zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, ZELDA είπε μπορείς να αγοράσεις ενα ledger. Οκ ναι, απλά θέλει επιπλέον ψάξιμο αυτό λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teovag Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Για να είναι αξιόπιστο , πρέπει το ανταλλακτήριο να επιστρέψει τα χρήματα (λέμε τώρα) στους δικαιούχους. Δεν έγινε κλοπή στο σπίτι τους…έγινε στο ανταλλακτήριο. Αν κλέψουν μια τραπεζα , τα λεφτά σου θα τα πάρεις … η τραπεζα πρέπει νε τα ψαχνει , όχι εσυ … ΥΓ εννοείται τα λεφτά σου είναι της τράπεζας αφού τα χρησιμοποιεί όπως θέλει, αρκεί να σπυ αποδώσει αυτό που σου αναλογεί όταν το ζητήσεις…. Η αξιοπιστία μετράει …όχι ο τρόπος … 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teovag είπε Για να είναι αξιόπιστο , πρέπει το ανταλλακτήριο να επιστρέψει τα χρήματα (λέμε τώρα) στους δικαιούχους. Δεν έγινε κλοπή στο σπίτι τους…έγινε στο ανταλλακτήριο. Αν κλέψουν μια τραπεζα , τα λεφτά σου θα τα πάρεις … η τραπεζα πρέπει νε τα ψαχνει , όχι εσυ … ΥΓ εννοείται τα λεφτά σου είναι της τράπεζας αφού τα χρησιμοποιεί όπως θέλει, αρκεί να σπυ αποδώσει αυτό που σου αναλογεί όταν το ζητήσεις…. Η αξιοπιστία μετράει …όχι ο τρόπος … Ονειρευεσαι. Η τραπεζα ΠΟΤΕ δεν επιστρεφει χρηματα απο κλοπη της ιδιας. ΠΟΤΕ. Οι περισσοτερες τραπεζες εχουν ασφαλεια λογαριασμου για περιπτωση κλοπης μεχρι 100.000. Σε χρεωνουν για αυτο σε αυτα που σου κραταν για "συντηριση" λογαριασμου. Πολλες δεν εχουν ουτε αυτο- αρα παιρνεις μια μαντρα σε περιπτωση ενοπλης. Αλλα κ αυτες που εχουν ασφαλεια, οτι πανω απο 100Κ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ!!! Γι αυτο θα δεις που πολλοι λεφταδες κοβουν το κεφαλαιο τους σε πολλους λογαριασμους των 100 χιλιαδων. Ρωτα την σπειρα τραπεζα της γειτονιας σου. Σημασια ομως εχει οτι αυτο που νομιζεις ειναι παραμυθι, που οι περισσοτεροι εικαζουμε γιατι κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου. ΟΧΙ οι τραπεζες ειναι εδω για να κονομανε κ οχι να μας φυλανε τα λεφτα (κ ΝΑΙ!! το κρατος τις στηριζει 100% σε αυτο το θεαρεστο εργο στους κ συ μπορεις να πας να... ψηφιζεις καθε 4 χρονια). Αρα Fiat και Crypto δεν ειναι κ τοσο διαφορετικα οσο υπολογισες επ αυτου..... Απολυτως τα ιδια ειναι, αν υπολογισεις τα ποσοστα επιστροφης απο αλλα ανταλλακτηρια στο παρελθον. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από SilverMachine 2 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Ονειρευεσαι. Η τραπεζα ΠΟΤΕ δεν επιστρεφει χρηματα απο κλοπη της ιδιας. ΠΟΤΕ. Οι περισσοτερες τραπεζες εχουν ασφαλεια λογαριασμου για περιπτωση κλοπης μεχρι 100.000. Σε χρεωνουν για αυτο σε αυτα που σου κραταν για "συντηριση" λογαριασμου. Πολλες δεν εχουν ουτε αυτο- αρα παιρνεις μια μαντρα σε περιπτωση ενοπλης. Αλλα κ αυτες που εχουν ασφαλεια, οτι πανω απο 100Κ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ!!! Γι αυτο θα δεις που πολλοι λεφταδες κοβουν το κεφαλαιο τους σε πολλους λογαριασμους των 100 χιλιαδων. Ρωτα την σπειρα τραπεζα της γειτονιας σου. Σημασια ομως εχει οτι αυτο που νομιζεις ειναι παραμυθι, που οι περισσοτεροι εικαζουμε γιατι κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου. ΟΧΙ οι τραπεζες ειναι εδω για να κονομανε κ οχι να μας φυλανε τα λεφτα (κ ΝΑΙ!! το κρατος τις στηριζει 100% σε αυτο το θεαρεστο εργο στους κ συ μπορεις να πας να... ψηφιζεις καθε 4 χρονια). Αρα Fiat και Crypto δεν ειναι κ τοσο διαφορετικα οσο υπολογισες επ αυτου..... Απολυτως τα ιδια ειναι, αν υπολογισεις τα ποσοστα επιστροφης απο αλλα ανταλλακτηρια στο παρελθον. Αν κλέψουν τράπεζα χάνουν οι καταθέτες τα λεφτά τους; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν κλέψουν τράπεζα χάνουν οι καταθέτες τα λεφτά τους; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Εσύ κι εγώ δεν το έχουμε ακούσει... - οι άλλοι που το είχαν ακούσει, επένδυσαν στα προιόντα της Binance... (Tώρα, προφανώς ο φίλος, κάτι έχει ακούσει φευγαλέα για το τι κάλυψη έχει ο πελάτης απο το κράτος, αν χρεωκοπήσει (όχι αν την ληστέψουν) μια πχ. ελληνική τράπεζα - αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση... ) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Eloy 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, zio10 είπε Οκ ναι, απλά θέλει επιπλέον ψάξιμο αυτό λέω. Πανευκολο ειναι για καποιον εξοικειωμενο με τους υπολογιστες. Σχεδον ολοι οι χρηστες του insomnia εχουν ηδη τις απαραιτητες γενικες γνωσεις. Εγκατασταση προγραμματος light wallet, δηλαδη που δεν κατεβαζει blockchain αλλα εχεις τον ελεγχο των κλειδιων Password protection για το ανοιγμα και καταγραφη του seed για Backup. Ουτε ledger δεν χρειαζεσαι που κοστιζει. Για την ακριβεια, ακομα μετα απο τοσα χρονια ενασχολησης δεν μπορω να καταλαβω αυτο το φετιχ με τα hardware wallets 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Αν κλέψουν τράπεζα χάνουν οι καταθέτες τα λεφτά τους; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. https://www.quora.com/If-the-bank-loses-money-in-the-form-of-theft-or-robbery-then-how-do-they-manage-to-get-their-customers-money-back Δωσε προσοχη σε αυτο που λεει--> "αν τα κλοπιμαια ξεπερασουν τα ασφαλιστρα τα εξτρα λεφτα χανονται" που αναφερω κ εγω. Οπως επισης κ οτι οι τραπεζες αφηνουν τα παντα στην αστυνομια κ τα αλλα... τα κλαις... (απαντησεις απο διευθυντες τραπεζων κ συνταξιουχους τραπεζιτες). https://www.quora.com/When-a-bank-is-robbed-who-loses-the-money Κ σε απλα αγγλικα οτι ελεγα. Μαλιστα κοιτα απαντηση 1 (απο οικονομικο δημοσιογραφο με 20ετη εμπειρια- λεει τα χανεις), απαντηση 2 (απο περιβαλοντολογο- λεει οτι παιρνεις πισω οτι ειναι ασφαλισμενο) κ απαντηση 3 (απο ασχετο φοιτητη, λεει οτι τα παιρνεις πισω (χαχααα!!)). Παιρνεις λοιπον κ μια ιδεα του ποσο σχετικος ειναι ο κοσμος κ τι πιστευει αναλογα την σχετικοτητα που εχει με το θεμα. Οσο η κυβερνηση δουλευει για το καλο σου αλλο τοσο κ οι τραπεζες ειναι εδω για να σου φυλανε τα λεφτα. Καλως ηρθες στην πραγματικοτητα των τραπεζων. 1 ώρα πριν, Eloy είπε Εσύ κι εγώ δεν το έχουμε ακούσει... - οι άλλοι που το είχαν ακούσει, επένδυσαν στα προιόντα της Binance... (Tώρα, προφανώς ο φίλος, κάτι έχει ακούσει φευγαλέα για το τι κάλυψη έχει ο πελάτης απο το κράτος, αν χρεωκοπήσει (όχι αν την ληστέψουν) μια πχ. ελληνική τράπεζα - αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση... ) Ποιος? Τι? χαχαχαα............... Οταν χρεωκοπει η τραπεζα παει... ΜΠΑΜ !!! Εκλεισε το μαγαζι κ που τον ειδατε τον Μανωλιο !!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!!!!!! Ποιος καλυπτει τι???? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!! Το αλλο με τον Μπομπο κ τη δασκαλα με τις μπουταρες το ξερεις??? ΧΧΕΧΕΕ!!! Ουτε η τραπεζα σε καλυπτει για το κρατος, ουτε το κρατος για την τραπεζα, ουτε ψυλλος στον κορφο σου κακομοιρη μου οταν χρεωκοπουν αυτα τα δυο............ Καλα, ονειρευεστε ομορφες κοινωνιες αγγελικα πλασμενες μερικοι..... ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα δεν ισχυουν. Ουτε για ληστεια σας καλυπτει κανενας, ουτε για χρεωκοπια, ουτε αν το κρατος πεσει εξω, ουτε καν αν σας τσακισει ενα αυτοκινητο !! Μα, θα μου πεις, ασφαλεια δεν θα εχει?? Ναι, καπου μεταξυ 5 με 10 χιλιαρικα. Αν εσυ εχεις 20 χηνες ζημια για το αμαξι κ αλλα 100 για τους γιατρους??? Θα μου πεις θα τον πας δικαστηριο κ θα τα κερδισεις. ΟΚ. Κ αν αυτος δεν εχει??? Μεταχειρισμενα μπαλακια του τεννις θα παρεις..... Κ αν δεν σου δινει ευρω μετα?? Θα τον ξαναπας δικαστηριο. Κ θα ξανακερδισεις. Κ θα ξαναπαρεις μπαλες του τεννις.... Ετσι ειναι η ζωη. Δυστυχως φιλε μου. Ακρη δεν βγαινει κ βαρδα μη σου τυχει κατι ασχημο (χτυπα ξυλο). Τοσες τραπεζες χρεωκοπησαν στο ανατολικο μπλοκ, πηρε κανενας τα λεφτα του? Στο κραχ το αμερικανικο πηρε κανενας πενταρα οταν κλειναν μαγαζι οι τραπεζες? Το μονο μετρο που υπαρχει ειναι οταν η οικονομια κρατιεται, κ μονο σε καποια μερη- οχι παντου, μπορουν οι δυνατες τραπεζες να εξαγορασουν αυτες που χρεωκοπουν κ "κληρονομουν" τα χαρτοφυλακια. Αλλα αυτο ουτε παντα συμβαινει, ουτε για ολα τα προιοντα--> καποιοι θα χασουν λεφτα (φυσικα!!) , τα δανεια ( ακομα πιο φυσικα!!) δεν θα χαθουν. Αν αρχισεις να σχεφτεσαι με μετρο το κερδος της τραπεζας ερχεσαι πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Δικαιοσυνη κ κρατος αξιων κ αλλα τετοια κουραφεξαλα ειναι για την Σταχτοπουτα κ τους 7 τυχερους μαυρους νανους. Οχι για εμας. Ισως εσυ να εχεις ακουσει για περιπτωσεις κλοπης ταυτοτητας (οχι τραπεζας), οπου η τραπεζα ειναι με το μερος σου κ σου επιστρεφει λεφτα. Αλλα αυτο φιλε μου γινεται γιατι πιο πολυ κοστιζει στην τραπεζα να μην διορθωσει το προβλημα κ να γινεται ξανα, παρα να πληρωσει εσενα κ να κυνηγησει τους χακεραδες. Δεν το κανει απο δικαιοσυνη, αλλα γιατι σε τετοια περιπτωση ΕΙΣΑΙ Η ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ. Πληρωνει εσενα κ κοπανα τους χακεραδες, αφου εχει παραδεχτει τα γεγονοτα. Στην ληστεια δεν παραδεχεται τιποτα, αφηνει την διαλευκανση στην αστυνομια κ το ζητημα παιρνει την διαδρομη για τα συσταρια της ΓΑΔΑ........ Κ οτι δωσει η ασφαλιστικη σε μας εχει καλως. Για τα υπολοιπα "σορρυ δεν θα μπορεσουμε"... Την επομενη ανοιγει κ business as usual !!! λες κ δεν τρεχει καστανο. Αν εσυ θες παραπανω σου λεει "κανε μυνηση στην ασφαλιστικη" κ σε ξεφορτωνεται σε χρονο DT. Τωρα καταλαβαινεις? Ειναι πολλους αιωνες στο κουρμπετι αδερφε.... Οτιδηποτε καλυτερο, λοιπον, απο τα ανταλλακτηρια ειναι ευπροσδεκτο. Μαθε πρωτα ομως την τραπεζικη πραγματικοτητα κ μετα κατηγορησε τα οσο θες. Γιατι αλλο να ξερουμε κ αλλο οταν κρινουμε απο πραγματα που υποθετουμε. (φιλικα παντα- δεν με πειραζει οπως κ αν αποθηκευσεις αξια- ειναι πολυ προσωπικες αυτες οι επιλογες) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από SilverMachine 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Δωσε προσοχη... Ρε φίλε, λες οτι άν έχω πχ. λογαριασμό στην Πειραιώς και κάποιος ληστέψει ένα κατάστημά της στην Πάτρα ή στην Καβάλα, ή ακόμα κι αν πάρει όλα όσα έχει μέσα στο χρηματοκιβώτιο το μεγαλύτερο υποκατάστημά της στην Αθήνα, θα χάσω λεφτά. Αυτό δεν γίνεται και δεν έγινε ποτέ... Ολες οι τράπεζες είναι ασφαλισμένες σε μεγαλύτερους οργανισμούς (κάπου είχα ακούσει οτι οι ελληνικές είναι στην Lloyds του Λονδίνου ή κατι τέτοιο...) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Eloy 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Αν μας ψεκάζουν ,όλα τα αεροπλάνα πέρασαν πάνω από τον φίλο. Το κράτος εγγυάται καταθέσεις έως και 100Κ ευρώ,σε περίπτωση χρεοκοπίας. Σε περίπτωση ληστείας,τα χρήματα κλάπηκαν από την τράπεζα,η τράπεζα τα ζητάει από την ασφαλιστική.Και τα παίρνει,όλα. Δεν μπαίνει κανείς σε μια τράπεζα και λέει,"θέλω να κλέψω τα χρήματα από το λογαριασμού του τάδε". Αν τα χρήματα κλαπούν από λογαριασμό διαδίκτυακα,το θέμα περιπλέκεται αν το θύμα έδωσε στοιχεία που διευκόλυναν την υπεξαίρεση. Δηλαδή,ήμαρτον,απλή λογική. 13 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Onchain light client είναι η μόνη λύση για 100% ασφάλεια σε cross chain, αλλά απαιτεί τεράστιους πόρους ,για καλή μας τύχη η icon έχει σχεδόν έτοιμη την επαναστατική λύση με το btp!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Eloy είπε Ρε φίλε, λες οτι άν έχω πχ. λογαριασμό στην Πειραιώς και κάποιος ληστέψει ένα κατάστημά της στην Πάτρα ή στην Καβάλα, ή ακόμα κι αν πάρει όλα όσα έχει μέσα στο χρηματοκιβώτιο το μεγαλύτερο υποκατάστημά της στην Αθήνα, θα χάσω λεφτά. Αυτό δεν γίνεται και δεν έγινε ποτέ... Αγοραρε, δεν ειμαι τραπεζιτης, δεν εχω τιποτα στην τραπεζα μου, μονιτορ θελω να παρω κ δεν μπορω να βρω γκαφρα για 2Κ (οποτε θα ξαναπαω 1080....), αυτα που σου λεω τα εχω ρωτησει σε υποκαταστηματα που ετυχε να μιλησω. Στα μεταφερω αυτουσια. Τωρα εγω ανεφερα ενα ποσο 100 χιλιαρικα που μου ειπαν. Δεν ειναι παντα αυτο. Αν διαβαζες τα λινκ που εβαλα ενας απ τους τραπεζιτες που μιλαγε ειπε οτι το ανωτατο ποσο εξαρταται απ το υποκαταστημα ανα την περιοχη. Αν δλδ εκει που εσυ βαζεις λεφτα ειναι το οριο 10 χιλιαρικα κ εσυ εχεις 15 κ ερθουν ληστες τα εξτρα 5 ΤΑ ΚΛΑΙΣ. Αν εισαι καταγεγραμενος για το ακριβως επομενο υποκαταστημα που εχει οριο ασφαλειας τα 20 χιλιαρικα κ γινει εκει η ληστεια, εισαι καλυμενος. Τοσο απλα. Δεν γινεται?? χαχα Αυτος ειναι Ο ΝΟΜΟΣ φιλε. Τι δεν γινεται? Οπως οταν τρακαρεις δεν δινεις εσυ λεφτα, αλλα η ασφαλιστικη, ετσι κ οταν η τραπεζα δεχτει ληστεια καποια σφαλιστικη θα κλειθει να σε αποζημιωσει ΟΤΑΝ με το καλο η αστυνομια θα βγαλει πορισμα ενοπλης ληστειας κ ΜΕΧΡΙ το οριο που το υποκαταστημα εχει υπογραψει να ειναι καλυμενο κ για το οποιο πληρωνει την ασφαλιστικη. Που το παραξενο σε ολα αυτα ??? Αλλα σου ξεφευγει κατι--- Δεν εισαι πελατης της Πειραιως Νεας Υορκης φιλε μου. Εισαι πελατης εκει που ανοιξες λογαριασμο π.χ.Δραπετσωνα (συνηθως, γιατι καποιες φορες εισαι εκει που ειναι το μαγαζι σου). Αυτα ισχυουν ΑΝ Κ ΜΟΝΟ ΑΝ χτυπηθει το υποκαταστημα στο οποιο ΑΝΗΚΕΙΣ κ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (οχι αν δωσουν ενα χαστουκι στην κοπελα στο πρωτο ταμειο, παρουν 600 ευρω κ φυγουν). Αυτο δεν εχεις καταλαβει--> ανηκεις σε ενα υποκαταστημα, οχι παντου. Τα υπολοιπα σε εξυπηρετουν, ναι, αλλα καπου εχεις "βαση". Κ οταν η τραπεζα θελει να σου μιλησει ΠΑΝΤΑ σε καλει στο καταστημα ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ, οχι στα κεντρικα της, ουτε στο επομενο, ουτε στην διπλα γειτονεια, ουτε στην Νεα Υορκη. Αν ληστεψουν την Πατρα θα την πληρωσουν οσοι εχουν παραπανω λεφτα απ τα ασφαλισμενα στην Πατρα (οχι εγω που ειμαι Αγια Παρασκευη Αθηνων). Οταν χτυπανε Καβαλα, οι Καβαλιωτες την πληρωνουν (οσοι εχουν παραπανω στους λογαριασμους τους). Αυτο σε μπερδευει (οπως καποτε το νομιζα κ γω φιλε μου- ειναι πολυ κοινη παρανοηση). Ειμαστε πελατακια ΕΚΕΙ που ανοιγουμε λογαριασμο. Τα αλλα μαγαζια ειναι απλα ΑΤΜ+ (<--γιατι κανουν παραπανω δουλειες φυσικα) που μας εξυπηρετουν. Εκει που ξεκιναμε ειμαστε παντρεμενες. Στα υπολοιπα μας ειναι friends with benefits. Κ αν παρουν λιγα, ε, η ασφαλιστικη θα τα καλυψει, οπως καταλαβαινεις κ εσυ ουτε καν θα καταλαβεις τιποτα. Κ σε ολες αυτε ς τις παρανοησεις, τα "αυτονοητα συμπερασματα", τις "κοινες λογικες" κ τα "δεν εχει ξαναγινει" βασιζουν οι τραπεζες τα κερδη τους.... Ολοι μας στον ιδιο χορο ειμαστε φιλε μου. Κ γω μαζι σου. 37 λεπτά πριν, Nera1 είπε Σε περίπτωση ληστείας,τα χρήματα κλάπηκαν από την τράπεζα,η τράπεζα τα ζητάει από την ασφαλιστική.Και τα παίρνει,όλα. Χωρις να λεω οτι δεν συμφωνω, καλος ο συλογισμος ομως μια απλη ερωτηση σε δυο κοματια, να μου εξηγησεις-- Οταν μια τραπεζα ανοιγει υποκαταστημα, πως ξερει απο πριν ποσοι πελατες θα κανουν λογαριασμους, ποσοι θα παρουν δανεια, ποσοι θα βαλουν λεφτα, σε τι νομισμα κ ποσα τελικα θα εχει στο χρηματοκιβωτιο, ωστε με την σειρα της αυτη να τα ασφαλισει απο πριν??? Αν δεν ξερει τι θα εχει, πως γινεται να δεχτει η ασφαλιστικη ενα σετ ποσο μηνιαιων πληρωμων κ μετα να γινει ληστεια κ να δωσει τα μαλιοκεφαλα της γιατι η τραπεζα ειχε παει καλα κ ειχε πολλη πελατια οταν την ληστεψαν? Γιατι η ασφαλεια αγοραζεται DAY 1 απ την τραπεζα, οχι την μερα της ληστειας. Απλη ερωτηση. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από SilverMachine 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Για να βοηθήσω στην κουβέντα. Η κάθε τράπεζα έχει συγκεκριμένο ποσό +\- καταθέσεις αναλήψεις μιας με δύο ημερών. Και αυτό το ποσό είναι πάντα ασφαλισμένο. Αν εσύ έχεις ας πούμε 1 δις σε μια τράπεζα δεν είναι δυνατό να ξυπνήσεις μια μέρα και να πεις οκ θέλω τα λεφτά μου μετρητά και να τα πάρεις. Στην καλύτερη περίπτωση να σου δώσουν επιταγή η κάτι τέτοιο. Μετρητά δεν θα τα πάρεις ούτε τον Bill Gates γαμπρό να έχεις..... PS: δεν είμαι τραπεζίτης ούτε οικονομολογος αυτή είναι κουβέντα καφενείου με γνωστό μου υπάλληλο τράπεζας πριν κάποια χρόνια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φοβαμαι οτι θα μετανιωσω τη συμμετοχη μου, αλλα θα ρισκαρω. 55 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Αν δλδ εκει που εσυ βαζεις λεφτα ειναι το οριο 10 χιλιαρικα κ εσυ εχεις 15 κ ερθουν ληστες τα εξτρα 5 ΤΑ ΚΛΑΙΣ Δλδ, μπαινει ληστης στο υποκαταστημα με οριο ασφαλισης 10Κ, κλεβει 200Κ ξερωγω, οποτε λεει η τραπεζα "αααα ετσι ειστε; θα δειτε τι θα παθετε". Και τσουπ, σβηνει απο τους λογαριασμους ολων των πελατων της στο υποκαταστημα καθε ποσο πανω απο 10Κ. Στο τελος τα μετρανε οι υπαλληλοι, βγαινουν ξερω γω 800Κ και λενε "ρε μλκς, που να ψαχνουμε τωρα απο ποιον πηραμε τι, βαλτε 200Κ στο χρηματοκιβωτιο και τα αλλα 500 τα μοιραζουμε να παμε σπιτι, μεσημεριασε κιολας, μας εκοψε και η πεινα με ολα αυτα σημερα". Ακουγεται πολυ λογικο, δεν λεω... Σε αλλα νεα, βλεπω οτι δεχομαστε το quora ως αποδειξη επιβεβαιωσης (sounds legit), χαρη στις μαρτυριες ινδων bankers. Ενας εκ των οποιων εχει ενα blogspot με πατουσες, μπανανες και ακμη προσωπου στην πρωτη σελιδα. Αυτο ακουγεται ακομη πιο λογικο... Αντε, καλο βραδυ σε ολους, παω να κανω αναληψη απο την τραπεζα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από jonkyr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Και κατι τέτοιοι ψεκασμενοι ψηφιζουν. Καλα παμε... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, jonkyr είπε Φοβαμαι οτι θα μετανιωσω τη συμμετοχη μου, αλλα θα ρισκαρω. Δλδ, μπαινει ληστης στο υποκαταστημα με οριο ασφαλισης 10Κ, κλεβει 200Κ ξερωγω, οποτε λεει η τραπεζα "αααα ετσι ειστε; θα δειτε τι θα παθετε". Και τσουπ, σβηνει απο τους λογαριασμους ολων των πελατων της στο υποκαταστημα καθε ποσο πανω απο 10Κ. Στο τελος τα μετρανε οι υπαλληλοι, βγαινουν ξερω γω 800Κ και λενε "ρε μλκς, που να ψαχνουμε τωρα απο ποιον πηραμε τι, βαλτε 200Κ στο χρηματοκιβωτιο και τα αλλα 500 τα μοιραζουμε να παμε σπιτι, μεσημεριασε κιολας, μας εκοψε και η πεινα με ολα αυτα σημερα". Ακουγεται πολυ λογικο, δεν λεω... Σε αλλα νεα, βλεπω οτι δεχομαστε το quora ως αποδειξη επιβεβαιωσης (sounds legit), χαρη στις μαρτυριες ινδων bankers. Ενας εκ των οποιων εχει ενα blogspot με πατουσες, μπανανες και ακμη προσωπου στην πρωτη σελιδα. Αυτο ακουγεται ακομη πιο λογικο... Αντε, καλο βραδυ σε ολους, παω να κανω αναληψη απο την τραπεζα. Κοιτα να θυμασαι οτι δεν εχω τραπεζα, ουτε με νοιαζει να ξερω τα παντα περι αυτων, αφου πλουσιος δεν νομιζω να γινω ποτε. Α) Τωρα για τους τραπεζιτες, το οτι ειναι Ινδοι σημαινει τι? Οι Ινδοι ειναι αχρηστοι δλδ? Δεν γινεται να μας δωσουν πληροφοριες ως προς την λειτουργια των τραπεζων? Επειδη ειναι Ινδοι? Αυτο κ αν ακουγεται λογικο.............. Β) Το οτι καποιος εχει ιστοσελιδα με πατουσες (ΑΧΑΧΑΧΑ!!!) δεν πειραζει. Εμεις βαλαμε λαδεμπορα στην βουλη, οι μπανανες κ η ακμη (αχαχαα!!) θα μας πειραξουν? Γ) Οχι δεν γινεται η "μοιρασια" της χασουρας οπως λες. Δεν θελησες να το σκεφτεις, οποτε βοηθαω--> Η ασφαλιση ειναι καθορισμενη απο πριν. Ειτε με μεσο ορο αριθμου λογαριασμων, ειτε με μεσο ορο κινησης ημερας, ειτε με μεσο ορο αποθηκευσης χρηματοκιβωτιου ημερισια. Αυτο ασφαλιζει η τραπεζα. Μεσο ορο. Αν καποιος χτυπησει οταν υπαρχει ρευστο μεγαλυτερο αυτου καποιοι θα τραβηξουν τα μαλλια τους (κ αυτοι δεν θα ειναι οι τραπεζιτες). Αλλα το να υπαρξει τοσο ρευστο σε μια τραπεζα ειναι κατι σχεδον αδυνατον σημερα, με τοσο ηλεκτρονικο χρημα πλεον. Αρα, πολυ σπανια περιπτωση. Παραδειγμα? Αν πας σημερα κ βαλεις μια τσαντα με ενα μυριο στην Αλφα Δραπετσωνας (σε ρευστο ομως!!) κ αμεσως μολις βγεις μπω εγω κ τα σηκωσω ολα (μα ΟΛΑ), η Αλφα αυριο θα σου δωσει ενα μυριο πισω??? ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ !!! (σε ρευστο ομως για να μπορω να το κλεψω) Αν το βαλεις ηλεκτρονικα δεν θα μπορω να το παρω (δεν θα υπαρχει σε φυσικη μορφη) οποτε δεν το συζηταμε. Σε ρευστο απαγορευεται οτιδηποτε ανω των 1500 ευρω (νομιζω- δεν ειμαι σιγουρος). Αρα, τι να μαζεψει το καθε υποκαταστημα κ τι να κλεψει ο καθε κακομοιρης? Σε ημερησια βαση σχεδον ολες οι τραπεζες αδειαζουν στα κεντρικα τους. Αρα, ολα αυτα ηταν για παλιες ημερες με "παλιες τεχνολογιες". Ολα αυτα τα λεω απλα κ μονο για να δειξω την ταση για λωποδυτια των τραπεζων (κ την καλυτερη συγκριση με τα ανταλλακτηρια κρυπτο). Οχι για να μπω σε λεπτομεριες του πως κλεβουν. Αν καποιος νομιζει οτι οι τραπεζικοι οργανισμοι ειναι απλοι εμπορικοι οργανισμοι που δεν μηχανευονται τροπους να μας γδαρουν, ειναι ΟΚ με μενα- μπορει να εχει την γνωμη του κ ειμαι 100% χαρουμενος (αφου περναν κ τα ψεκαστηκα απ το σπιτι μου οπως ελεγε κ ο φιλος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα