Themoo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του κινητού του τίτλου και να δοκιμάσω το μήλο ύστερα από τόσα χρόνια χρήσης Android. Έχω τους εξής ενδοιασμούς και απορίες και θα εκτιμούσα την κάθε καθοδήγηση των συμφορουμητων. Παρατηρώ ένα πολύ μεγάλο χάσμα μεταξύ της τιμής καινούργιου και μεταχειρισμένου (κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό) οπότε η αγορά ενός μεταχειρισμένου είναι αρκετά δελεαστική μιας και μιλάμε για διαφορά 400 ευρώ(θέλω να αγοράσω το 256gb). Οι απορίες μου είναι οι εξής: Εάν προβώ σε αγορά μεταχειρισμένου τι θα πρέπει να προσέξω πέρα από την κατάστασης υγείας της μπαταρίας που θεωρώ ότι πρέπει να είναι στο 100%. Υπάρχει κάποιο reset που πρέπει να κάνει ο πωλητής μπροστά μου έτσι ώστε να συνδέσω εγώ νέο icloud λογαριασμό με τη συσκευή; Θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη και τις συμβουλές σας πάνω σε αυτό το κομμάτι μιας και μέσα μου τείνω περισσότερο προς την αγορά ενός μεταχειρισμένου. Ευχαριστώ.
BertaJourdan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, Themoo είπε Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του κινητού του τίτλου και να δοκιμάσω το μήλο ύστερα από τόσα χρόνια χρήσης Android. Έχω τους εξής ενδοιασμούς και απορίες και θα εκτιμούσα την κάθε καθοδήγηση των συμφορουμητων. Παρατηρώ ένα πολύ μεγάλο χάσμα μεταξύ της τιμής καινούργιου και μεταχειρισμένου (κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό) οπότε η αγορά ενός μεταχειρισμένου είναι αρκετά δελεαστική μιας και μιλάμε για διαφορά 400 ευρώ(θέλω να αγοράσω το 256gb). Οι απορίες μου είναι οι εξής: Εάν προβώ σε αγορά μεταχειρισμένου τι θα πρέπει να προσέξω πέρα από την κατάστασης υγείας της μπαταρίας που θεωρώ ότι πρέπει να είναι στο 100%. Υπάρχει κάποιο reset που πρέπει να κάνει ο πωλητής μπροστά μου έτσι ώστε να συνδέσω εγώ νέο icloud λογαριασμό με τη συσκευή; Θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη και τις συμβουλές σας πάνω σε αυτό το κομμάτι μιας και μέσα μου τείνω περισσότερο προς την αγορά ενός μεταχειρισμένου. Ευχαριστώ. Σε μεταχειρισμενο μπαταρια 100%? εκτος και αν την αλλαξε πριν την αγορα για να το πουλησει.
Themoo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 48 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Σε μεταχειρισμενο μπαταρια 100%? εκτος και αν την αλλαξε πριν την αγορα για να το πουλησει. Σε πάρα πολλές αγγελίες εδώ στο συγκεκριμένο φόρουμ αρκετοί τα δίνουν με 100% υγεία μπαταρίας. Προφανώς αν μ προτείνει κάποιος ότι και έως 95 πχ είναι καλα να αγοράσω θα κοιτάξω κ τέτοιες περιπτώσεις
sattack Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 διαβασε αυτο το thread για αγορα μεταχειρισμενου iphone, εχει απαντηση σε ολες τις αποριες σου 1
Themoo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, sattack είπε διαβασε αυτο το thread για αγορα μεταχειρισμενου iphone, εχει απαντηση σε ολες τις αποριες σου σε ευχαριστώ πολύ @sattack 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα