Bitbit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 ψάχνω έναν αξιόπιστο provider για αριθμό. Αυτή τη στιγμή έχω έναν στην omnivoice. Τo έχω συνδέσει με έναν server αλλά δε μου δουλεύει πάντα. Προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει κάτι στον server (λίγο δύσκολο διότι έχω χρησιμοποιήσει και άλλον server με ίδιο αποτέλεσμα), κάτι στο configuration που έχω κάνει (πιθανό) ή στον πάροχο sip (omnivoice). Οπότε θέλω κάτι απλά για να κάνω δοκιμή για να αποκλείσω και αυτό το κομμάτι. Για να μη πάρω τις εταιρίες με τη σειρά, γράψτε αν είστε πελάτης σε κάποια και δεν έχετε παράπονο.
jkoukos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Modulus, Ephone, Intertelecom, Yuboto είναι καλοί και αξιόπιστοι. Προσωπικά έχω 2 αριθμούς σε Omnivoice (ο ένας ήρθε με φορητότητα από Yuboto) και έναν σε Intertelecom. Για το πρόβλημά σου, δώσε τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει, διότι μάλλον κάπου έχεις κάνει λάθος ή κάτι σου έχει ξεφύγει. Σε μένα και οι 2 δουλεύουν μια χαρά, πέραν των κατά καιρούς στιγμιαίων αποσυνδέσεων που εμφανίζονται κ;ι σε αυτό είναι γνωστό θέμα της εταιρείας. Σε Intertelecom δεν το έχω αντιμετωπίσει. Γενικά διαβάζω ότι η Modulus είναι η πρόταση των περισσότερων και η πλέον σταθερή.
Bitbit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, jkoukos είπε Modulus, Ephone, Intertelecom, Yuboto είναι καλοί και αξιόπιστοι. Προσωπικά έχω 2 αριθμούς σε Omnivoice (ο ένας ήρθε με φορητότητα από Yuboto) και έναν σε Intertelecom. Για το πρόβλημά σου, δώσε τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει, διότι μάλλον κάπου έχεις κάνει λάθος ή κάτι σου έχει ξεφύγει. Σε μένα και οι 2 δουλεύουν μια χαρά, πέραν των κατά καιρούς στιγμιαίων αποσυνδέσεων που εμφανίζονται κ;ι σε αυτό είναι γνωστό θέμα της εταιρείας. Σε Intertelecom δεν το έχω αντιμετωπίσει. Γενικά διαβάζω ότι η Modulus είναι η πρόταση των περισσότερων και η πλέον σταθερή. οπότε θα πάρω έναν αριθμό modulus. Απλά να σιγούρεψω τι γίνεται διότι όταν περνάω τον αριθμό στο κινητό (GS Wave) δουλεύει κανονικά, δηλαδή δέχεται κλήσεις όσες φορές το δοκίμασα. Θα το δοκιμάσω για μεγαλύτερο διάστημα να δω. Στον server όμως μια δουλεύει μια δε δουλεύει. Δηλαδή καλώ και δεν υπάρχει απάντηση. Εκεί πρέπει να είναι το θέμα και συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις, αλλά άντε να βγάλω άκρη. Αν χρειαστεί να επανέλθω
jkoukos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Συνήθως το θέμα με το μην ακούμε την εισερχόμενη ομιλία, οφείλεται σε θέματα ΝΑΤ, ρυθμίσεις Router και ΡΒΧ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα