chrisxpap Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, SilverMachine είπε Αγοραρε, δεν ειμαι τραπεζιτης, δεν εχω τιποτα στην τραπεζα μου, μονιτορ θελω να παρω κ δεν μπορω να βρω γκαφρα για 2Κ (οποτε θα ξαναπαω 1080....), αυτα που σου λεω τα εχω ρωτησει σε υποκαταστηματα που ετυχε να μιλησω. Στα μεταφερω αυτουσια. Τωρα εγω ανεφερα ενα ποσο 100 χιλιαρικα που μου ειπαν. Δεν ειναι παντα αυτο. Αν διαβαζες τα λινκ που εβαλα ενας απ τους τραπεζιτες που μιλαγε ειπε οτι το ανωτατο ποσο εξαρταται απ το υποκαταστημα ανα την περιοχη. Αν δλδ εκει που εσυ βαζεις λεφτα ειναι το οριο 10 χιλιαρικα κ εσυ εχεις 15 κ ερθουν ληστες τα εξτρα 5 ΤΑ ΚΛΑΙΣ. Αν εισαι καταγεγραμενος για το ακριβως επομενο υποκαταστημα που εχει οριο ασφαλειας τα 20 χιλιαρικα κ γινει εκει η ληστεια, εισαι καλυμενος. Τοσο απλα. Δεν γινεται?? χαχα Αυτος ειναι Ο ΝΟΜΟΣ φιλε. Τι δεν γινεται? Οπως οταν τρακαρεις δεν δινεις εσυ λεφτα, αλλα η ασφαλιστικη, ετσι κ οταν η τραπεζα δεχτει ληστεια καποια σφαλιστικη θα κλειθει να σε αποζημιωσει ΟΤΑΝ με το καλο η αστυνομια θα βγαλει πορισμα ενοπλης ληστειας κ ΜΕΧΡΙ το οριο που το υποκαταστημα εχει υπογραψει να ειναι καλυμενο κ για το οποιο πληρωνει την ασφαλιστικη. Που το παραξενο σε ολα αυτα ??? Αλλα σου ξεφευγει κατι--- Δεν εισαι πελατης της Πειραιως Νεας Υορκης φιλε μου. Εισαι πελατης εκει που ανοιξες λογαριασμο π.χ.Δραπετσωνα (συνηθως, γιατι καποιες φορες εισαι εκει που ειναι το μαγαζι σου). Αυτα ισχυουν ΑΝ Κ ΜΟΝΟ ΑΝ χτυπηθει το υποκαταστημα στο οποιο ΑΝΗΚΕΙΣ κ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (οχι αν δωσουν ενα χαστουκι στην κοπελα στο πρωτο ταμειο, παρουν 600 ευρω κ φυγουν). Αυτο δεν εχεις καταλαβει--> ανηκεις σε ενα υποκαταστημα, οχι παντου. Τα υπολοιπα σε εξυπηρετουν, ναι, αλλα καπου εχεις "βαση". Κ οταν η τραπεζα θελει να σου μιλησει ΠΑΝΤΑ σε καλει στο καταστημα ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ, οχι στα κεντρικα της, ουτε στο επομενο, ουτε στην διπλα γειτονεια, ουτε στην Νεα Υορκη. Αν ληστεψουν την Πατρα θα την πληρωσουν οσοι εχουν παραπανω λεφτα απ τα ασφαλισμενα στην Πατρα (οχι εγω που ειμαι Αγια Παρασκευη Αθηνων). Οταν χτυπανε Καβαλα, οι Καβαλιωτες την πληρωνουν (οσοι εχουν παραπανω στους λογαριασμους τους). Αυτο σε μπερδευει (οπως καποτε το νομιζα κ γω φιλε μου- ειναι πολυ κοινη παρανοηση). Ειμαστε πελατακια ΕΚΕΙ που ανοιγουμε λογαριασμο. Τα αλλα μαγαζια ειναι απλα ΑΤΜ+ (<--γιατι κανουν παραπανω δουλειες φυσικα) που μας εξυπηρετουν. Εκει που ξεκιναμε ειμαστε παντρεμενες. Στα υπολοιπα μας ειναι friends with benefits. Κ αν παρουν λιγα, ε, η ασφαλιστικη θα τα καλυψει, οπως καταλαβαινεις κ εσυ ουτε καν θα καταλαβεις τιποτα. Κ σε ολες αυτε ς τις παρανοησεις, τα "αυτονοητα συμπερασματα", τις "κοινες λογικες" κ τα "δεν εχει ξαναγινει" βασιζουν οι τραπεζες τα κερδη τους.... Ολοι μας στον ιδιο χορο ειμαστε φιλε μου. Κ γω μαζι σου. Χωρις να λεω οτι δεν συμφωνω, καλος ο συλογισμος ομως μια απλη ερωτηση σε δυο κοματια, να μου εξηγησεις-- Οταν μια τραπεζα ανοιγει υποκαταστημα, πως ξερει απο πριν ποσοι πελατες θα κανουν λογαριασμους, ποσοι θα παρουν δανεια, ποσοι θα βαλουν λεφτα, σε τι νομισμα κ ποσα τελικα θα εχει στο χρηματοκιβωτιο, ωστε με την σειρα της αυτη να τα ασφαλισει απο πριν??? Αν δεν ξερει τι θα εχει, πως γινεται να δεχτει η ασφαλιστικη ενα σετ ποσο μηνιαιων πληρωμων κ μετα να γινει ληστεια κ να δωσει τα μαλιοκεφαλα της γιατι η τραπεζα ειχε παει καλα κ ειχε πολλη πελατια οταν την ληστεψαν? Γιατι η ασφαλεια αγοραζεται DAY 1 απ την τραπεζα, οχι την μερα της ληστειας. Απλη ερωτηση. Ξέρει όμως πόσα λεφτά θα κρατήσει μετρητά στο υποκατάστημα, οπότε ασφαλίζει για αυτά. 100κ όριο έχουν όλες οι τράπεζες στην Ευρώπη σε περίπτωση χρεωκοπίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, asmilon είπε H ελπιδα σου για να γλυτωσεις τα τσιπακια και την οργουελικη κοινωνια ηταν το bitcoin, που ειναι πληρως βασισμενο σε τσιπακια; Εξήγησε τι σημαίνει τσιπάκια γιατί σε έχασα. Με proof of work γίνεται η συναλλαγή δεν συμμετέχει ούτε κάποιο είδος χρηματοπιστωτικού ιδρύματος ούτε κάποια μορφή εξουσίας. Δηλαδή ποια είναι η καλύτερη εκτέλεση μιας συναλλαγής χρησιμοποιώντας ψηφιακά μέσα με κριτήριο την ανωνυμία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, SilverMachine είπε Στα μεταφερω αυτουσια. Δεν γινεται?? χαχα Αυτος ειναι Ο ΝΟΜΟΣ φιλε. Τι δεν γινεται? Δεν κατάλαβαν αυτοί τι ρώτησες και δεν κατάλαβες και εσυ τι σου απάντησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Για καμιά θυρίδα θα του απάντησαν που δεν ασφαλίζονται γιατί κανείς δεν ξέρει τι βάζεις μέσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teovag Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SilverMachine είπε Ονειρευεσαι. Η τραπεζα ΠΟΤΕ δεν επιστρεφει χρηματα απο κλοπη της ιδιας. ΠΟΤΕ. Οι περισσοτερες τραπεζες εχουν ασφαλεια λογαριασμου για περιπτωση κλοπης μεχρι 100.000. Σε χρεωνουν για αυτο σε αυτα που σου κραταν για "συντηριση" λογαριασμου. Πολλες δεν εχουν ουτε αυτο- αρα παιρνεις μια μαντρα σε περιπτωση ενοπλης. Αλλα κ αυτες που εχουν ασφαλεια, οτι πανω απο 100Κ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ!!! Γι αυτο θα δεις που πολλοι λεφταδες κοβουν το κεφαλαιο τους σε πολλους λογαριασμους των 100 χιλιαδων. Ρωτα την σπειρα τραπεζα της γειτονιας σου. Σημασια ομως εχει οτι αυτο που νομιζεις ειναι παραμυθι, που οι περισσοτεροι εικαζουμε γιατι κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου. ΟΧΙ οι τραπεζες ειναι εδω για να κονομανε κ οχι να μας φυλανε τα λεφτα (κ ΝΑΙ!! το κρατος τις στηριζει 100% σε αυτο το θεαρεστο εργο στους κ συ μπορεις να πας να... ψηφιζεις καθε 4 χρονια). Αρα Fiat και Crypto δεν ειναι κ τοσο διαφορετικα οσο υπολογισες επ αυτου..... Απολυτως τα ιδια ειναι, αν υπολογισεις τα ποσοστα επιστροφης απο αλλα ανταλλακτηρια στο παρελθον. 100.000 εινσι το ποσό που θα σου αποδοθεί από το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας αν η τραπεζα χρεωκοπήσει. δεν ισχύει τίποτα από όσα λες νομικά. Ισχυει ότι δεν είναι ασφαλισμένες οι θυρίδες αν δεν δηλώσεις την αξία τους. Μάλιστα με 30 € το χρόνο η τραπεζα σε ασφαλίζει αν θες και δε περίπτωση κλοπής κάρτας (αλλά όχι για ebanking …γιατί άραγε)… Οταν γίνεται κλοπή σε υποκατάστημα τράπεζας επιστρέφονται τα χρήματα στην …τραπεζα από την ασφαλιστική και όχι φυσικά σε καθένα καταθέτη…γιατί από εσένα δεν έκλεψαν τίποτα… την τραπεζα έκλεψαν… Σκεψου ότι το κράτος …φυλάει τα λεφτά του στις λεγόμενες συστημικές τράπεζες (5 στην Ελλάδα)…άμα έκλεβαν την τραπεζα δηλαδή θα έχανε τα λεφτά του το κράτος;;; Λυπαμαι αλλά δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί… ΥΓ φυσικά οι τράπεζες εκμεταλλεύονται τα λεφτά σου καθώς είναι επιχειρήσεις… δεν φυλάνε τα λεφτά σου , δίνουν δάνεια, επενδύουν κλπ κλπ …με τα λεφτά σου… μάλιστα μπορούν να δανείζουν 10 φορές το κεφάλαιο που διαθέτουν σε καταθέσεις!!!! (Αυτό είναι το μέγα λάθος του συστήματος, καθώς και αυξάνει τις τιμές και τον κίνδυνο ) Στο θέμα μας τώρα; υποθετω λοιπόν ότι αφού έκλεψαν το ανταλλακτήριο και όχι τους κατόχους cryptos … το ανταλλακτήριο θα τους αποζημιώσει και θα ψάξει τα λεφτά του άλλου;;; Αν όμως δεν τα έχει …τότε απλά χάνει σε αξιοπιστία ΟΛΟ το εγχείρημα… Αυτο λέμε… σκέτα νετα καλο βράδυ χωρίς παρεξηγήσεις κλπ Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από teovag 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Αληθεύει αυτό που αναφέρεται στο άρθρο πως τα κρυπτονομισματα έχουνε χάσει τα 2/3 της αξίας τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Σήμερα Κυριακή στις 9 του Οκτώβρη διάβασα στο insomnia αυτό: ΕΧΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ μετά από αυτό οι αναφορές σε ληστείες και λοιπές.. (δεν το γράφω γιατί θα τιμωρηθώ) και το τι επακολουθεί δεν έχουν κανένα νόημα … 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, teovag είπε 100.000 εινσι το ποσό που θα σου αποδοθεί από το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας αν η τραπεζα χρεωκοπήσει. ...........................................................Αν όμως δεν τα έχει …τότε απλά χάνει σε αξιοπιστία ΟΛΟ το εγχείρημα…Αυτο λέμε… σκέτα νετακαλο βράδυ χωρίς παρεξηγήσεις κλπ α) Οταν οι τραπεζες βαρεσαν μπιελα προ 12ετιας η κυβερνηση εχωσε τα δις να τις σωσει. Αυτα ειναι το 80% του μνημονιου που χρωσταμε για 100 χρονια κ υπεγραψε ο "θα τα σκισω ολα" Αλεξης. Λεφτα που θα πρεπει να τα πληρωσουμε εμεις, τα παιδια μας, τα εγγονια μας, τα δισεγγονα μας κ τα τρισεγγονα μας. Ημουν μεσα σε αυτους που καναν ομαδικες μυνησεις μπας κ μας αποδωθει εστω κατι. Εστω να σβηστουν τραπεζικα χρωστουμενα, αφου εμεις σωσαμε τις τραπεζες. Το κρατος αλλαξε τους νομους του ωστε να μην μπορουμε να ζητησουμε ευρω. Ουτε ενα. Κ μαλιστα δια-κομματικα. Συνεχωμενες κυβερνησεις, οχι μια κ ολα τα κομματα μαζι. Κ οχι μονο εναν νομο αλλα πολλαπλους (φυσικα ποτε κανενα μιντιουμ δεν ανεφερε ποτε τιποτε, λες κ ποτε δεν ψηφιστηκαν οι νομοι). Τωρα θες να πιστευεις εσυ οτι ενα τετοιο κρατος θα σου δωσει τα λεφτα σου σε περιπτωση που οι τραπεζες φαληρισουν, δικαιωμα σου κ δικο μου δικαιωμα να γελαω με την ζωη. β) Τα χρηματα δεν επιστρεφονται ποτε τοσο απλα απο την τραπεζα στους καταθετες. Παραδειγμα τοσα δισεκατομμυρια λιρες Εβραιων που ελβετικες τραπεζες αρνουνται να επιστρεψουν στους δικαιουχους (παρολο που κ αυτες ειναι εβραικων συμφεροντων!) απ τον Β'ΠΠ. Ουτε οι ασφαλιστικες ειναι τοσο καθαρες, δες Αμερικη κ τα πολλαπλα παιχνιδια που εχουν παιξει στην πλατη μικροεπενδυτων πονταροντας σε ψευτικες μετοχες, μετα πληρωσαν το μεγιστο προστιμο κ βγηκαν κερδισμενες κατι δις !! Ο κοσμος εχασε τα παντα (προ 20ετιας), αυτες φαγαν καποια χρονια probation κ μαντεψε τι καναν μετα.... Κ αυτα ειναι μονο 2 απ τα απειρα παραδειγματα που θα μπορουσα να αναφερω, οσο εσυ μου λες πως λειτουργει το συστημα στα χαρτια. Θες εσυ να λες οτι αν χασουν λεφτα οι τραπεζες οι ασφαλιστικες αμεσως πληρωνουν τα παντα κ ολα ειναι μελι-γαλα?? Μπραβο σου αδερφε. Χαιρομαι για σενα κ γελαω με την ζωη την ομορφη. γ) Το ελληνικο κρατος δεν φυλαει λεφτα στις συστημικες τραπεζες αλλα στην Τραπεζα Ελλαδος των ευεργετων μας των Ροτσιλντ. Τα οποιαδηποτε λεφτα/μεταλα που καταθετει εκει δεν εχει δικαιωμα ποτε να τα ελενξει ξανα (συμφωνα με τους κανονισμους της Τρ.Ελλ.) κ η Τραπεζα συνηθως τα μεταφερει στο City of London. Απο εκει δεν εχουμε παρει ποτε τιποτα απο τον Β'ΠΠ κ μετα. Αρα τι να λεμε..... ναι..... Τι να εχει το ελληνικο κρατος, τι να καταθεσει κ τι να χασει???? Αλλα τελος παντων αν θες να πιστευεις οτι κατι βαζει στις τραπεζες, καλα κανεις κ εγω ο ψεκας θα γελαω με την ζωη.... (ισως μιλωντας για το ελλ.κρατος θα επρεπε να μιλησουμε κ για τον ορισμο της λεξης "κρατος", αλλα τεσπα...) Φιλε καλα κανεις κ πιστευεις οτι πιστευεις. Δεν τρεχει μια. Προσωπικα αλλα ειδα κ δεν πειραζει αν ολοι σας πιστευετε κατι αλλο- ολα καλα με μενα. Ουτε οταν εμπλεξα με καταθεσεις ειδα κατι καλο, ουτε οταν εμπλεξα με δανεια, ουτε οταν ειδα τους πλυστηριασμους, ουτε οταν ειδα την νομοθεσια για ολα αυτα, ουτε τιποτα. Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι λωποδυτες, υποστηριζονται απο εγκληματιες κ φονιαδες λαων, υπαρχουν γιατι η ηλιθιοτητα ειναι η χειροτερη πανδημια της ανθρωποτητας κ δεν θα υπαρξει φαρμακο γι αυτη ποτε, κ φυσικα, εσυ μπορεις να εισαι οπως θες, να κανεις με τα φραγκακια σου οτι θες, να πιστευεις οτι θες κ να εισαι μια χαρα. Η γνωμη μου ειναι δικια μου αποκλειστικα κ μονο αμα εκανα κατι εγω θα αντλουσα καποια ευχαριστηση. Οποτε δεν επικοινωνουν τα ζητηματα. Μαλιστα αυτα που λες για "εκμεταλευση χρηματος" κ "δανεισμο 10 φορες το κεφαλαιο" οταν τα λες σε τραπεζικο ΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ !!! (χαχααα!!!) Αμα σε κοψει για λιγο λαλα απο κανα βουνο, δεν δεχεται τιποτα, γιατι σου λεει "ασε τον κοσμο να πιστευει" !!! Βεβαια κ συ κ γω κ αυτος ξερουμε οτι ειναι η αληθεια, αλλα κατα μυστηριο τροπο δεν λεμε να δουμε πιο ψηλα, ο καθενας στο δικο του ανηφορο...... Τελος παντων, να εισαι καλα κ ελπιζω ποτε να μη δεις οτι ειδα εγω. Δεν αξιζει. 1 2 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercier Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Αυτό που δεν.λεει το άρθρο για προφανείς λόγους είναι τις πιθανότητες να βαρεσει κανόνι η binance μετά από την επίθεση. Κάθε σκεπτόμενο ον που έχει κεφάλαια στη binance ρευστοποιεί και φεύγε,ι αν όχι τώρα, τότε χτες! Οποιαδήποτε ομοιότητα με bankrun είναι εντελώς πραγματική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edm0d0n Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mercier είπε Αυτό που δεν.λεει το άρθρο για προφανείς λόγους είναι τις πιθανότητες να βαρεσει κανόνι η binance μετά από την επίθεση. Κάθε σκεπτόμενο ον που έχει κεφάλαια στη binance ρευστοποιεί και φεύγε,ι αν όχι τώρα, τότε χτες! Οποιαδήποτε ομοιότητα με bankrun είναι εντελώς πραγματική. Θα βαρέσει κανόνι η Binance για 570 εκατομμύρια που κλάπηκαν; Κάθε μέρα γίνονται trade στην πλατφόρμα 50 billions και είναι bear market. Στο επόμενο bull market θα τζιράρει μίσο τρις την ημέρα εδώ θα είμαστε και θα το δεις. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2022 από edm0d0n 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντικειμενικός Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, Tsakalos! είπε Όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα. 19 ώρες πριν, ethereum είπε εχετε δανεισει τα χρηματα σας σε τοκογλυφους με 0,01% επιτοκιο την ωρα που σου παιρνει για λειτουργικα εξοδα 1000 φορες τον τοκο. κατσε στην τραπεζα που γεμιζει τις τσεπες σου με χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μπορείς να ασφαλίσεις τα crypto σου από τέτοιες περιπτώσεις. π.χ https://nexusmutual.io/ Ένα site που δείχνει στατιστικά από μερικές ασφαλιστικές crypto και τι λεφτά έχουν δώσει πίσω https://opencover.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 58 λεπτά πριν, Αντικειμενικός είπε εχετε δανεισει τα χρηματα σας σε τοκογλυφους με 0,01% επιτοκιο την ωρα που σου παιρνει για λειτουργικα εξοδα 1000 φορες τον τοκο. κατσε στην τραπεζα που γεμιζει τις τσεπες σου με χρηματα. Υποστηριξα εγω καποια τραπεζα; τυρακι και φακα υπαρχει για ολους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, zio10 είπε Είναι πολύ αγχωτικό να πρέπει να κρατάς κρυπτονομίσματα. Δεν είναι σαν να μετρητά που τα έχεις στην τράπεζα και είσαι ήσυχος. Με την binance τα λεφτα σου ειναι ασφαλισμένα και επίσης δεν ειναι ανάγκη να τα έχεις στην binance η binance ειναι ανταλλακτήριο, δηλαδή βάζεις εκει λεφτά/κρύπτο για αγοραπωλησίες (όπως κάνεις με μετοχές) Αν απλά θέλεις να "τα έχεις στην άκρη" τα κρύπτο σου πολύ απλά κάνεις ένα πορτοφόλι δεν λες τον κωδικό σου σε κανέναν και είσαι ήσυχος δεν μπορεί να κλαπεί/μεταβιβαστεί τίποτα χωρίς την άδεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε Με την binance τα λεφτα σου ειναι ασφαλισμένα και επίσης δεν ειναι ανάγκη να τα έχεις στην binance η binance ειναι ανταλλακτήριο, δηλαδή βάζεις εκει λεφτά/κρύπτο για αγοραπωλησίες (όπως κάνεις με μετοχές) Αν απλά θέλεις να "τα έχεις στην άκρη" τα κρύπτο σου πολύ απλά κάνεις ένα πορτοφόλι δεν λες τον κωδικό σου σε κανέναν και είσαι ήσυχος δεν μπορεί να κλαπεί/μεταβιβαστεί τίποτα χωρίς την άδεια σου. Πολύς κόσμος τα κρατάει σε ανταλλακτήρια γιατί τα θεωρεί αντίστοιχο της συμβατικής τράπεζας. Κ γω το έχω κάνει και την έχω πατήσει και έχω χάσει λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα