ion70 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Υποδεέστερη λόγω VA Μεγάλος χρόνος αναμονής Μην δεχτείς τίποτα Και τι να κανω δηλαδη ? να μεινω χωρις οθονη ? θα πρεπει να απευθυνθω στο συνηγορο του καταναλωτη και εαν βγαλω ακρη. Εξαλλου μπορει να επικαλεστουν οτι η οθονη εχει σταματησει να παραγεται , δεν υπαρχει αποθεμα διαθεσιμο και αυτη τη στιγμη το πιο κοντινο σε χαρακτηριστικα ειναι η 2722. Δεν αρνουνται αντικατασταση απλα δινουν αλλη οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Βασικά, πηγαίνεις στο μαγαζί που την πήρες , τους λες ότι χάλασε και ότι θέλεις μια ίδια. Και ας κόψουν το λαιμό τους. Σε αντίστοιχη περίπτωση, μεγάλο eshop, δίνει τα λεφτά πίσω στον πελάτη, και οοοοταν έρθει η αντικατάση, την πουλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μην δεχτείς καν την αντικατάσταση. Καμία σχέση η μια οθόνη με την άλλη. Επίσης μίλησες απευθείας με Πολωνία ; Μίλα μαζί τους και μη δίνεις σημασία στους μαλακοβιόληδες εδώ της Ελλάδας. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από HateMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ion70 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Στις 13/2/2023 στις 10:31 ΜΜ, HateMe είπε Μην δεχτείς καν την αντικατάσταση. Καμία σχέση η μια οθόνη με την άλλη. Επίσης μίλησες απευθείας με Πολωνία ; Μίλα μαζί τους και μη δίνεις σημασία στους μαλακοβιόληδες εδώ της Ελλάδας. Τελικα η γκρινια επιασε τοπο. Η νεα αναμενεται στις 24 του μηνα με μηνυμα τους. Εχει ηδη αποσταλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, ion70 είπε Τελικα η γκρινια επιασε τοπο. Η νεα αναμενεται στις 24 του μηνα με μηνυμα τους. Εχει ηδη αποσταλει. Πρόσεχε μη σου στείλουν καμιά refurbished. Αν και εδώ που τα λέμε, αν είναι κομπλέ, κράτα την να ξεμπερδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ion70 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, HateMe είπε Πρόσεχε μη σου στείλουν καμιά refurbished. Αν και εδώ που τα λέμε, αν είναι κομπλέ, κράτα την να ξεμπερδεύεις. Oταν σε εχουν στο χερι δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Αλλα πως ακριβως καταλαβαινεις εαν ειναι refurbished ? στο μεηλ που μου εστειλε η Dell σημερα μου λεει το νεο service tag ,ημερομηνια παραλαβης ,και να κοιταξω τι παραλαμβανω πριν υπογραψω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ion70 είπε Oταν σε εχουν στο χερι δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Αλλα πως ακριβως καταλαβαινεις εαν ειναι refurbished ? στο μεηλ που μου εστειλε η Dell σημερα μου λεει το νεο service tag ,ημερομηνια παραλαβης ,και να κοιταξω τι παραλαμβανω πριν υπογραψω ! Τι σου βγάζει το νέο service tag ; Το έψαξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ion70 είπε Oταν σε εχουν στο χερι δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Αλλα πως ακριβως καταλαβαινεις εαν ειναι refurbished ? στο μεηλ που μου εστειλε η Dell σημερα μου λεει το νεο service tag ,ημερομηνια παραλαβης ,και να κοιταξω τι παραλαμβανω πριν υπογραψω ! Οταν ειναι refurbished το γραφει στην ετικετα που ειναι και το service tag, επίσης βαζουν αυτοκολητο κατω απο την βαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ion70 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, HateMe είπε Τι σου βγάζει το νέο service tag ; Το έψαξες; Εαν εννοεις το location γραφει Greece αλλα αυτο δεν νομιζω οτι εχει να κανει γιατι ειναι η αποστολη για Ελλαδα. 50 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Οταν ειναι refurbished το γραφει στην ετικετα που ειναι και το service tag, επίσης βαζουν αυτοκολητο κατω απο την βαση. Eυχαριστω για την ενημερωση. Δεν ειχα ιδεα. Οταν με το καλο ερθει θα την ψαχουλεψω να δω ,αν και θεωρω δυσκολο να μου στειλουν refurbished οθονη ειδικα με οσα εγιναν και ειπωθηκαν. Θα ειμαι ομως alert καλου κακου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vaggos88 είπε Οταν ειναι refurbished το γραφει στην ετικετα που ειναι και το service tag, επίσης βαζουν αυτοκολητο κατω απο την βαση. Ρώτησα φίλο μου που του έστειλαν refurbished monitor 1 μήνα πριν και του το είπαν ότι θα είναι refurbished και δεν το γράφει στο service tag αλλά ούτε έχει κάποιο αυτοκόλλητο. Το μόνο που έκαναν ήταν να του μεταφέρουν την εγγύηση στο "νέο" service tag. Μιλάω για το monitor S2721DGFA Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από HateMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα