Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα πως μπορώ να βγάλω το www. Μπροστά από το πολύ παλιό μου Gmail
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, angel z είπε Καλησπέρα πως μπορώ να βγάλω το www. Μπροστά από το πολύ παλιό μου Gmail Ορίστε? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Έχει μπροστά www αντί απλός το όνομα δημιουργήθηκε παλιά από υπολογιστή και όχι από εφαρμογή κινητού γύρω στο 2009
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, angel z είπε Έχει μπροστά www αντί απλός το όνομα δημιουργήθηκε παλιά από υπολογιστή και όχι από εφαρμογή κινητού γύρω στο 2009 Εξακολουθείς να μην δίνεις να καταλάβουμε τι θες να κάνεις ή τι σε ενοχλεί. Πέρα του γεγονότος πως αντιλαμβάνεσαι πως σε "ξένα χωράφια" (να αλλάξεις πχ ρυθμίσεις της Google όπου η ίδια ορίζει) δεν μπορείς να παρέμβεις, απλά έτσι για να το συζητήσουμε μήπως και εννοείς κάτι άλλο. Μφχ
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δηλαδή το email σου είναι [email protected]? To δικό μου είναι απο το 2005 αν θυμάμαι καλά και το έφτιαξα σε υπολογιστή.Δεν έχει www μπροστά,ούτε πίσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Εμένα έχει www μπροστά και δεν βγαίνει Πάντος κατάλαβε ο τελευταίος φίλος αυτό που ήθελα να πω
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, angel z είπε Εμένα έχει www μπροστά και δεν βγαίνει Πάντος κατάλαβε ο τελευταίος φίλος αυτό που ήθελα να πω Τάσος Πάντος; Αν είναι όπως το λέω εγώ τότε εσύ το έβαλες μονος σου και δεν αλλάζει.
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή το email σου είναι [email protected]? To δικό μου είναι απο το 2005 αν θυμάμαι καλά και το έφτιαξα σε υπολογιστή.Δεν έχει www μπροστά,ούτε πίσω. 4 ώρες πριν, angel z είπε Εμένα έχει www μπροστά και δεν βγαίνει Πάντος κατάλαβε ο τελευταίος φίλος αυτό που ήθελα να πω Αν είναι αυτό που αναφέρει παραπάνω τότε δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό πλέον της μορφής που θες (αν είναι διαθέσιμο) Πχ angelz(at)Gmail(dot)com και μετά πήγαινε στο wwwangelz(at)Gmail(dot)com (όπου από δικό σου λάθος το είχες δημιουργήσει) και όρισε να γίνονται όλα redirect στο νέο λογαριασμό και κάνε βασική χρήση αυτόν μόνο. Μφχ
Mhdenistis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Το mail δεν αλλάζει, να φτιάξεις άλλο αλλά δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί, δεν φαίνεται πουθενά.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Και το www μπροστα δεν το εβαλε κανείς, το έβαλε αυτός που έφτιαξε το εμαιλ. Δεν υπήρχε ποτέ κατι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα