Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να κανω  αναβαθμιση στον υπολογιστη μου

αλλα οσο ειναι δυνατον πιο οικονομικα γιατι τα προβλήματα μας πανε και ερχονται αυτήν την περίοδο 

διαθετω μητρικη: CM6330 νομίζω asus

επεξεργαστη: Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz   3.40 GHz

RAM 8 gb

δεν γνωρίζω πολλα απο υπολογιστες μπορώ με αυτη την μητρικη και τον επεξεργαστη να έχω ένα καλό αποτέλεσμα αν ταιριάξει μια καρτα γραφικων και οτιδήποτε άλλο μου πείτε εσείς ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασε μια το hwinfo να δουμε το σύστημα, η μητρική δεν ειναι αυτή που γράφεις λογικά είναι το μοντέλο του σταθερού υπολογιστή που έχεις (το οποιο πρέπει να ειναι και στημένο έτοιμο της asus)

Δεν γράφεις τι θες να κάνεις με το σύστημα, τι οθόνη έχεις (μοντελο και αναλυση), αν θες παιχνίδια(και ποια) και πόσα χρήματα διαθέτεις. Αν μπορείς να αγοράσεις απο ενα κατάστημα(πχ μεγαλες αλυσίδες η σκρούτζ κλπ) Για αυτο τον λόγο υπάρχει και η φόρμα αναβάθμισης.

Επίσης βασικό, αν μιλάμε για έτοιμο σύστημα όπως έγραψα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστείς ΚΑΙ τροφοδοτικό μιας και αυτά που βάζουν είναι για να αντέξουν τα υπάρχοντα του συστήματος και δεν είναι για πολλά πολλά.

αν βλέπω καλά με μια γρήγορη αναζήτηση, μάλλον αυτή τη μονάδα έχεις.

https://icecat.biz/en-in/p/asus/90pd9cdbd251f8d04ckz/essentio-pcs-workstations-cm6330-de002s-15899135.html

Ναι οκ ειναι στα ιταλικά η σελίδα αλλά ήταν το πρώτο που βρήκα. Αν ισχύει αυτό, και πολλά δεν μπορείς να κάνεις θα χρειαστείς και αλλαγή τροφοδοτικου

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Like 2
Δημοσ.

ναι αυτο ειναι που στειλες ειναι φιλε Χρηστο κατεβασα το προγραμμα, με μια  καρτα γραφικών ram  και οτι αλλο χρειαστει λυνεται το προβλημα? για να τρέξει το px black desert και το elder scrolls 

660452917_(23).png.db1064b8890dba43f937590f7f54caf4.png

Δημοσ.

τα παιχνίδια που λες τα τρέχει το σύστημα, όχι σε υψηλά γραφικά αλλά μπορεί.

κάρτα γραφικών (και μπορεί τροφοδοτικό) χρειάζεσαι.

οθόνη τι έχεις και τι ανάλυση;

Και πόσα χρήματα δίνεις;

Καινούρια η να δούμε και σε αγγελίες; (το 200αρι το κόβω σίγουρο για γραφικά πάντως για αυτο στο λέω)

• Like 1
Δημοσ.

monitor εχω S2422HG dell με 300 350ε φτανουν για να το διορθώσω?και τι θα μου πρότεινες απο κατρα κλπ ευχαριστω για τον χρονο σου 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απαντά πρώτα σε αυτά που σε ρωτάνε πριν κάνεις νέες ερωτήσεις;

Πόσο σφιχτό είναι το budget;

Μέχρι πόσα θέλεις να διαθέσεις;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.

ναι φιλε Χρηστο θα το ανοιξω να δω ποιο ειναι και θα το στειλω να το δεις,nickol δεν νομιζω να μου εκανε καποια ερωτηση το παιδι και να μην απαντησα και το προγραμμα που μου ειπε κατεβασα και ποσα χρηματα διαθετω εγραψα και για την χρηση που το θελω και ξανα ευχαριστω θα του πω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostas2361984 είπε

ναι φιλε Χρηστο θα το ανοιξω να δω ποιο ειναι και θα το στειλω να το δεις,nickol δεν νομιζω να μου εκανε καποια ερωτηση το παιδι και να μην απαντησα και το προγραμμα που μου ειπε κατεβασα και ποσα χρηματα διαθετω εγραψα και για την χρηση που το θελω και ξανα ευχαριστω θα του πω

Spoiler

Να διευκολύνω ήθελα να ξέρεις και όχι να πικάρω

Έχεις δίκιο, εγώ δεν διάβασα σωστά...συγνώμη.

Με αυτό το cpu, μια 1650 θα ταίριαζε γάντι από άποψη bottlenecκ και έχει και παραπλήσια κατανάλωση με την gt 630 που έχεις τώρα (75w vs 50w). Δυστυχώς δεν είναι οτι καλύτερο από άποψη απόδοσης τιμής

Σίγουρα χρειάζεσαι ακόμη μια 8gb μνήμη καθώς διακρίνω μόνο 8gb και σε ένα μόνο στικ, οπότε ζητάμε τα 16gb σύνολο και dual channel

Το τροφοδοτικό, ακόμη και αν πας με κάρτα που αντέχει σε wattage καλό θα ήταν να αλλαχτεί(εφόσον μιλάμε για το αρχικό).

Επίσης διακρίνω έλλειψη ssd δίσκου; Δε βλέπω να έχεις ssd και μιλάμε για ίσως τη νο1 αναβάθμιση που πρέπει να κάνεις.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...