kouross Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Το μέγιστο που έφτασε ο σκληρός σου σε θερμοκρασία είναι αυτή των 40 βαθμών ή πήγε και παραπάνω κατά την διάρκεια? 19 λεπτά πριν, kouross είπε Το μέγιστο που έφτασε ο σκληρός σου σε θερμοκρασία είναι αυτή των 40 βαθμών ή πήγε και παραπάνω κατά την διάρκεια? Επίσης αν αποκλείσουμε τον σκληρό θέλω να ξανά κατεβάσεις από την αρχη τα windows 10 και να τα περάσεις σε άλλο νέο φορμαρισμένο φλασακι και μετά να τα ξαναπεράσεις στον σκληρό σου.
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Απο χτύπημα στο κουτί, ειδικά εαν ήταν σε λειτουργεία, με τα συμπτώματα που λες λογικά έβγαλε ζημιά σε εναν απο τους μηχανικούς δίσκους γι αυτό επιρεάζεται ετσι και ζητάει στην αρχή να επιλέξεις δίσκο και αργει και λίγο στην εκκίνηση κτλ Εξέτασε και τους μηχανικούς δίσκους. Αποσύνδεσέ τους κιόλας και να δεις αν θα είναι οκ. Αν δεν κάνει εκκίνηση με αποσυνδεμένους μηχανικούς δίσκους, ο ssd τότε λογικά εχει περασμένα αρχεία εκκίνησης και σε κάποιον απο τους μηχανικούς οπότε όταν ξανα κάνεις φορμάτ, κάνε με αποσυνδεμένους τους hdd ώστε να περαστεί εκει όλο το σύστημα εκκίνησης
alexioannou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, kouross είπε Το μέγιστο που έφτασε ο σκληρός σου σε θερμοκρασία είναι αυτή των 40 βαθμών ή πήγε και παραπάνω κατά την διάρκεια? Επίσης αν αποκλείσουμε τον σκληρό θέλω να ξανά κατεβάσεις από την αρχη τα windows 10 και να τα περάσεις σε άλλο νέο φορμαρισμένο φλασακι και μετά να τα ξαναπεράσεις στον σκληρό σου. Δεν πήγε παραπάνω θερμοκρασία. Εχω κανει εγκατάσταση καθαρη τρεις φορες..... 😂🤣🤣😅 Κάθε φορά με φόρματ πρώτα. Τώρα παρακολουθώ αν σε όλες τις θύρες παρουσιάζει το πρόβλημα της εκκίνησης.....
kouross Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Δεν πήγε παραπάνω θερμοκρασία. Εχω κανει εγκατάσταση καθαρη τρεις φορες..... 😂🤣🤣😅 Κάθε φορά με φόρματ πρώτα. Κατέβασες δηλαδή windows από την αρχή - τα έβαλες σε άλλο νέο φλασακι - με το πρόγραμμα που προτείνει η Microsoft - και μετά εγκατασταση στον SSD? Έτσι ακριβώς έγινε? Βγάλε και τον μηχανικό σου εκτός θύρας Sata δεν είχα δει ότι είχες 2 δίσκους. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από kouross
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα