Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους ... ανοιξα το θεμα γιατι δνε βρηκα καποιο σχετικο . Εχω ενα  κηνιτο apple iphone 7 σαν δευτερο κηνιτο ... θελω να ρωτησω η apple εδινε με το κηνιτο οταν βγηκε  ανταπτορα για την φορτιση , φορτιστη δηλαδη 5 watt ... επειδη δεν εχω φορτιστη και εχω ενα με μικροτερα watt  αργει τρελα να φορτωσει ... θα μπορουσα να αγορασω καποιο φορτιστη για το iphone 7 και πχ με 12  watt  belkin φορτιστη η θα μου χαλασει την μπαταρια που εχω υγεια 100% και  ζεσταινετε τρελα  και η μπαταρια και το κηνιτο  ;  μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει   ;  δεν βρισκω στα 5 watt φορτιστη για το iphone 7  και μια αξιοπιστη μαρκα   δεν θελω να ζεσταινετε το κηνιτο και η μπαταρια  και το καλωδιο της apple και ο φορτιστςη ειναι αρκετα ακριβα . ποσα watt μπορω να παρω φορτιστη για iphone 7  ωστε  να μην ζεσταινετε το κηνιτο και να μην μου χαλασει την μπαταρια ; ευχαριστω πολυ ! 

Επεξ/σία από allure_boy
Δημοσ.

Όσα watt φορτιστή και να βάλεις η συσκευή θα τραβήξει αυτό που μπορεί. Δηλαδή και 20W φορτιστή να βάλεις το iphone 7 φορτίζει με 5V 1A δηλαδή 5W.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...