Brounakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Θέλω να αλλάξω τον θερμοστάτη χώρου μου με έναν ψηφιακό προγραμματιζόμενο (εάν είναι δυνατόν εβδομαδιαίος) με wifi. Αυτό που με νοιάζει είναι να δουλεύει σωστά, να μην αποσυνδέεται και να μην δίνει εντολές ότι να ναι (να σβήνει ή να ανάβει από μόνος του) Έχω βρει τρελή προσφορά για τον ελληνικό Olympic Electronics αλλά δεν τον πολύ εμπιστεύομαι οπότε λέω να πάω σε siemens, buderus, bosch Εχετε κάποια άποψη για το Θέμα αυτό; Σας ευχαριστώ 😊 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Brounakos
kostasbm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 ρίξε μια μάτια και στους powertech wifi τον έχω 2 χρόνια τώρα χωρίς θέματα.....μια αποσύνδεση έκανε από το wifi μονο ότι θερμοστάτη και να επιλέξεις ένα σημείο προσοχής είναι το διαφορικό(tolerance) π.χ ο δικος μου παιρνει αν πεσει μισο βαθμο και οχι 1 οπως ειναι παρα πολλοι θεωρώ ότι καλύτερα να παίρνει νωρίτερα με ποιο ζεστό νερό παρά να παίρνει και να έχει κρυώσει το δικτυο...αν το αναφέρεις στο κατάστημα θα σου πουν τι διαφορικό έχει ο κάθε θερμοστάτης ξέχασα να σου πω ότι έχω 2 και ο άλλος παίρνει στον 1 βαθμό ..όταν το πήρα χαμπάρι ήταν αργά..όποτε πήρα άλλον έναν
Brounakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Ο συγκεκριμένος θερμοστατης δεν υπάρχει πια. Ίσως με παραγγελια μόνο και αυτό θα αργήσει πολυ Η πληροφορια για το διαφορικό ειναι αρκετα χρήσιμη και σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα