος, και μόνο δυσφήμιση μπορεί να είναι στο insomnia. Προσοχή λοιπόν σε όλους, μακρυά απο οποιαδήποτε συναλλαγή με το συγκεκριμένο άτομο! Όλα όσα λέω μπορώ να τα αποδείξω με όποιον τρόπο θέλετε. ΄

Φιλικά,

Βασίλης Κ.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η τιμή τιμή δεν έχει, κ όμως η τιμή του = 150 εβραίους!

Ρε που πάει ο κόσμος. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε πόσο αξίζει ο "παλικάρης".

Για να δούμε του έχει μείνει καθόλου τσίπα να απαντήσει.

sc

Δημοσ.

Αν είναι όλα όπως τα λες το ‘’παλικάρι’’ είναι απαράδεκτο και πραγματικά η σιωπή του δηλαδή το να μην postαρι θα δηλώνει και την ένοχη του. Ευχαριστώ για την ειδοποίηση…

Δημοσ.

Αν ειναι ετσι οπως τα λες φιλε παλι διεπρεψε η Ελληνικη κουτοπονηρiα, καποιου που ντρεποταν να ζητησει δανεικα 150 € :shock: (Οχι ρε παιδια τι σας φταιμε?)

Δημοσ.

παιδιά το λάθος ήταν δικό μου, ας πρόσεχα. απλά δεν περίμενα τέτοια γυφτιά για 150€. όπως και νά χει, προσέχετε

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] ελπίζω να λάβουν τα μέτρα και οι moderators του insomnia …

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι εδώ:

Το forum των Αγγελιών, εκ της φύσεώς του, είναι το μόνο forum στο οποίο τα μέλη παίρνουν ρίσκο. Γι'αυτό άλλωστε και στο επάνω μέρος του forum, στο topic Μερικοί Κανόνες Για Ένα Καλύτερο Forum... υπάρχει σαφής προειδοποίηση:

Δήλωση αποποίησης ευθυνών: Η Insomnia και ο ιδιοκτήτης της δεν μπορούν να επαληθεύσουν: Α. τα στοιχεία κάθε πωλητή - αγοραστή - συναλλασόμενου μέσω του forum, Β. την ακρίβεια της περιγραφής κάθε πωλούμενου αγαθού και Γ. την καλή κατάσταση ή και την νομιμότητα απόκτησης κάθε αγαθού προς πώληση ή ανταλλαγή.

Για τον λόγο αυτό, η Insomnia και ο ιδιοκτήτης της δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη για τις αγοραπωλησίες ή/και ανταλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του site.

Για την διασφάλισή σας, προτείνουμε να αναζητάτε πάντα αποδείξεις αγοράς των αντικειμένων που θέλετε να αγοράσετε και να βεβαιώνεστε για την καλή κατάσταση των αντικειμένων πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις συναλλαγές και την αξιοπιστία των μελών. Σε αυτό το forum λειτουργούμε σαν παρέα - με τα προτερήματά μας και τις γκρίνιες μας, με τις φιλίες και τους τσακωμούς μας. Αν κάποιος δεν σεβαστεί το γεγονός ότι είναι μέλος της παρέας και δεν έχει ηθικά διλήματα να την 'φέρει' σε άλλο μέλος της παρέας, αυτό χαρακτηρίζει τον ίδιο. Όχι την παρέα.

:(

Δημοσ.

Bon ήσουν άτυχος στον καθένα μας θα μπορούσε να συμβεί ,από την άλλη την συναλλαγή που γίνετε για τις αγγελίες δεν μπορούν να την ελέξουν οι mods αλλά εξαρτάται καθαρά από τους συναλλασόμενους.Δυστυχώς το ρίσκο πάντα υπάρχει. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...