Προς το περιεχόμενο

Gmail θέμα

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πως μπορώ να βγάλω το www. Μπροστά από το πολύ παλιό μου Gmail 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, angel z είπε

Καλησπέρα πως μπορώ να βγάλω το www. Μπροστά από το πολύ παλιό μου Gmail 

Ορίστε?

• Like 1
Δημοσ.

Έχει μπροστά www αντί απλός το όνομα δημιουργήθηκε παλιά από υπολογιστή και όχι από εφαρμογή κινητού γύρω στο 2009

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, angel z είπε

Έχει μπροστά www αντί απλός το όνομα δημιουργήθηκε παλιά από υπολογιστή και όχι από εφαρμογή κινητού γύρω στο 2009

Εξακολουθείς να μην δίνεις να καταλάβουμε τι θες να κάνεις ή τι σε ενοχλεί.

Πέρα του γεγονότος πως αντιλαμβάνεσαι πως σε "ξένα χωράφια" (να αλλάξεις πχ ρυθμίσεις της Google όπου η ίδια ορίζει) δεν μπορείς να παρέμβεις, απλά έτσι για να το συζητήσουμε μήπως και εννοείς κάτι άλλο.

Μφχ

Δημοσ.

Εμένα έχει www μπροστά και δεν βγαίνει Πάντος κατάλαβε ο τελευταίος φίλος αυτό που ήθελα να πω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, angel z είπε

Εμένα έχει www μπροστά και δεν βγαίνει Πάντος κατάλαβε ο τελευταίος φίλος αυτό που ήθελα να πω 

Τάσος Πάντος;

Αν είναι όπως το λέω εγώ τότε εσύ το έβαλες μονος σου και δεν αλλάζει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή το  email σου είναι [email protected]?

To δικό μου είναι απο το 2005 αν θυμάμαι καλά και το έφτιαξα σε υπολογιστή.Δεν έχει www μπροστά,ούτε πίσω.

4 ώρες πριν, angel z είπε

Αν είναι αυτό που αναφέρει παραπάνω τότε δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό πλέον της μορφής που θες (αν είναι διαθέσιμο)

Πχ angelz(at)Gmail(dot)com και μετά πήγαινε στο wwwangelz(at)Gmail(dot)com (όπου από δικό σου λάθος το είχες δημιουργήσει) και όρισε να γίνονται όλα redirect στο νέο λογαριασμό και κάνε βασική χρήση αυτόν μόνο.

Μφχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...