Gingerbread Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά όλη μέρα όρθιος στο νοσοκομείο πιστεύω θα αποκτήσω. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Έχω δειι και μέχρι τη γάμπα και μέχρι το γόνατο (που μου φαίνεται ακραίο). Πόσες ώρες τις φοράμε; Σε όλη την βάρδια πχ;
Dark_panel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά όλη μέρα όρθιος στο νοσοκομείο πιστεύω θα αποκτήσω. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Έχω δειι και μέχρι τη γάμπα και μέχρι το γόνατο (που μου φαίνεται ακραίο). Πόσες ώρες τις φοράμε; Σε όλη την βάρδια πχ; Μου εβαλαν χθες, για μια αμυγδαλεκτομη που εκανα 😅 Ωραιες είναι, βολικες, δεν ενοχλουν. 1
Gingerbread Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, Dark_panel είπε Μου εβαλαν χθες, για μια αμυγδαλεκτομη που εκανα 😅 Ωραιες είναι, βολικες, δεν ενοχλουν. ωχ περαστικά!
Dark_panel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Gingerbread είπε ωχ περαστικά! Να σαι καλα 😁
-Dimitris- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Στις 8/10/2022 στις 8:28 ΠΜ, Gingerbread είπε Δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά όλη μέρα όρθιος στο νοσοκομείο πιστεύω θα αποκτήσω. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Έχω δειι και μέχρι τη γάμπα και μέχρι το γόνατο (που μου φαίνεται ακραίο). Πόσες ώρες τις φοράμε; Σε όλη την βάρδια πχ; Eίναι φανταστικές. Βοηθάνε αρκετά. Τις φοράς σε όλη την εφημερία. Υ.Γ. Μην πας στις φθηνές γιατί είναι σαν καλσόν.
Gingerbread Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, -Dimitris- είπε Eίναι φανταστικές. Βοηθάνε αρκετά. Τις φοράς σε όλη την εφημερία. Υ.Γ. Μην πας στις φθηνές γιατί είναι σαν καλσόν. έχεις κάποιες να προτείνεις; Επίσης προτείνεις κάποια μάρκα σε scrubs? θέλω κάτι με τσέπες στο παντελόνι γιατί αυτά που έχω είναι λίγο μαλακισμένα
vamvakoolas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 δες χρηστου καλτσες τοσο σε σκλαβενιτη οσο και https://www.christou1910.com/en/product/graduated-compression-knee-high-sports-socks/ 1
-Dimitris- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Στις 9/10/2022 στις 8:41 ΜΜ, Gingerbread είπε έχεις κάποιες να προτείνεις; Επίσης προτείνεις κάποια μάρκα σε scrubs? θέλω κάτι με τσέπες στο παντελόνι γιατί αυτά που έχω είναι λίγο μαλακισμένα Σου στέλνω pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα