TheUnovaRegion Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου, εδώ και αρκετό διάστημα, σβήνει μόνο του σε άκυρες στιγμές, του τοποθέτησα και την λεγόμενη πάστα που μου έλεγαν, το καθάρισα και το πρόβλημα συνεχίζει. Ξέρεις κανείς γιατί η τι παίζει?
filip123go Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, TheUnovaRegion είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου, εδώ και αρκετό διάστημα, σβήνει μόνο του σε άκυρες στιγμές, του τοποθέτησα και την λεγόμενη πάστα που μου έλεγαν, το καθάρισα και το πρόβλημα συνεχίζει. Ξέρεις κανείς γιατί η τι παίζει? Δωσε περισσότερες πληροφρίες. Τι θερμοκρασίες έχει; Σβήνει μόνο όταν το έχεις με την μπαταρία η και στο ρεύμα; Ποιο μοντέλο είναι; 1
TheUnovaRegion Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Τρέχω το πρόγραμμα speccy από ότι βλέπω cpu 68,motherboard 68,graphics 64 και storage 42,ένα asus είναι, το χω χρόνια χωρίς μπαταρία μόνο στο ρεύμα με το φόρτηστη, σήμερα κιόλας έβαλα πάστα διότι μου παν έχει ξεραθεί όση είχε απομείνει, είχε μαζέψει αρκετή σκόνη και την καθάρισαν, γυρνάω σπίτι τον βάζω μπρος και πάλι φυσικά τα ίδια, σκέφτομαι μήπως δεν κάνει και καλή επαφή ο φορτιστής και να θέλει αλλαγη.. Υγ όλα γίνονται για το λολ 😜
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, TheUnovaRegion είπε Τρέχω το πρόγραμμα speccy Για δοκιμάστε με το HWinfo επιλέγοντας το ''Sensors-Only''. Επίσης ελέγξτε το πεδίο τάση.
ventalias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Όταν λες σβήνει, σβήνει τελείως; Δηλαδή θέλει να πατήσεις το κουμπί για να ξαναανοίξει; Η κάνει επανεκκίνηση; Τη μπαταρία την έχεις; Αν είναι βάλτην να φορτίσει (αν φορτίσει), άστην να ξεφορτίσει και ξαναφόρτισέ τη. Μετά δούλεψέ το μαζί με μπαταρία να δεις αν σβήνει. Η σκέψη σου ότι δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής είναι πολύ λογική, αλλά το πιο πιθανό είναι να έχει βλάβη το εσωτερικό βύσμα του λάπτοπ. Δοκίμασε να βάλεις το βύσμα στο λάπτοπ χωρίς όμως να το ανάψεις. Έχει κάποιο λαμπάκι που να φαίνεται ότι είναι στο ρεύμα; Αν έχει, κούνα απαλά απαλά το βύσμα προς όλες τις κατευθύνσεις και δες αν σβήνει. Αν δεν έχει λαμπάκι, κάντο ενώ το λάπτοπ είναι ανοικτό και δες αν σβήνει μόλις κουνήσεις το βύσμα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Σβηνει λες κι μενει απο ρευμα η κανει τερματισμο η αδρανοποιηση μονο του; Αν φταει το βυσμα λογικα αν το κουνησεις θα σβησει, μετα δοκιμασε αν βρεις αλλο τροφοδοτικο μην και εχει προβλημα αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα