czarjuly Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Σκέφτεται η αδερφή μου να πάρει αυτοκίνητο και κοιτάει ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα,ποιο λέτε να προτιμήσει και γιατί;για ρίξτε καμία γνώμη βρε παιδιά κι αν κάποιος έχει κάποιο από τα δύο ας μας πει τις εμπειρίες του από το αυτοκίνητο......
terry308 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καινούργιο ή μεταχειρισμένο;; (έτος); Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις για να λάβεις απαντήσεις. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έχει διαφορετικά θέλω,άλλο budget,άλλες ανάγκες βάσει οικογένειας,τρόπου ζωής,parking κτλ κτλ Να κλείσει test drive και να αποφασίσει μόνη της.Να πάρει προσφορές από 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες και να συγκρινει τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των μοντέλων. Το ενα είναι χαμηλό,το άλλο πιο ψηλό Άλλη θέση οδήγησης,άλλος όγκος,άλλη αεροδυναμικη στον ανοιχτό δρόμο,άλλη κατανάλωση, κ.ο.κ. 😉 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από terry308 1
czarjuly Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, terry308 είπε Καινούργιο ή μεταχειρισμένο;; (έτος); Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις για να λάβεις απαντήσεις. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έχει διαφορετικά θέλω,άλλο budget,άλλες ανάγκες βάσει οικογένειας,τρόπου ζωής,parking κτλ κτλ Να κλείσει test drive και να αποφασίσει μόνη της.Να πάρει προσφορές από 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες και να συγκρινει τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των μοντέλων. Το ενα είναι χαμηλό,το άλλο πιο ψηλό Άλλη θέση οδήγησης,άλλος όγκος,άλλη αεροδυναμικη στον ανοιχτό δρόμο,άλλη κατανάλωση, κ.ο.κ. 😉 Για καινούργιο σκέφτεται και κλίνει προς το kona n(μάλλον εγώ θα το προτιμούσα) ,η χρήση θα είναι κυρίως εντός πολης Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από czarjuly
Sakiz105 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Kona N με απλό Kona, kona hybrid απλό I20 ή I20 N, το κάθε ένα εντελώς διαφορετική κατηγορία.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, czarjuly είπε Για καινούργιο σκέφτεται και κλίνει προς το kona n(μάλλον εγώ θα το προτιμούσα) ,η χρήση θα είναι κυρίως εντός πολης Τι να το κάνει τότε το SUV εντός πόλης; Ίσα να ψάχνει περισσότερη ώρα για πάρκιγνκ. Αν θέλει αυτοκινητάκι πόλης να πηγαίνει στη δουλειά της ας πάρει το ι20, και λεφτά θα της μείνουν και πιο εύκολα θα κυκλοφορεί. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, czarjuly είπε Για καινούργιο σκέφτεται και κλίνει προς το kona n(μάλλον εγώ θα το προτιμούσα) ,η χρήση θα είναι κυρίως εντός πολης Kona N ή kona N line? Διοτι στα 44 χιλιαρικα του Kona N και λιγοτερα, υπαρχουν απειρες καλυτερες επιλογες για αυτοκινητο πολης, μεταξυ των οποιων και το Kona full hybrid. Γενικα το Kona N το λες οτι θες, εκτος απο αυτοκινητο πολης. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από BackFromHell
czarjuly Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Βασικά το παρακάτω κοίταγα για να είμαι πιο συγκεκριμένος https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-kona-2021/kona-petrol/kona-1-0t-120hp-6mt-nline-my22/
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Βασικά το παρακάτω κοίταγα για να είμαι πιο συγκεκριμένος https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-kona-2021/kona-petrol/kona-1-0t-120hp-6mt-nline-my22/ Θα κοιταζα την εκδοση Premium με αυτοματο 7DCT , αν το θεμα "πολη" ειναι εκ των βασικων κριτηριων και αν προοριζεται για γυναικα οδηγο. Δε το θετω ρατσιστικα αλλα το 90% των γυναικων αν τους δωσεις ενα αυτοματο με πιο μετρημενη εμφανιση, κι ενα μηχανικο με σπορ εμφανιση και, πχ, 235/45/R18 ζαντα, δεν υπαρχει περιπτωση να προτιμησει το δευτερο, για να χασει το αυτοματο. Ολα αυτα μιλωντας για το Kona. Διοτι προσωπικα, θα προτιμουσα το i20, αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από BackFromHell
nk9 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Τα αυτόματα κιβώτια διπλου συμπλεκτη, πάντως, δεν νιώθουν καλά σε αστικη κίνηση και συχνο σταμάτα-ξεκίνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα