PrettyNose Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με τα μυρμήγκια εδώ και μερικούς μήνες, δεν μπορώ να τα διώξω από το σπίτι με τίποτα... μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει Teza Spray, Teza παγίδες και Quantum Maxforce Gel το οποίο ελάτωσε τον πληθυσμό αλλά δεν τα εξόντωσε. Το πρόβλημα ξεκίνησε από την κουζίνα και μετά από χρήση πολλών προιόντων πάλι βλέπω κανά 5 - 10, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω την φωλιά τους λόγω των ντουλαπιών. Σήμερα άρχησα να βλέπω και στο μπάνιο, βρήκα την φωλιά τους, έβαλα 2 σταγόνες gel και μαγεύτηκαν γύρω στα 200 - 300 μόνο μερικά κουνιούνται. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από PrettyNose
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δεν θα βάζεις πάνω από ένα προϊόν..... Αν είσαι μέσα σε κουζίνα, μόνο gel και όχι spray. Δοκίμασε το Goliath gel αφού καθαρίσεις και αφαιρέσεις όλα τα άλλα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Μετα πας σε προϊόντα με καπνό που τα καις και φεύγεις από το σπίτι για μια μέρα. Μετά σε γεωργικά εντομοκτόνα για εφαρμογή μέσα σε σπίτι αν βρεις άκρη και τα πάρεις διότι δεν τα δίνουν πάρα μόνο σε γεωπόνους.
PrettyNose Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Δεν θα βάζεις πάνω από ένα προϊόν..... Αν είσαι μέσα σε κουζίνα, μόνο gel και όχι spray. Δοκίμασε το Goliath gel αφού καθαρίσεις και αφαιρέσεις όλα τα άλλα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Μετα πας σε προϊόντα με καπνό που τα καις και φεύγεις από το σπίτι για μια μέρα. Μετά σε γεωργικά εντομοκτόνα για εφαρμογή μέσα σε σπίτι αν βρεις άκρη και τα πάρεις διότι δεν τα δίνουν πάρα μόνο σε γεωπόνους. Οι εταιρειες που κανουν απεντομωση λενε τιποτα? Απ οτι διαβαζω στις αξιολογησεις ερχονται και βαζουν gel
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, PrettyNose είπε Οι εταιρειες που κανουν απεντομωση λενε τιποτα? Απ οτι διαβαζω στις αξιολογησεις ερχονται και βαζουν gel Δεν έχω άποψη για τις εταιρείες. Πριν πολλά χρόνια που είχαμε τεράστιο πρόβλημα με κατσαρίδες κάλεσα έναν που μου έβαλε ένα gel και δεν ξαναείδαμε κατσαρίδα για πολλά χρόνια. Του δώσαμε 150 ευρώ.
sargyrop81 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μακραν το καλυτερο που εχω δοκιμασει ειναι ενα ρωσικο τζελ "Νταμαβόι" (Domovoi). Το βρισκεις στη λαικη καλλιθεας ψηλα στη Δαβακη και λογικα και αλλου. 3 ευρω το σωληναριο και βγαζεις μηνες.
tyf Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 εχω δοκιμασει τζελ και δεν ειχα βρει ακρη. ειχα παρει απο aliexpres ενα grenn leaf καπως ετσι ηταν μια σκονη. το καλο που ειχε ηταν οτι το επαιρναν τα μυρμηγκια μεσα στην φωλια τους και πεθαινε ολη η φωλια. εβλεπε επι μερες τα μυρμηγκια να βγαζουν απο την φωλια νεκρα μυρμηγκια. δυστηχως πηγα να ξαναπαρω το ιδιο απο aliexpress και πηρα παρομοιο που δεν ειχε τα ιδια αποτελεσματα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Εγω χρησιμοποιησα αυτο εδω στον παγκο της κουζινας που ειχα μεγαλο προβλημα, δεν μπορουσα να αφησω τπτ. Εβαλα μια σταγονα το βραδυ πριν κοιμηθω στο σημειο του παγκου που εμπαιναν και αλλη μια το πρωι γιατι εβλεπα μια μικρη ακομα κινηση. Περασαν 2-3 μερες χωρις μυρμηγκια, περασα και ολο τον παγκο μια σιλικονη και δεν ξαναειδα απο τοτε τπτ, εδω και κανα 3μηνο. https://www.skroutz.gr/s/15654094/Δάφνη-Agrotrade-Dobol-Ant-Flask-Gel-για-Μυρμήγκια-15gr.html
totalius Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Παιδιά το τζελ πόσες ώρες το αφήνουμε στο πάγκο ; Κ πως το αφαιρούμε μετά ; Απλά σκουπίζουμε ή χρειάζεται να απολυμάνουμε για να φύγει τελείως ;
Maurikycli Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Το βάζουμε σε γωνίες , σοβατεπί κλπ και το αφήνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα