Athinaeisaimia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μένω σε μια περιοχή που για να πάω στη Καλλιθέα είναι καμιά 25αρια στάσεις (20 λεπτά). Πήγα προχθές γιατί έχω ένα φιλαράκι και σκέφτομαι να πηγαίνω συχνά αλλά φοβάμαι. Έψαξα στο ίντερνετ για την Καλλιθέα και είδα καλά αλλά και πολλά κακα λογια. ( Μιλάω για εγκληματικότητα) Κάποιος κάτοικος της περιοχής μπορεί να μου πει αν αλήθεια είναι επικίνδυνα η όχι;
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Άσε μας ρε φίλε που πήγες και Καλλιθέα προχθές, σιγά μην είχες γυρίσει ζωντανός αν είχες όντως πάει 3 1
washcloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Athinaeisaimia είπε Έψαξα στο ίντερνετ για την Καλλιθέα και είδα καλά αλλά και πολλά κακα λογια ...στο Ίντερνετ λένε ψέμματα. Εν τω μεταξύ στο λέω από το Ίντερνετ.
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μένει ο ξάδερφος εκεί. Όπως μια μέση περιοχή της Αθήνας είναι. Ούτε κάτι πολύ κακό ούτε πολύ καλό.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Εγω εδω στην Καλλιθέα σκοτώνω κάθε μέρα διο τρεις κακοποιούς, πανικός 😋
fredd0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Athinaeisaimia είπε αν αλήθεια είναι επικίνδυνα η όχι; ενα θα σου πω. Αυτο γυριστηκε στην Καλλιθεα μια Τριτη μεσημερι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Athinaeisaimia είπε Μένω σε μια περιοχή που για να πάω στη Καλλιθέα είναι καμιά 25αρια στάσεις (20 λεπτά). Πήγα προχθές γιατί έχω ένα φιλαράκι και σκέφτομαι να πηγαίνω συχνά αλλά φοβάμαι. Έψαξα στο ίντερνετ για την Καλλιθέα και είδα καλά αλλά και πολλά κακα λογια. ( Μιλάω για εγκληματικότητα) Κάποιος κάτοικος της περιοχής μπορεί να μου πει αν αλήθεια είναι επικίνδυνα η όχι; Μην ξαναπάς,να έρχεται ο φιλαράκος στο δικό σου σπίτι. Θα γλυτωνεις και την ταλαιπωρία με το καθαριστήριο ,τα αίματα δεν βγαίνουν εύκολα απο τα ρούχα.
SilentVoice Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Πάνω από 18 στάσεις στην Καλλιθέα είναι ρίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις