dr_giwrgos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα Βρήκα στο ebay το ενα μεταχειρισμένο Apple iPhone 11 - 64GB ---EBAY LINK Το θεμα μου ειναι .........τι εννοει που λέει "White Locked Apple ID" ? Επισης να τον ρωτήσω αν η μπαταρία ειναι πάνω 82% status ? Να μου στειλει φωτογραφία..... να τον ρωτήσω αν ειναι sim unlock φυσικά..... να τον ρωτήσω αν εχει φορτιστή και καλώδιο στο πακέτο .... Τι πρέπει να προσέξω γενικά για την αγορά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
koutsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, dr_giwrgos είπε Καλημέρα Βρήκα στο ebay το ενα μεταχειρισμένο Apple iPhone 11 - 64GB ---EBAY LINK Το θεμα μου ειναι .........τι εννοει που λέει "White Locked Apple ID" ? Επισης να τον ρωτήσω αν η μπαταρία ειναι πάνω 82% status ? Να μου στειλει φωτογραφία..... να τον ρωτήσω αν ειναι sim unlock φυσικά..... να τον ρωτήσω αν εχει φορτιστή και καλώδιο στο πακέτο .... Τι πρέπει να προσέξω γενικά για την αγορά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν είναι κλειδωμένο το apple ID δεν νομίζω να πρεπει να ρωτήσεις κάτι άλλο. Το ξεχνάς.
dr_giwrgos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν είναι κλειδωμένο το apple ID δεν νομίζω να πρεπει να ρωτήσεις κάτι άλλο. Το ξεχνάς. Σημαινει οτι ειναι κλεμμένο το κινητό? Αυτη η μέθοδος θα δουλεψει? Youtube
koutsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dr_giwrgos είπε Σημαινει οτι ειναι κλεμμένο το κινητό? Αυτη η μέθοδος θα δουλεψει? Youtube To video λεει hard reset για κινητό ΧΩΡΙΣ apple ID, η password. Αυτό που μας λες έχει κλειδωμένο ID. To ξεχνας. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από koutsis
dr_giwrgos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Απλα το ξεχνω οπως ειπες. Αυτο το "White Locked Apple ID" σημαίνει οτι ειναι κλεμμένο ? Απλώς εχω απορία για να ξέρω
BertaJourdan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dr_giwrgos είπε Απλα το ξεχνω οπως ειπες. Αυτο το "White Locked Apple ID" σημαίνει οτι ειναι κλεμμένο ? Απλώς εχω απορία για να ξέρω Οτιδηποτε εμποδιζει τον ομαλη μεταφορα απο τον εναν στον αλλο ναι ειναι κλεμμενο. Εκτος και αν το κλειδωσε και δεν υπαρχει ουτε αποδειξη ουτε τιποτα, αλλα και παλι κατι μπορει να γινει αν ειναι οντως δικο σου το κινητο. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από BertaJourdan 1
Λύση koutsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dr_giwrgos είπε Απλα το ξεχνω οπως ειπες. Αυτο το "White Locked Apple ID" σημαίνει οτι ειναι κλεμμένο ? Απλώς εχω απορία για να ξέρω Σημαίνει ότι είναι κλειδωμένο. Τώρα για ποιό λόγο δεν ξέρουμε. Αλλά αν δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει μάλλον δεν ειναι δικό του 😉 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από koutsis 1
koutsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dr_giwrgos είπε Ευχαριστώ πολύ! Μιας και ψάχνεις για μεταχειρισμένο θα σου έλεγα να μην βλέπεις στο ebay. Δες αγγελίες απο εδώ insomnia ή facebook market για να μπορείς να ελέγξεις το κινητό από κοντά πρίν το πάρεις. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από koutsis 1
dr_giwrgos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Επειδη του έστειλα του τυπου....απάντησε με αυτη την φωτο 10 λεπτά πριν, koutsis είπε Μιας και ψάχνεις για μεταχειρισμένο θα σου έλεγα να μην βλέπεις στο ebay. Δες αγγελίες απο εδώ insomnia ή facebook market για να μπορείς να ελέγξεις το κινητό από κοντά πρίν το πάρεις. Ναι σωστα....ειναι ασφαλής τρόπος
koutsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dr_giwrgos είπε Επειδη του έστειλα του τυπου....απάντησε με αυτη την φωτο Ναι σωστα....ειναι ασφαλής τρόπος Αυτή η photo δεν μας λέει και κάτι. Απλά οτι το find my phone δεν έχει αφαιρεθεί. Άρα ειναι κλειδωμένο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα