Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Έχει βάλει κανείς αυτό ; Cosmote internet

Το εφάπαξ τέλος 20€ είναι η αξία της κάρτας κ πρέπει να πληρώσω τη διαφορά για πακέτο ίντερνετ πχ 5€?  

Αυτό π λέει απεριόριστα data με 25€ /3μηνο τι σημαίνει; Κάθε 3μηνο θα βάζω 25€ κ θα έχω απεριόριστα;

Που το δίνουν αυτό;

Ευχαριστώ

• Moderators
  • Λύση
Δημοσ.
5 ώρες πριν, leonidasgr2003 είπε

Γεια σας

Έχει βάλει κανείς αυτό ; Cosmote internet

Το εφάπαξ τέλος 20€ είναι η αξία της κάρτας κ πρέπει να πληρώσω τη διαφορά για πακέτο ίντερνετ πχ 5€?  

Αυτό π λέει απεριόριστα data με 25€ /3μηνο τι σημαίνει; Κάθε 3μηνο θα βάζω 25€ κ θα έχω απεριόριστα;

Που το δίνουν αυτό;

Ευχαριστώ

Τα 20 ευρώ σου δίνει 3ις sim και έχεις 12 gb για 1 χρόνο, από εκεί και πέρα αν θες άλλο πακέτο πληρώνεις το πακέτο που θέλεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Τα 20 ευρώ σου δίνει 3ις sim και έχεις 12 gb για 1 χρόνο, από εκεί και πέρα αν θες άλλο πακέτο πληρώνεις το πακέτο που θέλεις

Και τα 25€ που λέει για απεριόριστο ίντερνετ ανά 3μηνο; είναι για μια φορά ή για όσα 3μηνα θέλω;

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, leonidasgr2003 είπε

Και τα 25€ που λέει για απεριόριστο ίντερνετ ανά 3μηνο; είναι για μια φορά ή για όσα 3μηνα θέλω;

Είναι πακέτο , πόσο καιρό θα το κρατήσουν μόνο αυτοί το ξέρουν , προς το παρών πάντως δεν δείχνει οτι είναι κάτι που θα το βγάλουν "τύπου" προσφορά για περιορισμένο διάστημα

Δημοσ.

Πληροφοριακά στο πακέτο δεν υπάρχουν 3 sim κάρτες, αλλά μόνο 1 Triple που σημαίνει ότι είναι έτοιμη για να μπει σε οποιαδήποτε συσκευή (χωρίς αντάπτορα) αφού υποστηρίζει και τις 3 μορφές (mini, micro και nano).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...