neo80 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα διάβασα το παρακάτω άρθρο απο έγκυρη πηγή και είμαι 100% σίγουρος ότι τέτοιο κινητό έχει και ο πατέρας μου. Έσκασε κινητό Xiaomi Λαρισαίου την ώρα που κοιμόταν. Επειδή εγώ έχω τρομοκρατηθεί τι πρέπει να κάνω τώρα; Το κινητό δεν είναι στην εγγύηση. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο τι πυροσβεστήρα παίρνουμε και τι κάνουμε; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, neo80 είπε Καλημέρα διάβασα το παρακάτω άρθρο απο έγκυρη πηγή και είμαι 100% σίγουρος ότι τέτοιο κινητό έχει και ο πατέρας μου. Έσκασε κινητό Xiaomi Λαρισαίου την ώρα που κοιμόταν. Επειδή εγώ έχω τρομοκρατηθεί τι πρέπει να κάνω τώρα; Το κινητό δεν είναι στην εγγύηση. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο τι πυροσβεστήρα παίρνουμε και τι κάνουμε; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά 21 Αυγούστου 2019, 21:07 κούλαρε λίγο,έχει ήδη σκάσει ένα φέτος οπότε σε τρία χρόνια πάλι.Θα μας ενημερώσει ο Μάνεσης.
neo80 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 21 Αυγούστου 2019, 21:07 κούλαρε λίγο,έχει ήδη σκάσει ένα φέτος οπότε σε τρία χρόνια πάλι.Θα μας ενημερώσει ο Μάνεσης. πλάκα κάνεις έτσι; Είναι πολύ σοβαρό αυτό η μάρκα και το μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο με την φωτογραφία xiaomi redmi 5a Αν και δεν είναι στην εγγύηση θα ζητήσω άμεση αντικατάσταση απο τη wind γιατί απο εκεί το προμηθεύτηκα.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, neo80 είπε πλάκα κάνεις έτσι; Είναι πολύ σοβαρό αυτό η μάρκα και το μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο με την φωτογραφία xiaomi redmi 5a Αν και δεν είναι στην εγγύηση θα ζητήσω άμεση αντικατάσταση απο τη wind γιατί απο εκεί το προμηθεύτηκα. Εσύ μας κάνεις πλακα μάλλον.Και να δεις στην wind πως θα γελάνε όταν τους το πεις. 1
neo80 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ μας κάνεις πλακα μάλλον.Και να δεις στην wind πως θα γελάνε όταν τους το πεις. Δηλαδή εσύ τι προτείνεις να κάνω; Και όχι δεν κάνω καθόλου πλάκα. η Αντικατάσταση ή να το τσεκάρουν και να μου δώσουν χαρτί ότι το κινητό είναι 100% λειτουργικό.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, neo80 είπε Δηλαδή εσύ τι προτείνεις να κάνω; Και όχι δεν κάνω καθόλου πλάκα. Nα κουλάρεις για αρχή,αν ήταν γενικευμένο πρόβλημα θα είχε γίνει χαμός.Η είδηση που διαβασες είναι απο το 2019,εχεις ακούσει να έσκασαν και άλλα στο ίδιο μοντέλο; Η μπαταρία εχει φουσκώσει;
neo80 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 δεν ξέρω δεν είναι αποσπώμενη. Θα κοιτάξω όμως.
safridia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Εαν εχεις ανησυχια και δεν κοιμασαι τα βραδια τι θα κανεις τα 100 εκατομυρια που μπορει να κερδισεις καποια στιγμη στο λαχειο τοτε σε καταλαβαινω. Αλλα επειδη δεν θα κερδισεις ποτε μην στεναχωριεσαι τοσο πολυ. Η πιθανοτητα να σκασει κινητο ειναι μικροτερη απο το να κερδισεις το λαχειο. Εαν ανησυχεις πολυ, απλα πατε το για ανακυκλωση και παρτε ενα αλλο, με 150ευρω περνεις καλο τηλεφωνο που κανει οτι θα θελησει ο πατερας σου.
SabotazNic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Αγορασε αλλο κινητο καθε χρονο. problem solved 1
eko13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Εχει σκασει και αηφον και σαμσουνγκ δεν ειναι μετρο συγκρισης ενα μεμονωμενο περιστατικο για ολοκληρες σειρες κινητων... Μπορει να φταει το οτιδηποτε, ακομα και φαρμενος φορτιστης... Αν ακομα φοβασαι να μην εχεις το κινητο διπλα σου οταν κοιμασαι ή οταν το φορτιζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα