jongon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, αγόρασα το realme 8i κινητό και δεν μπορώ να φτιάξω ομάδες στις επαφές μου. Μήπως κάποιος γνωρίζει το τρόπο ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
chios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Επαφές Google δεν έχει; Αν ναι είναι εύκολο που δυσκολεύεσαι; Εγώ για ευκολία το έκανα από τον υπολογιστή.
jongon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Οι επαφές είναι όλες περασμένες στην sim. Επιπλέον δεν προτιθεμαι να τις ανεβάσω στο email της google.
chios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Καλώς ήρθατε στο 1990 άστο φίλε μην το ψάχνεις πια sim.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, jongon είπε Οι επαφές είναι όλες περασμένες στην sim. Επιπλέον δεν προτιθεμαι να τις ανεβάσω στο email της google. Ομολογώ ότι αυτό δεν το περίμενα.Blast from the past .
jongon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, chios είπε Καλώς ήρθατε στο 1990 άστο φίλε μην το ψάχνεις πια sim. 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ομολογώ ότι αυτό δεν το περίμενα.Blast from the past . Καλημέρα, τι κακό έκανα και γύρισα στο 1990. Τι ήταν τοτε και δεν το εχω ζήσει ?
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, jongon είπε Καλημέρα, τι κακό έκανα και γύρισα στο 1990. Τι ήταν τοτε και δεν το εχω ζήσει ? Επαφές στην σιμ;Και περιμένεις να κάνεις ομαδοποιήσεις κλπ; Τι θα κάνεις αν σου χαλάσει/χάσεις/μπλοκάρεις την σιμ; 1
chios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Τις επαφές τις έχουμε στο google σωστά φτιαγμένες με όνομα επώνυμο πολλαπλά τηλέφωνα, ημ. Γέννησης, διεύθυνση, ομάδες, και πολλά ακόμα, δε χάνονται ποτέ και είναι άμεσα διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές μας. Αν εσύ θες να είσαι 20 χρόνια πίσω οκ δεκτό αλλά μην ψάχνεις πολλά πολλά. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, jongon είπε τις επαφές μου τις εχω και στο pc. και αν πρέπει να τις περάσεις σε νέα σιμ πως θα το κάνεις; 1
koutsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, jongon είπε Καλημέρα, τι κακό έκανα και γύρισα στο 1990. Τι ήταν τοτε και δεν το εχω ζήσει ? To 1999 ειχα πάρει το πρωτο μου κινητό . Nokia 3310. Τότε μόνο είχαμε επαφες στη sim και βάζαμε χώρια επαφή "Γιώργος κινητό" χώρια "Γιώργος σταθερό" κτλ. Και αν αλλάζαμε sim για κάποιο λόγο επρεπε να περάσουμε ολες τις επαφες ξανά χειροκίνητα! Φαντάζομαι το ίδιο κάνεις κι εσύ ετσι ? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από koutsis
koutsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, jongon είπε Κάτι άλλο ρώτησα για βοήθεια ! Οσον αφορά την ερώτηση σου, δεν γίνεται ομαδοποίηση σε επαφες στη sim !
jongon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, chios είπε Ότι ρώτησες απαντήθηκε. 1 ώρα πριν, koutsis είπε Οσον αφορά την ερώτηση σου, δεν γίνεται ομαδοποίηση σε επαφες στη sim ! Σαφείς οι απαντήσει σας , ευχαριστώ πολύ. "Προσπαθώ να χρησιμοποιώ την τεχνολογία και όχι να με χρησιμοποιεί". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα