kokos23 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 τη μαμά εταιρεία δεν την ενδιαφέρει αν έχει κέρδος, το κρατάει για λόγους πρεστιζ, διαφήμισης κλπ, ισορροπεί το χρέος με τα άλλα μαγαζιά ... άσχετο, γνωστός που ήθελε να αγοράσει κατάστημα καφέ, είχε στηθεί απέναντι και μετρούσε καφέδες-άτομα όσο μπορούσε με απόκλιση φυσικά, αλλά στο περίπου κατάλαβε το κέρδος...
vamvakoolas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 οπως τα ελεγε και ενας φιλος: γεμισε η χωρα baristes και σεφ. Δε παει να ανοιξει κανεις συνεργειο ιχ ή ηλεκτρολογειο να #@3θει στο ταληρο... 3
Morosis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 35 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Είναι λάθος το θέμα που αναφέρεστε. Το θέμα είναι ευκαιρίες που θεωρητικά παρουσιάζονται αλλά στην ουσία εμπίπτουν στις παραπάνω διαπιστώσεις, ότι οποίος πουλά, η πουλά ακριβά η θέλει να ξεφορτωθεί πρόβλημα, τουτέστιν δεν υπάρχουν ευκαιρίες για να επενδύσεις τα χρήματα σου σε υπάρχων μαγαζιά, τα οποία πωλούνται! Το να στήσεις απο την αρχή κάτι καινούργιο είναι άλλο θέμα! Και στα 2 αναφερομαι..Ειμαι διανομεας σε καφε το οποιο εχει ανοιξει εδω και 9 μηνες, για το διαστημα που ειναι ανοιχτο παω παραγγελιες περισσοτερες απο μαγαζια που δουλευα,που μπορει να ηταν στην πιατσα πανω απο πενταετια. Το συγκεκριμενο μαγαζι ηταν καφε πριν το ανοιξει με καινουργια ονομασια,το παλιο καφε δεν παταγε κανεις και απλα το εκλεισε..Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο τωρινος εργοδοτης μου,το ανοιξε με δικια του ονομασια και παει απιστευτα καλα ενω το προηγουμενο πατωσε.
1comment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Morosis είπε Και στα 2 αναφερομαι..Ειμαι διανομεας σε καφε το οποιο εχει ανοιξει εδω και 9 μηνες, για το διαστημα που ειναι ανοιχτο παω παραγγελιες περισσοτερες απο μαγαζια που δουλευα,που μπορει να ηταν στην πιατσα πανω απο πενταετια. Το συγκεκριμενο μαγαζι ηταν καφε πριν το ανοιξει με καινουργια ονομασια,το παλιο καφε δεν παταγε κανεις και απλα το εκλεισε..Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο τωρινος εργοδοτης μου,το ανοιξε με δικια του ονομασια και παει απιστευτα καλα ενω το προηγουμενο πατωσε. Σίγουρα έχει να κάνει και με το αφεντικό. Φαντάσου να το άνοιγα εγώ που ούτε πολύ κοινωνικός είμαι (πολύ λιγότερο από τον τωρινό ιδιοκτήτη), ούτε πολλές γνωριμίες έχω στην πόλη μου, ούτε και καμία γνώση στο αντικείμενο. 1 ώρα πριν, kokos23 είπε τη μαμά εταιρεία δεν την ενδιαφέρει αν έχει κέρδος, το κρατάει για λόγους πρεστιζ, διαφήμισης κλπ, ισορροπεί το χρέος με τα άλλα μαγαζιά ... άσχετο, γνωστός που ήθελε να αγοράσει κατάστημα καφέ, είχε στηθεί απέναντι και μετρούσε καφέδες-άτομα όσο μπορούσε με απόκλιση φυσικά, αλλά στο περίπου κατάλαβε το κέρδος... Θεωρώ ότι θα θέλει να το κρατήσει για λόγους πρεστιζ αλλά θα συνεχίσει να το προωθεί για να το δώσει ως franchise και πιθανώς να το δώσει πιο εύκολα αν του ανεβάσει τους τζίρους. Κι εγώ έχω οπτική επαφή και κατέληξα ότι δεν πρέπει να βγαίνει κέρδος. Ως και το ωράριο είχε μειώσει (έκλεινε το μεσημέρι) λόγω αναδουλειάς. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από 1comment 1
StamTheMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, 1comment είπε καταλαβαίνω πόσο λάθος το σκεφτόμουν Και μονο που ηθελες να κανεις επενδυση ενω δε θα ησουν ο ιδιος στο μαγαζι,ηταν καταδικασμενο το σχεδιο.
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Αφού δεν έκανες κίνηση φίλε τελικά και δεν ελλοχεύει ο κίνδυνος να το προλάβει κάποιος ανταγωνιστής, θες να μας πεις και την περιοχή;
StamTheMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 8 ώρες πριν, 1comment είπε Φαντάσου να το άνοιγα εγώ που ούτε πολύ κοινωνικός είμαι (πολύ λιγότερο από τον τωρινό ιδιοκτήτη), ούτε πολλές γνωριμίες έχω στην πόλη μου, ούτε και καμία γνώση στο αντικείμενο. Ωπ,αυτο δεν το ειχα δει. Μιλαμε περιγραφεις τη συνταγη της 110% εγγυημενης αποτυχιας . 3 πραματα πρεπει να εχεις σιγουρα για να πιασει μια τετοια επιχειρηση και εσυ δεν ειχες κανενα. 1 να εισαι συνεχεια παρων στο μαγαζι,τετοιες δουλειες δεν ακμαζουν με το να βαλεις εναν "καλο" μπουφετζη και μια ομορφουλα σερβιτορα,πρεπει ο ιδιος να εισαι εκει και να δουλευεις 2 να εχεις αρκετη προυπηρεσια στον καφε 3 να εισαι κοινωνικος και να εχεις μεγαλο κυκλο Παλι καλα που δεν εκανες κινηση. 1
1comment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 12 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Αφού δεν έκανες κίνηση φίλε τελικά και δεν ελλοχεύει ο κίνδυνος να το προλάβει κάποιος ανταγωνιστής, θες να μας πεις και την περιοχή; Όχι γιατί θα φωτογραφίσω το δικό μου κατάστημα που όπως είπα σε αρχικά ποστ, βρίσκεται πάρα πολύ κοντά. Είναι εντός Αττικής, εκτός Αθήνας. Το αφήνω εκεί. 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ωπ,αυτο δεν το ειχα δει. Μιλαμε περιγραφεις τη συνταγη της 110% εγγυημενης αποτυχιας . 3 πραματα πρεπει να εχεις σιγουρα για να πιασει μια τετοια επιχειρηση και εσυ δεν ειχες κανενα. 1 να εισαι συνεχεια παρων στο μαγαζι,τετοιες δουλειες δεν ακμαζουν με το να βαλεις εναν "καλο" μπουφετζη και μια ομορφουλα σερβιτορα,πρεπει ο ιδιος να εισαι εκει και να δουλευεις 2 να εχεις αρκετη προυπηρεσια στον καφε 3 να εισαι κοινωνικος και να εχεις μεγαλο κυκλο Παλι καλα που δεν εκανες κινηση. Κοίτα θα είμουν αν χρειαζόταν γιατί το δικό μου κατάστημα είναι σχεδόν απέναντι και θα μπορούσα να κάνω τράμπα ανά πάσα στιγμή με την αδερφή μου που σκόπευα να βάλω μέσα. Τεσπα μικρή σημασία έχει τώρα. 2
StamTheMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, 1comment είπε Όχι γιατί θα φωτογραφίσω το δικό μου κατάστημα που όπως είπα σε αρχικά ποστ, βρίσκεται πάρα πολύ κοντά. Είναι εντός Αττικής, εκτός Αθήνας. Το αφήνω εκεί. Κοίτα θα είμουν αν χρειαζόταν γιατί το δικό μου κατάστημα είναι σχεδόν απέναντι και θα μπορούσα να κάνω τράμπα ανά πάσα στιγμή με την αδερφή μου που σκόπευα να βάλω μέσα. Τεσπα μικρή σημασία έχει τώρα. Εχει σημασια,γιατι μπορει να κανεις αναλογη κινηση στο μελλον. Λαβε σοβαρα υποψην αυτα που σου λεω,δεν τα λεω απλα για να τα πω. Αυτοι ειναι οι κυριοι λογοι που οι καφετεριες ανοιγουν και κλεινουν μεσα στον ιδιο χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα