Προς το περιεχόμενο

Panel απο laptop Dell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..τιs προαλλεs βρεθηκε ενα λαπτοπ Dell INSPIRON στα χερια μου με καμμενη μητρικη...αφου ξηλωσα ολα τα λειτουργικα στοιχεια του...ram...hard drive κτλ..και τα χρησιμοποιησα αλλου κρατησα και το LTN156AT30 panel του....https://www.panelook.com/LTN156AT30-T01_Samsung_15.6_LCM_overview_22860.html...

Πωs μπορω να διευκρινησω και να καταφερω να το αναψω να δω αν οντωs δουλευει κανονικα το πανελ χωριs γραμμεs..καμμενα pixels κτλ..?

Υπαρχει τροποs..?..διοτι θελω να το φτιαξω DIY για καποιο προτζεκτ μου...

Υπαρχουν μαγαζια κεντρο Αθηναs που μπορουν επιτοπου τεχνικοι να το ελενξουν αμεσα αναμμενο οτι ολα ειναι οκ..η ειναι για πεταμα..?

Ευχαριστω για οποια απαντηση λαβω...

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ.
Στις 7/10/2022 στις 2:53 ΜΜ, Christos_Tz είπε

Υπαρχουν μαγαζια κεντρο Αθηναs που μπορουν επιτοπου τεχνικοι να το ελενξουν αμεσα αναμμενο οτι ολα ειναι οκ..η ειναι για πεταμα..?

Ευχαριστω για οποια απαντηση λαβω...

Δοκίμασε εδώ: https://www.itsys.gr/

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/10/2022 στις 2:46 ΜΜ, athos231 είπε

Μπορεις να το δοκιμασεις με οποιοδηποτε λαπτοπ εχει τα ιδια pin. Ειναι απο παλιο λαπτοπ?

Απο ενα παλιο dell inspiron..40pinο βυσμα εχει..εχω κρατησει και το καλωδιο συνδεσηs..το θεμα ειναι οτι δεν εχω διαθεσιμο λαπτοπ υπο διαλυση να μην με νοιαζει καν....για να το κατσαβιδιασω και κανω δοκιμεs οθoνηs...απλα θελω να αγορασω ενα LCD Controller board για να το αναστησω..πρωτα ομωs θελω να βεβαιωθω οτι αναβει κανονικα και δειχνει κανονικα..αλλιωs αν ειναι off η με γραμμεs και πιξελs....παει ανακυκλωση..

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ.

Εχω λάπτοπ έτοιμο για δοκιμές οθονών.

Εάν σάς ενδιαφέρει είμαι ΣΤΟΝ Ταύρο.

Με κερνάς ένα καφέ και δοκιμάζεις την οθόνη σού.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kremenarasi είπε

Εχω λάπτοπ έτοιμο για δοκιμές οθονών.

Εάν σάς ενδιαφέρει είμαι ΣΤΟΝ Ταύρο.

Με κερνάς ένα καφέ και δοκιμάζεις την οθόνη σού.

Ευχαριστω,,,σε εχω στα υποψιν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...