Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά όλη μέρα όρθιος στο νοσοκομείο πιστεύω θα αποκτήσω. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Έχω δειι και μέχρι τη γάμπα και μέχρι το γόνατο (που μου φαίνεται ακραίο). Πόσες ώρες τις φοράμε; Σε όλη την βάρδια πχ;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά όλη μέρα όρθιος στο νοσοκομείο πιστεύω θα αποκτήσω. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Έχω δειι και μέχρι τη γάμπα και μέχρι το γόνατο (που μου φαίνεται ακραίο). Πόσες ώρες τις φοράμε; Σε όλη την βάρδια πχ;

Μου εβαλαν χθες, για μια αμυγδαλεκτομη που εκανα 😅 Ωραιες είναι, βολικες, δεν ενοχλουν.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Μου εβαλαν χθες, για μια αμυγδαλεκτομη που εκανα 😅 Ωραιες είναι, βολικες, δεν ενοχλουν.

ωχ περαστικά! 

Δημοσ.
Στις 8/10/2022 στις 8:28 ΠΜ, Gingerbread είπε

Eίναι φανταστικές. Βοηθάνε αρκετά. Τις φοράς σε όλη την εφημερία.

Υ.Γ. Μην πας στις φθηνές γιατί είναι σαν καλσόν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -Dimitris- είπε

Eίναι φανταστικές. Βοηθάνε αρκετά. Τις φοράς σε όλη την εφημερία.

Υ.Γ. Μην πας στις φθηνές γιατί είναι σαν καλσόν.

έχεις κάποιες να προτείνεις; Επίσης προτείνεις κάποια μάρκα σε scrubs? θέλω κάτι με τσέπες στο παντελόνι γιατί αυτά που έχω είναι λίγο μαλακισμένα

Δημοσ.
Στις 9/10/2022 στις 8:41 ΜΜ, Gingerbread είπε

έχεις κάποιες να προτείνεις; Επίσης προτείνεις κάποια μάρκα σε scrubs? θέλω κάτι με τσέπες στο παντελόνι γιατί αυτά που έχω είναι λίγο μαλακισμένα

Σου στέλνω pm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...