mariadrim Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 καλησπερα σε ολους! Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο forum. Αν δεν ειμαι παρακαλω να μεταφερθει η αναρτηση στο σωστο. σημερα στην προσπαθεια μου να στειλω πακετο το pos της εθνικης δεν ολοκληρωσε την αποστολη μετα την ληψη και στην οθονη εμφανισηκε το μηνυμα "κλειδωμενο τερματικο κλειστε πακετο". οτι και αν εκανα γραφει κλειδωμενο τερματικο. Μιας και αυριο ειναι κυριακη και δεν θα βγαλω ακρη με τις τραπεζες ειπα να ρωτησω και εδω αν εχει συμβει ποτε σε κανεναν και πως το αντιμετωπισε. Ευχαριστω πολυ!
verylife78 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 απο κατω απο το pos εχει ενα τηλεφωνο τηλεφωνικη υποστηριξης. αυτους θα παρετε και δουλευουν 24/7 και θα σας πουν, η τραπεζα δεν θα σας βοηθησει
kormos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, mariadrim είπε καλησπερα σε ολους! Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο forum. Αν δεν ειμαι παρακαλω να μεταφερθει η αναρτηση στο σωστο. σημερα στην προσπαθεια μου να στειλω πακετο το pos της εθνικης δεν ολοκληρωσε την αποστολη μετα την ληψη και στην οθονη εμφανισηκε το μηνυμα "κλειδωμενο τερματικο κλειστε πακετο". οτι και αν εκανα γραφει κλειδωμενο τερματικο. Μιας και αυριο ειναι κυριακη και δεν θα βγαλω ακρη με τις τραπεζες ειπα να ρωτησω και εδω αν εχει συμβει ποτε σε κανεναν και πως το αντιμετωπισε. Ευχαριστω πολυ! Αν και έχουν παρέλθει οι ώρες... Σίγουρα πάνω στο POS έχει ένα sticker όπου αναγράφει τηλέφωνο επικοινωνίας και τον μοναδικό κωδικό που αντιπροσωπεύει την συγκεκριμένη συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα