xphobus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο σπιτι έχω double play έως 24 mbps και εδώ και καιρό έχει λήξει το συμβόλαιο που είχα κάνει . Ενω θεωρητικα επρεπε να κλειδωνω τουλαχιστον 12 -16 mbps το ιντερνετ πάει μέχρι 7-8 ! Εντωμεταξύ πριν κάτι χρόνια που ειχα και αποσυνδεσεις , είχαμε δήλωση βλάβη και ο τεχνικός αποφάνθηκε ότι έχει πρόβλημα όλη η περιοχή !! Από ότι φαίνεται ο τε κρατάει τους καλούς βρογχους για τον εαυτό του και δικός μου παροχος προσφέρει σαν " λύση " ανανέωση συμβολαίου με vdsl εωσ 50 με τα ίδια χρήματα .... εγώ όμως δεν θέλω να δεσμευτώ για αλλά δύο χρόνια.... τι μπορώ να κάνω Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από xphobus
hln3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, xphobus είπε Στο σπιτι έχω double play έως 24 mbps και εδώ και καιρό έχει λήξει το συμβόλαιο που είχα κάνει . Ενω θεωρητικα επρεπε να κλειδωνω τουλαχιστον 12 -16 mbps το ιντερνετ πάει μέχρι 7-8 ! Εντωμεταξύ πριν κάτι χρόνια που ειχα και αποσυνδεσεις , είχαμε δήλωση βλάβη και ο τεχνικός αποφάνθηκε ότι έχει πρόβλημα όλη η περιοχή !! Από ότι φαίνεται ο τε κρατάει τους καλούς βρογχους για τον εαυτό του και δικός μου παροχος προσφέρει σαν " λύση " ανανέωση συμβολαίου με vdsl εωσ 50 με τα ίδια χρήματα .... εγώ όμως δεν θέλω να δεσμευτώ για αλλά δύο χρόνια.... τι μπορώ να κάνω Κατά την γνώμη σου τι θα έπρεπε να κάνει ο πάροχος σου; Να σου δώσει νέο ρούτερ και να πληρώσει για εργασίες τεχνικών και να μην ζητήσει νέο συμβόλαιο;
xphobus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, hln3 είπε Κατά την γνώμη σου τι θα έπρεπε να κάνει ο πάροχος σου; Να σου δώσει νέο ρούτερ και να πληρώσει για εργασίες τεχνικών και να μην ζητήσει νέο συμβόλαιο; να φτιάξει τη γραμμή για την υπηρεσία που πληρώνω δηλαδή εως 24 ηνα κανει οπως εκανε παλιότερα η cyta και έδινε εκτύπωση σε όσους κλείδωσαν κάτω από ένα ποσοστό και ανανέωση συμβολαίου είχα κάνει το vdsl δεν ήρθε ποτέ και μετά απο κατι μηνες έκανα υπαναχωρηση ξανά δεν έχω ξαναασχοληθει δεν γίνεται να πληρώνω για 24 και να κλειδώνει μόνο στα 7 χωρίς να είμαι σε κάποια απομακρυσμενη περιοχή
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, xphobus είπε να φτιάξει τη γραμμή για την υπηρεσία που πληρώνω δηλαδή εως 24 ηνα κανει οπως εκανε παλιότερα η cyta και έδινε εκτύπωση σε όσους κλείδωσαν κάτω από ένα ποσοστό και ανανέωση συμβολαίου είχα κάνει το vdsl δεν ήρθε ποτέ και μετά απο κατι μηνες έκανα υπαναχωρηση ξανά δεν έχω ξαναασχοληθει δεν γίνεται να πληρώνω για 24 και να κλειδώνει μόνο στα 7 χωρίς να είμαι σε κάποια απομακρυσμενη περιοχή Η γραμμή πιάνει έως 24, θεωριτικα ακόμα και στο 1 να κλειδώνει αυτοί είναι καλυμμένοι, εκτός αν αναφέρει κάτι διαφορετικό το συμβόλαιο σου Η ταχύτητα την επιρεαζουν αρκετά πράγματα, όσο παραπάνω χρήστες ενεργοί τόσο πιο κάτω πάει, με τα χρόνια ο χαλκός από την οξείδωση ρίχνει επίσης την ταχυτητα(και στο δρόμο αλλά και εντός οικοδομής/σπιτιού) Αν θες κάτι καλύτερο κοιτάς για vdsl η ftth ότι υποστηρίζει η περιοχή σου και αναγκαστικά με νέο συμβόλαιο
dkmaster Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Αν δεν θες να κάνεις νέο συμβόλαιο τότε κάθεσαι όπως είσαι καθώς στο έως 24 είσαι κομπλέ με 7. Δεν πρόκειται να φτιαχτεί κάτι από τη στιγμή που έχουν πέσει τόσα χρήματα για επενδύσεις σε ίνες.
Kostas Savvidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Η εκβίαση που συνίσταται; Αφού δεν θέλεις να δεσμευτείς για αλλά δύο χρόνια όπως λες και δεν είσαι ευχαριστημένος με τον πάροχο σου πήγαινε αλλού, το συμβόλαιο σου έχει λήξει.
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω ότι οι καλοί βρόγχοι είναι για τους "σπέσιαλ" πελάτες(μη χέσω), αλλά για τα υπόλοιπα εφόσον το συμβόλαιο σου έχει λήξει είσαι ελεύθερος να φύγεις και να πας όπου πιστεύεις εσύ καλύτερα. Δεν σε εκβιάζει, άμεσα η έμμεσα. Δυστυχώς η ADSL είναι όπως στην είπαν τα παιδιά, και 500kbps να πιάνεις είναι "'έως 24" άρα είναι καλυμμένοι. Εκτός αυτού σκέψου πως η ADSL έρχεται εξολοκλήρου με χαλκό από Α/Κ, άρα λογικό οι απώλειες να είναι τεράστιες. Δες στην περιοχή σου ποιος έχει διαθεσιμότητα VDSL η αν υπάρχει διαθέσιμη υποδομή για FTTH. Αυτά. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από AngelOfDeath7_GR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα