Tony10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Διαθέσιμο budget: 500 ευρώ (άντε και 50 ευρώ παραπάνω αν αξίζει πολύ όμως) Απόσταση και γωνία θέασης: 4-5 μέτρα, ευθεία θα βλέπω με πιο ψηλά να είναι η τηλεόραση (μέγεθος θέλω μεγάλο διότι θα αλλάξω σπίτι σε κάναν χρόνο όμως) Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Ταινίες/ Youtube/ Anime + Απομακρυσμένη σύνδεση υπολογιστή (Χωρίς gaming). Όλα από υπολογιστή σταθερό κυρίως αλλά και λαπτοπ και κινητό προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 43 - 50 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: προτιμώ βάση/ποδαράκια στην μέση να είναι αν και λογικά σε τοίχο θα την βάλω Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; Το κυρίως πρόβλημα μου είναι η απομακρυσμένη σύνδεση. Έχω μία hicense που έχει miracast (αν δν κάνω λάθος) και συνδέομαι κανονικά με λαπτοπ + κινητό. Ο σταθερός υπολογιστής μου όμως που είναι με ethernet δεν μπορεί να συνδεθεί. Στο υπνοδωμάτιο μου τώρα έχω μία άλλη που παίζει google tv chromecast 4k. Εκεί συνδέεται το Desktop μέσω του Chrome (με lag βέβαια) αλλά δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου εύκολα χωρίς κάποιο third party app. Υπάρχει τηλεόραση που να έχει και chromecast αλλά και να υποστηρίζει σύνδεση με τον τρόπο connect wireless display στο laptop πχ ? Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Tony10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα