Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκπτωση 25% με το κουπόνι EARLYDEAL σε όλα τα προϊόντα στο διαδικτυακό κατάστημα της Anova [https://anovaculinary.com/]. Επίσης τα μεταφορικά είναι πολύ λογικά (έχει ευρωπαϊκές αποθήκες).

Η εταιρεία έχει ανάμικτα reviews για το customer service της και τα προϊόντα της θεωρούνται λιγότερα ανθεκτικά από αυτά πχ της Breville αλλά κοστίζουν και αρκετά λιγότερο.

Τα sous vide precision cooker της είναι πολύ δημοφιλή, ιδίως στο amazon.com έχουν όλες τις πρώτες θέσεις και χιλιάδες καλές αξιολογήσεις.

Στην Ελληνική αγορά και γενικότερα στην Ευρώπη υπάρχουν πολύ περιορισμένες επιλογές και πολλά προϊόντα χαμηλής ποιότητας οπότε θεωρώ ότι η συγκεκριμένη προσφορά είναι πολύ ανώτερη από ότι θα έβρισκε κάποιος πχ στο Skroutz, ο μόνος σοβαρός ανταγωνισμός υπάρχει στο amazon.com με τα έξοδα τελωνείου και την μεγάλη αναμονή και μεταφορικά.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Εχω το μεσαιο μοντελο 5 χρονια και ειμαι ευχαριστημενος 100% , θα τρωτε φιλετα και μπριζολες για να πω τα πιο ευκολα , οπως στα καλυτερα εστιατορια χωρις ιδιαιτερο κοπο και καθε φορα επιτυχημενα .παστεριωση Αυγων οπως ειπε ο φιλος και αλλες χρησεις ιδιαιτερα χρησιμες

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προτείνω μια εναλλακτική από το γερμανικό Amazon, το KitchenBoss G310.

Το έχω 3 χρόνια και το χρησιμοποιώ 10-15 φορές το χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συγκεκριμένη συσκευή sous vide.

Βέβαια δεν έχει Bluetooth ή WiFi αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται, απλά ρυθμίζεις θερμοκρασία και χρόνο με touch keys.

Διαθέτει επίσης μία σειρά Led που σου απεικονίζει το χρόνο που απομένει με αναλογικό τρόπο και φαίνεται από μακριά.

Update: Μαύρο χρώμα με 15% έκπτωση.

Επεξ/σία από mike634

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...