Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρεα,

ειχα αγορασει μεταχειρισμενο απο ατομο εδω μεσα το cod black ops cold war αλλαζοντας το email του στο δικο μου.

τελη αυγουστου μουρχεται μυνημα στο email μου οτι ζητηθηκε αλλαγη email και αν γινει verify το νεο email τοτε δεν θα μπορω να κανω κατι.

το πηρα πρεφα μεσα σεπτεμβρη το email. Εστειλα τοτε στην battlenet αλλα τιποτα. Εχω στειλει και προχθες και λεγανε μεσα σε 24 ωρες θα απαντησουν αλλα καμια αποαντηση... υπαρχει καποιος τροπος να παρω πισω τον λογαριασμο που ειχε το cold war?

να προσθεσω πως δεν ειχα βαλει alternative verification το κινητο μου...

Επεξ/σία από Tzini_Gr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

Καλησπερα στην παρεα,

ειχα αγορασει μεταχειρισμενο απο ατομο εδω μεσα το cod black ops cold war αλλαζοντας το email του στο δικο μου.

τελη αυγουστου μουρχεται μυνημα στο email μου οτι ζητηθηκε αλλαγη email και αν γινει verify το νεο email τοτε δεν θα μπορω να κανω κατι.

το πηρα πρεφα μεσα σεπτεμβρη το email. Εστειλα τοτε στην battlenet αλλα τιποτα. Εχω στειλει και προχθες και λεγανε μεσα σε 24 ωρες θα απαντησουν αλλα καμια αποαντηση... υπαρχει καποιος τροπος να παρω πισω τον λογαριασμο που ειχε το cold war?

Δεν νομίζω, απαγορεύεται να πουλας battle.net λογαριασμό. Μάλλον θα το bannάρουν.

Δημοσ.
18 minutes ago, Silverage said:

Δεν νομίζω, απαγορεύεται να πουλας battle.net λογαριασμό. Μάλλον θα το bannάρουν.

μα δεν τους ειπα οτι το αγορασα μεταχεορισμενο. και πως θα ξερουν οτι το αγορασα; αν με ρωτησουν καλλιστα μπορω να πω οτι ειχα αλλαξει email

Δημοσ.
46 minutes ago, 7nisiotis said:

Επαφή με τον αρχικό κάτοχο έχεις;

δεν εχω αλλα μπορω να του στειλω μυνημα, ειναι ατομο αποδω μεσα συννενοησημο και καλες κριτικες. γιατι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να σε βοηθήσει αρχικά ίσως ζητηθούν κάποια αποδεικτικά. 

Έχει γίνει και σε μένα 2 φορές προσπάθεια να μου κλέψουν τον λογαριασμό, μια το 2020 και άλλη μια αυτό το καλοκαίρι από κάποια σιχαμερά ερπετά. Θέλει προσοχή 2FA, authenticator όλα ενεργοποιημένα και αλλαγή κωδικού συχνά. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
6 hours ago, 7nisiotis said:

Μπορεί να σε βοηθήσει αρχικά ίσως ζητηθούν κάποια αποδεικτικά. 

Έχει γίνει και σε μένα 2 φορές προσπάθεια να μου κλέψουν τον λογαριασμό, μια το 2020 και άλλη μια αυτό το καλοκαίρι από κάποια σιχαμερά ερπετά. Θέλει προσοχή 2FA, authenticator όλα ενεργοποιημένα και αλλαγή κωδικού συχνά. 

το θεμα ειναι αρχικα να μου απαντησει η battle.net γιατι μεχρι στιγμης, μουγκα στην στρουγκα

Δημοσ.

Επειδή μια ζωή παίζω παιχνίδια της Blizzard, είναι απίθανο να βγάλεις άκρη, νά γιατί :

Αυτό το έκανε άτομο που ήταν στο guild μας στο warcraft.

Πούλησε το account του, με την πρόθεση να σταματήσει να παιζει γιατί είχε καεί. Το αγοράζει παιδί από Ελλάδα (και ο κάτοχος Έλληνας) από site δημοπρασιών.

Με τον τύπο που το αγόρασε, άλλαξαν το email στο δικό του, απενεργοποίησε το Authenticator και άλλαξε τηλέφωνο και διεύθυνση στο site της Blizzard (δεν σε αφήνει να αλλάξεις όνομα και επώνυμο, γιατί δεν προβλέπεται απο το TOS να αλλάξει ο κάτοχος του λογαριασμού).

Περνάει 1μισης χρόνος και του έρχεται να ξαναπαίξει. Ανοίγει ένα ticket , λέγοντας ότι προσπαθεί να μπεί μετά απο 1μιση χρόνο αποχής και δεν τον αφήνει.

Του απαντάνε ότι θέλουν περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία του λογαριασμού.

Εκείνος έδωσε τα δικά του (Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση (την αρχική που είχε πριν πουλήσει), τηλέφωνο, κλπ. Στό κάτω μέρος έχει και πεδίο να βάλεις attachment .

Έκανε upload την ταυτότητά του (που δεν είχε καν λατινικούς χαρακτήρες) και του το έδωσαν πίσω μέσα σε 2 ώρες. Τον ενημέρωσαν μάλιστα ότι το email xxxx(του αγοραστή) θα μπλοκαριστεί στο σύστημά τους για να μην μπορεί αν ξαναμπεί (σαν αν ήταν hacker δηλαδή ο αγοραστής).

Θέλω να καταλήξω, ότι άν είσαι πολύ τυχερός και δεν έχει πάρει πίσω τον λογαριασμό αυτός που σου τον πούλησε, θέλεις 100% την βοήθεια του να δώσει τα αρχικά στοιχεία του λογαριασμού για να τον πάρει πίσω και να στον ξαναδώσει.

Τώρα αν δεις οτι στα μασσάει αυτός που σου τον πούλησε, μπορείς να ανοίξεις ένα support ticket στην blizzard και να τον "κάψεις" περιγράφοντας την αγοραπωλησία....

• Like 2
Δημοσ.

^

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες πραγμα που με κανουν να μαι προετοιμασμενος. Δεν νιζω πτι το παιδι απο δω θα αρνηθει να βοηθησει. Το θεμα ειναι οτι απο battle.net δεν εχω παρει ακομα καμια απολυτως απαντηση!

δεν ξερω ψιλοαπογοητευτημα γτ ηθελα να παιζα το campaign του cold war τωρα πουχω λιγο χρονο αλλα εφαγα φολα... μαλλον θα μεινει ετσι το θεμα στν blizzard

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

^

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες πραγμα που με κανουν να μαι προετοιμασμενος. Δεν νιζω πτι το παιδι απο δω θα αρνηθει να βοηθησει. Το θεμα ειναι οτι απο battle.net δεν εχω παρει ακομα καμια απολυτως απαντηση!

δεν ξερω ψιλοαπογοητευτημα γτ ηθελα να παιζα το campaign του cold war τωρα πουχω λιγο χρονο αλλα εφαγα φολα... μαλλον θα μεινει ετσι το θεμα στν blizzard

Εγω World of warcraft παίζω, και λογω οτι έχουν μειώσει προσωπικό, μας κανουν post κατι screenshot με ticket που ανοίγουν φιλοι, και εχουν κατι 15-20 average wait time για απάντηση... Δεν ξερω βεβαια αν τα account τα διαχειρίζεται αλλο τμήμα... Πάντως δεν έχει την ποιότητα που είχε η Blizzard 

Δημοσ.
Στις 8/10/2022 στις 11:58 ΠΜ, Tzini_Gr είπε

Καλησπερα στην παρεα,

να επιμεινεις,δεν μπορει να σου χακαρουν το λογαριασμο ετσι ευκολα.

με 60ε αρχικη τιμη δεν μπορει να στο χακαρουν για πλακα

το black ops εχει πολυ καλο multiplayer.

ειναι ευκολο, μετα απο κανα μηνα το μαθαινεις,ενω κατι warzone ειναι παρα πολυ δυσκολα

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλα αγόρασες Bnet account  απο καποιον και αυτος στα γυρναει τωρα (μάλλον του ήρθανε τπτ κάψες να ξαναπαίξει wow 😆).

Τι να κάνουμε και οι δυο παράνομοι είστε, το πολύ πολύ να καταφέρεις να μπαναρεις το account του. Να το παρεις πισω ξέχνα το, αν γίναν τα πράγματα όπως τα λέει και ο @utchihasassuke

Δημοσ.
40 minutes ago, Apaleytos80 said:

Αν κατάλαβα καλα αγόρασες Bnet account  απο καποιον και αυτος στα γυρναει τωρα (μάλλον του ήρθανε τπτ κάψες να ξαναπαίξει wow 😆).

Τι να κάνουμε και οι δυο παράνομοι είστε, το πολύ πολύ να καταφέρεις να μπαναρεις το account του. Να το παρεις πισω ξέχνα το, αν γίναν τα πράγματα όπως τα λέει και ο @utchihasassuke

καμια σχεση. ειπα οτι ο λογαριασμος που ειχα αγορασει απο συμφουριτη εδω μεσα, κλαπηκε... δεν ξερω απο ποιον και δεν κατηγορησα κανεναν. μην λεμε οτι θελουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

καμια σχεση. ειπα οτι ο λογαριασμος που ειχα αγορασει απο συμφουριτη εδω μεσα, κλαπηκε... δεν ξερω απο ποιον και δεν κατηγορησα κανεναν. μην λεμε οτι θελουμε

εχει σαιτς που αγοραζεις μεταχειρισμενους λογαριασμους.

το cold war λογω multiplayer αξιζει να το αγορασεις μεταχειρισμενο

το δοκιμασα κ μετα απο ενα μηνα εχω ριξει τρελα γελια στο μουλτιπλειρ του.

αλλο παιχνιδι δεν εχω αγγιξει λογω κολντ γουωρ

η διαφορα multiplayer cold war k single solo games ειναι μερα με τη νυχτα

τα γελια που κανεις οταν πιανεις στον υπνο τους αντιπαλους κ τους τρως απο πισω ή πλαγια ή ειναι αρχαριοι κλπ ειναι εκτος συναγωνισμου ολων των σολο γκειμ κ περα απο καθε γραφικα κ πλοκη

Επεξ/σία από Stefanos683

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...