HateMe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μίλησα και τηλεφωνικά με τον κύριο απ το κατάστημα και μου το εξήγησε. Τώρα θα ανοίξω κάτι σαν ticket προς την DELL με φωτος κλπ για το backlight bleed για να δούμε τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, HateMe είπε Μίλησα και τηλεφωνικά με τον κύριο απ το κατάστημα και μου το εξήγησε. Τώρα θα ανοίξω κάτι σαν ticket προς την DELL με φωτος κλπ για το backlight bleed για να δούμε τι θα γίνει. Τέλειο πάνελ δεν θα βρεις στο backlight bleed,αν έχει λίγο αριστερά κάτω μια χαρά είναι δεν θα στο αλλάξουν , κάτοχος του ίδιου μόνιτορ είμαι και εγώ χαμήλωσε το contract λίγο,εγώ χρησιμοποιώ τις ρυθμίσεις του hardware unboxed για το συγκεκριμένο μόνιτορ. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από ICE-T 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, ICE-T είπε Τέλειο πάνελ δεν θα βρεις στο backlight bleed,αν έχει λίγο αριστερά κάτω μια χαρά είναι δεν θα στο αλλάξουν , κάτοχος του ίδιου μόνιτορ είμαι και εγώ χαμήλωσε το contract λίγο,εγώ χρησιμοποιώ τις ρυθμίσεις του hardware unboxed για το συγκεκριμένο μόνιτορ. Δες πως είναι. Μου φαίνεται υπερβολικό σε σχέση με των φίλων μου που έχουν το ίδιο monitor. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, HateMe είπε Δες πως είναι. Μου φαίνεται υπερβολικό σε σχέση με των φίλων μου που έχουν το ίδιο monitor. Όντως έχει πολύ και στις 4 γωνίες ειδικά στις 2 αριστερές με την πάνω να κάνει μπαμ όπως φαίνεται στην φωτογραφία δοκίμασε με 50 contract μήπως εξαλειφθεί λίγο και η φωτογραφία αν μπορείς να ανεβάσεις να είναι 3 μέτρα απόσταση γιατί το κινητό το δείχνει ποίο έντονα από ότι πρέπει. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konlift Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, HateMe είπε Δες πως είναι. Μου φαίνεται υπερβολικό σε σχέση με των φίλων μου που έχουν το ίδιο monitor. Εάν μπορέσεις δώσε το πίσω. Η Dell τα δέχεται όλα. Πάρε τα λεφτά σου πίσω και πάρε άλλο monitor. Βρέθηκα στην ίδια θέση, άλλαξα 2 οθόνες, ήταν το ίδιο χάλια και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Προτίμησε όχι Lg η Dell καθώς φοράνε τα ίδια πάνελ σε αυτήν την κατηγορία. Είναι απαράδεκτα την νύχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, HateMe είπε Τώρα θα ανοίξω κάτι σαν ticket προς την DELL με φωτος κλπ για το backlight bleed για να δούμε τι θα γίνει. Μπράβο ναι, ανοίξτε αυτό το κάτι σαν ticket και πείτε μας τι έγινε τελικά. Παρεμπιπτόντως και εγώ το ίδιο θέμα είχα (σε μια γωνία). Θα σας βάλει να κάνετε ένα τεστ και να τραβήξετε φωτογραφίες (σε κόκκινο, πράσινο και άλλα φόντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 39 λεπτά πριν, ICE-T είπε Όντως έχει πολύ και στις 4 γωνίες ειδικά στις 2 αριστερές με την πάνω να κάνει μπαμ όπως φαίνεται στην φωτογραφία δοκίμασε με 50 contract μήπως εξαλειφθεί λίγο και η φωτογραφία αν μπορείς να ανεβάσεις να είναι 3 μέτρα απόσταση γιατί το κινητό το δείχνει ποίο έντονα από ότι πρέπει. Δοκίμασα με 50 αλλά δεν μ αρέσει καν στο μάτι 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Μπράβο ναι, ανοίξτε αυτό το κάτι σαν ticket και πείτε μας τι έγινε τελικά. Παρεμπιπτόντως και εγώ το ίδιο θέμα είχα (σε μια γωνία). Θα σας βάλει να κάνετε ένα τεστ και να τραβήξετε φωτογραφίες (σε κόκκινο, πράσινο και άλλα φόντα). Θα ενημερώσω εδώ όταν γίνει ότι γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, HateMe είπε Δοκίμασα με 50 αλλά δεν μ αρέσει καν στο μάτι Θα ενημερώσω εδώ όταν γίνει ότι γίνει. άνοιξε ticket και θα σου ζητήσουν κάποιες φωτογραφίες να τους στείλεις δεν νομίζω να έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε παραπάνω από κάποιον άλλο, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να ανοίξετε ticket. Θα σας ζητήσουν και κάποιες φωτογραφίες ενδεχομένως, της βλάβης. Δεν πιστεύω βέβαια, ότι θα έχετε κάποιο πρόβλημα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 ολες ετσι ειναι δεν καταλαβαινω γιατι θελει να παιδευεται ο τυπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, dsi44 είπε ολες ετσι ειναι δεν καταλαβαινω γιατι θελει να παιδευεται ο τυπος... Δεν είναι όλες έτσι τύπε. Μεγάλο ποσοστό, ναι. 3 δικά μου άτομα έχουν την ίδια οθόνη και έχουν το ίδιο ακριβώς πράγμα αλλά ΟΧΙ τόσο έντονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Έχει και τα καλά του πάντως, το θέμα : σχηματίζεται νοητά η σημαία της Αγγλίας (με τον σταυρό) αν προσέξετε. Δεν ξέρω βέβαια : ασχολείστε με το ποδόσφαιρο ; Αν ναι, ποιά ομάδα υποστηρίζετε από τις αγγλικές (μόνο Νότινχαμ Φόρεστ μη μου πείτε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μιλάω αυτή τη στιγμή που σας γράφω με DELL πάλι. Το παιδί στο support μου λέει πως υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν πίσω refurbished επειδή η οθόνη η συγκεκριμένη, έχει origin "POLAND" 🤡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konlift Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, dsi44 είπε ολες ετσι ειναι δεν καταλαβαινω γιατι θελει να παιδευεται ο τυπος... Δεν πειράζει θα το καταλάβει. Και γω το κατάλαβα, ευτυχώς πήρα τα λεφτά μου πίσω. Εντύπωση μου προκαλεί πόσο πολύ έχει πουλήσει η συγκεκριμένη οθόνη. Το Brand Dell και το (εκπληκτικό ομολογουμένως) support έχουν κάνει θαύματα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπέρα , ως προς το θέμα τις εγγύησης μην προβληματίζεσαι ιδιαιτερα διότι ξεκινάει από την μέρα που γραφει η απόδειξη οποτε μικρό το κακό , ως προς το θέμα του panel που ανέβασες φωτογραφία , επειδή την έχω την συγκεκριμένη οθόνη και έχω βάλει άλλους 3 γνωστούς μου να την αγοράσουν , να ξέρεις ότι έχει το καλύτερο panel στη κατηγορια του , αυτό που βλέπω που ανέβασες είναι ένα έκτρωμα , να την επιστρέψεις πίσω όπως προφανώς έκανε και ο προηγούμενος για αυτό και κατέληξε στα χερια σου να φαίνεται ότι είναι καταχωρημένη από άλλον 18 ώρες πριν, ICE-T είπε Τέλειο πάνελ δεν θα βρεις στο backlight bleed,αν έχει λίγο αριστερά κάτω μια χαρά είναι δεν θα στο αλλάξουν , κάτοχος του ίδιου μόνιτορ είμαι και εγώ χαμήλωσε το contract λίγο,εγώ χρησιμοποιώ τις ρυθμίσεις του hardware unboxed για το συγκεκριμένο μόνιτορ. το panel είναι ελαττωματικό έχει ανομοιομορφία στον φωτισμό , το συγκεκριμένο μοντέλο έχει panel διαμάντι με μηδενικό backlight bleed που θα το ζήλευαν και οθόνες που κοστίζουν τα διπλάσια λεφτά , εγώ ο ίδιος έχω κάνει unboxing και calibration τολάχιστον 4 τέτοιες οθόνες , το έκτρωμα που βλέπω εδώ δεν δικαιολογείται , στη φωτογραφία που ανέβασε ο φίλος , όπως είναι στη μέση έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είναι όλο το panel , εκτος και αν είναι κακή η φωτογραφία και φαίνεται πολύ χειρότερα απότι είναι , αν πάλι έχεις και εσύ τέτοιο θέμα είσαι απλά άτυχος γιατί το monitor αυτό έχει βγει πολυ καλο ως προς το θέμα του backlight bleed Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από MTX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα