Προς το περιεχόμενο

Hyundai Kona vs i20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτεται η αδερφή μου να πάρει αυτοκίνητο και κοιτάει ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα,ποιο λέτε να προτιμήσει και γιατί;για ρίξτε καμία γνώμη βρε παιδιά κι αν κάποιος έχει κάποιο από τα δύο ας μας πει τις εμπειρίες του από το αυτοκίνητο......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούργιο ή μεταχειρισμένο;; (έτος);  Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις για να λάβεις απαντήσεις.

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έχει διαφορετικά θέλω,άλλο budget,άλλες ανάγκες βάσει οικογένειας,τρόπου ζωής,parking κτλ κτλ 

Να κλείσει test drive και να αποφασίσει μόνη της.Να πάρει προσφορές από 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες και να συγκρινει τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των μοντέλων.

Το ενα είναι χαμηλό,το άλλο πιο ψηλό 

Άλλη θέση οδήγησης,άλλος όγκος,άλλη αεροδυναμικη στον ανοιχτό δρόμο,άλλη κατανάλωση, κ.ο.κ. 😉

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Καινούργιο ή μεταχειρισμένο;; (έτος);  Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις για να λάβεις απαντήσεις.

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έχει διαφορετικά θέλω,άλλο budget,άλλες ανάγκες βάσει οικογένειας,τρόπου ζωής,parking κτλ κτλ 

Να κλείσει test drive και να αποφασίσει μόνη της.Να πάρει προσφορές από 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες και να συγκρινει τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των μοντέλων.

Το ενα είναι χαμηλό,το άλλο πιο ψηλό 

Άλλη θέση οδήγησης,άλλος όγκος,άλλη αεροδυναμικη στον ανοιχτό δρόμο,άλλη κατανάλωση, κ.ο.κ. 😉

Για καινούργιο σκέφτεται και κλίνει προς το kona n(μάλλον εγώ θα το προτιμούσα) ,η χρήση θα είναι κυρίως εντός πολης

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.
7 ώρες πριν, czarjuly είπε

Για καινούργιο σκέφτεται και κλίνει προς το kona n(μάλλον εγώ θα το προτιμούσα) ,η χρήση θα είναι κυρίως εντός πολης

Τι να το κάνει τότε το SUV εντός πόλης; Ίσα να ψάχνει περισσότερη ώρα για πάρκιγνκ. Αν θέλει αυτοκινητάκι πόλης να πηγαίνει στη δουλειά της ας πάρει το ι20, και λεφτά θα της μείνουν και πιο εύκολα θα κυκλοφορεί. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, czarjuly είπε

Kona N ή kona N line?

Διοτι στα 44 χιλιαρικα του Kona N και λιγοτερα, υπαρχουν απειρες καλυτερες επιλογες για αυτοκινητο πολης, μεταξυ των οποιων και το Kona full hybrid. Γενικα το Kona N το λες οτι θες, εκτος απο αυτοκινητο πολης.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, czarjuly είπε

Βασικά το παρακάτω κοίταγα για να είμαι πιο συγκεκριμένος https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-kona-2021/kona-petrol/kona-1-0t-120hp-6mt-nline-my22/

Θα κοιταζα την εκδοση Premium με αυτοματο 7DCT , αν το θεμα "πολη" ειναι εκ των βασικων κριτηριων και αν προοριζεται για γυναικα οδηγο. Δε το θετω ρατσιστικα αλλα το 90% των γυναικων αν τους δωσεις ενα αυτοματο με πιο μετρημενη εμφανιση, κι ενα μηχανικο με σπορ εμφανιση και, πχ, 235/45/R18 ζαντα, δεν υπαρχει περιπτωση να προτιμησει το δευτερο, για να χασει το αυτοματο. 

Ολα αυτα μιλωντας για το Kona. Διοτι προσωπικα, θα προτιμουσα το i20, αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

Τα αυτόματα κιβώτια διπλου συμπλεκτη, πάντως, δεν νιώθουν καλά σε αστικη κίνηση και συχνο σταμάτα-ξεκίνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...