Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Agnwstos_X said:

Ευχαριστω, δοκιμασα σε gen10 (10400f - asrock H510), περνωντας τους χειροκινητα με device ID απο task manager και ειχα κρασαρισματα.

Τι έχουν τα 7 που δεν έχουν τα 10 και παιδεύεσαι τόσο να τα βάλεις ενώ είναι εκτός υποστήριξης;

Δημοσ.
Στις 7/10/2022 στις 7:59 ΜΜ, xristosb είπε

Μα αυτό ακριβώς κάνει.. φέρνει πίσω το παλιό καλό κλασικό μενού απ'τα wuin7 & win10.. Τσέκαρε μήπως κάτι δεν έγινε σωστά ή δοκίμασε με το tool που έχω ποσταρει πιο πάνω που γίνονται όλα αυτόματα.

ελα, ναι το ξανα εκανα και δουλεψε για καποιον λογο την 1η φορα δν επιασε δν ξερω γτ.. εκανα το ιδιο πραγμα και δουλεψε τωρα.. ναι αυτο εννοουσα τελικα ..μια χαρα ωραιος θενκς

Δημοσ.

"Στην αγορά των επεξεργαστών, το μερίδιο της AMD μειώθηκε κατά 2,5% σε σχέση με τον περασμένο Ιούλιο, την ώρα που το ποσοστό της Intel παρέμεινε σχετικά σταθερό (68,04%)."

Καλά, υπάρχουν ακομη gamers που αγοράζουν AMD;

Δημοσ.
Στις 7/10/2022 στις 11:26 ΠΜ, SpiromaN είπε

Ακριβώς έτσι είναι. Η παγκόσμια έρευνα του Steam επηρεάστηκε από αυτούς που αγόρασαν από πλαίσιο. Για σκέψου ξανά τι έγραψες.

αγόρασα απο πλαίσιο και αναβάθμισα οικειοθελώς σε windows 11.  Τι πρόβλημα υπάρχει?

Δημοσ.
Στις 7/10/2022 στις 11:59 ΠΜ, Ptoma07 είπε

Παιδιά στην εποχή των μηνυμάτων πρέπει να μάθετε να αναγνωρίζετε και το ύφος των μηνυμάτων πέρα από το λογικό συμπέρασμα πού βγάζουν. Μήν θέλετε να κάνετε συνέχεια τους έξυπνους. Το παλικάρι πιθανολογώ προφανώς  δεν εννοεί το Πλαίσιο κυριολεκτικά αλλά τα μαγαζιά τέτοιου τύπου οπός και τα έτοιμα pc.

Πως αποφυγή παρεξηγήσεις γιατί φενετε να χρειάζεται. Το ύφος του μηνύματος τώρα είναι επιθετικό και ειρωνικό γιατί θέλω και εγώ να πω την εξυπνάδα μου 

Ναι άλλα  τότε και οι περισσότεροι με windows 7 ή 10 τα έχουν γιατί έτσι τους πούλησε το PC το "πλαίσιο" και από τότε δεν έχουν αναβαθμίσει PC. Άρα τι συμπέρασμα να βγάλουμε από τα ποσοστά χρήσης των λειτουργικών;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Όταν είσαι αναγκασμένος να αλλάζεις πράγματα που λειτουργούν σωστά(εργονομικά) εδώ και δεκαετίες, για να δικαιολογήσεις την μετάβαση σε νέο προϊόν, μόνο βλακείες μπορεί να πετύχεις.

Πάνε άνθρωποι στα 11ρια για να τα μετατρέψουν με registry hacks σε Win10. Παράλληλα ειρωνεύονται όσους μένουν σε παλιότερο λειτουργικό. Για γέλια η κατάσταση.

win10 LTSC μεχρι το 2029 και μετά βλέπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/10/2022 στις 9:40 ΜΜ, pasxaliskar είπε

ελα, ναι το ξανα εκανα και δουλεψε για καποιον λογο την 1η φορα δν επιασε δν ξερω γτ.. εκανα το ιδιο πραγμα και δουλεψε τωρα.. ναι αυτο εννοουσα τελικα ..μια χαρα ωραιος θενκς

Μια χαρά!!!!

btw...Έφτιαξα με τα νέσ wgms tools ένα modded Windows 11 22h2 Greek iso file NT Debloated..

Έχει μέσα μόνο 5 εφαρμογες windows..!!

Calculator, notepad, mediaplayer, clock alarm, Defender

Όλες οι άλλες εχουν καθαριστεί και τρέχει με τις μισές διεργασίες windows.. πάει σφαίρα..!!

Το iso είναι multiedition και έχει και τις 10 εκδόσεις Win11 22H2 μέσα στην Ελληνική γλώσσα φυσικά.

Οι εκδόσεις ΝΤDebloated είναι οι 

Windows 11 Home NT

Windows 11 Pro NT

Windows 11 Pro Workastation NT

Οι υπόλοιπες 7 εκδόσεις μέσα είναι οι κανονικές απείραχτες.

To βάζετε σε φλασάκι με το rufus 3.20 stable κάνοντάς το bootable..

ή το κάνετε με άλλο iso tool.

Mπαίνει σε όλα τα hardware...

Μόλις κάνετε την εγκατάσταση στο φάκελο C/Users /Κοινόχρηστα έχω και το installer του Chrome γιατι δεν έχει καθόλου browser μέσα και έχω προεγκατεστημένα τα dx and Visual Runtime για τα games.

Όποιος θέλει κατεβάζει και δοκιμάζει...!!!😊😊👍

Λήψη: Εδώ

Επεξ/σία από xristosb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...