fysikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα. έχω βάλει ένα speedport entry 2i σε ένα δωμάτιο (Α) να μοιράζει το ιντερνετ του σπιτιου και λειτουργεί μια χαρά. Σε άλλο δωμάτιο (Β) έχω έναν σταθερό στον οποίο έχω βάλει ένα usb wifi adapter ωστε να παίρνει ιντερνετ αλλά μια βλέπει μια όχι το wifi του speedport. Στον ίδιο χώρο το κινητό συνδέεται κανονικά με το wifi (4/5 γραμμές). Έβαλα ένα xiaomi repeater το οποίο επίσης αρνείται να συνδεθέι με το widi tou speedport. Το ίδιο συμβαίνει και όταν το βάζω στον ιδιο χώρο με το speedport. Κωδικός wifi σωστά ρυθμισμένος. Μήπως φταίει το καναλι wifi του speedport? αν το αλλάξω (γίνεται; ) θα βελτιωθεί κάτι;
gorge18 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, fysikos είπε Καλημέρα. έχω βάλει ένα speedport entry 2i σε ένα δωμάτιο (Α) να μοιράζει το ιντερνετ του σπιτιου και λειτουργεί μια χαρά. Σε άλλο δωμάτιο (Β) έχω έναν σταθερό στον οποίο έχω βάλει ένα usb wifi adapter ωστε να παίρνει ιντερνετ αλλά μια βλέπει μια όχι το wifi του speedport. Στον ίδιο χώρο το κινητό συνδέεται κανονικά με το wifi (4/5 γραμμές). Έβαλα ένα xiaomi repeater το οποίο επίσης αρνείται να συνδεθέι με το widi tou speedport. Το ίδιο συμβαίνει και όταν το βάζω στον ιδιο χώρο με το speedport. Κωδικός wifi σωστά ρυθμισμένος. Μήπως φταίει το καναλι wifi του speedport? αν το αλλάξω (γίνεται; ) θα βελτιωθεί κάτι; Εχω τυχει σε περίπτωση να μη δουλευει repeater λογο κρυπτογράφησης κωδικου σε speedport. Δες την κρυπτογράφηση αν ειναι στην τελευταια χαμήλωσε την ενα επιπεδο και δες αν αλλαξει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα