allure_boy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολους ... ανοιξα το θεμα γιατι δνε βρηκα καποιο σχετικο . Εχω ενα κηνιτο apple iphone 7 σαν δευτερο κηνιτο ... θελω να ρωτησω η apple εδινε με το κηνιτο οταν βγηκε ανταπτορα για την φορτιση , φορτιστη δηλαδη 5 watt ... επειδη δεν εχω φορτιστη και εχω ενα με μικροτερα watt αργει τρελα να φορτωσει ... θα μπορουσα να αγορασω καποιο φορτιστη για το iphone 7 και πχ με 12 watt belkin φορτιστη η θα μου χαλασει την μπαταρια που εχω υγεια 100% και ζεσταινετε τρελα και η μπαταρια και το κηνιτο ; μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει ; δεν βρισκω στα 5 watt φορτιστη για το iphone 7 και μια αξιοπιστη μαρκα δεν θελω να ζεσταινετε το κηνιτο και η μπαταρια και το καλωδιο της apple και ο φορτιστςη ειναι αρκετα ακριβα . ποσα watt μπορω να παρω φορτιστη για iphone 7 ωστε να μην ζεσταινετε το κηνιτο και να μην μου χαλασει την μπαταρια ; ευχαριστω πολυ ! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από allure_boy
Zenor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Όσα watt φορτιστή και να βάλεις η συσκευή θα τραβήξει αυτό που μπορεί. Δηλαδή και 20W φορτιστή να βάλεις το iphone 7 φορτίζει με 5V 1A δηλαδή 5W. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα