Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , θέλει να μου στείλει ένας ξάδερφος το iphone14 pro kai iwatch απο Αμερική.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παραλάβω χωρίς να πληρώσω τελωνεία και φπα?

Είναι ιδιώτης που στέλνει δέμα σε ιδιώτη ,αν έχει κάποια σημασία.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, eliasole είπε

Καλησπέρα , θέλει να μου στείλει ένας ξάδερφος το iphone14 pro kai iwatch απο Αμερική.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παραλάβω χωρίς να πληρώσω τελωνεία και φπα?

Είναι ιδιώτης που στέλνει δέμα σε ιδιώτη ,αν έχει κάποια σημασία.

Ευχαριστώ!

Με τα μεταφορικά, την ασφάλεια δέματος, το κόστος εκτελωνισμού και τον ΦΠΑ που θα πληρώσεις, ίσως είναι πιο οικονομικό να πας ο ίδιος στην Αμερική

Δημοσ.

Οταν ημουν Αμερικη ειχα δει οτι ειχαν κανα 50αρικο διαφορα με εδω. Αν ακομα ειναι ετσι δεν αξιζει για 50€ να μπεις στην διαδικασία. Εκτός και τα στελνει τσαμπα... Αλλα και παλι..

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που αναλαμβάνουν τέτοιες αποστολές με μικρό κόστος.

Η καλύτερη λύση, να έρθει με άτομο, ανοιγμένο από το κουτί του.

Δημοσ.

Καλημερα. Προσοχη μεγαλη. Οτι και να παρεις απο την Αμερικη ανοιγεται στην Ελλαδα. Οποιαδηποτε και αν ειναι η αξια. Ακομη ακομη και αν ειναι και gift. Απο εκει και μετα ειναι στο θεμα του Τελωνειου το τι θα γινει. ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Εκτος αν το καταστημα εχει προνοησει και πληρωσεις στην Αμερικη και τους φορους (καποια διαδικτυακα καταστηματα το κανουν). Πριν μια εβδομαδα πηγα στο τελωνειο. Εκανα παραγγελια κατσαβιδακια για ρολογια αξιας 10$ και αναγκαστηκα να παω στο τελωνειο με φιλο μου εκτελωνιστη γιατι μου ζητουσαν εκτελωνιστικα και να πληρωσω και φορο. Εκανα φασαρια για 10$ και μου εξηγησαν οτι ανοιγονται τα παντα.

Δημοσ.

Νομίζω οτι η μόνη ασφαλή  επιλογή ειναι αν έρθει κάποιος συγγενείς ή αν πάει κάποιος συγγενείς να τον δει , να το βαλει μέσα στην χειραποσκευή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος μου είπε να τα βγάλει απο τα κουτιά να βάλει και κολόνια μισή και κανα μεταχειρισμένο φουλάρι οτι και καλά τα ξέχασα και μου τα στέλνει..

Παίζει? 

Επεξ/σία από eliasole
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eliasole είπε

Κάποιος μου είπε να τα βγάλει απο τα κουτιά να βάλει και κολόνια μισή και κανα μεταχειρισμένο φουλάρι τι και καλά τα ξέχασα και μου τα στέλνει..

Παίζει? 

Πες του κάποιου αν αναλαμβάνει να πληρώσει το τελωνείο αν δεν πιάσει το κόλπο.Αν σου πει ναι κάντε το.

Εσύ να έχεις έτοιμες τις αποδείξεις που λενε ότι τα ειχες ήδη αγορασμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα ο μπαρμπας μου εφερε ενα παλιοτερα (2014) ενα ipad.

Το ειχε στο χερι. το περασε απο τον ελεγχο επιβατων κανονικα και ολα κομπλε.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ειναι ο κανονας αυτος, μαλλον ηταν η εξαιρεση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BertaJourdan είπε

Εμενα ο μπαρμπας μου εφερε ενα παλιοτερα (2014) ενα ipad.

Το ειχε στο χερι. το περασε απο τον ελεγχο επιβατων κανονικα και ολα κομπλε.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ειναι ο κανονας αυτος, μαλλον ηταν η εξαιρεση.

Αν το φέρεις ως επιβάτης δεν έχεις θέμα. Όλα τα παραπάνω ισχύουν στην περίπτωση που θέλεις να σταλεί ως δέμα. 

• Like 4
Δημοσ.

σαν επιβάτης δεν έχεις θέμα αν το έχεις μαζί σου. απόλυτα λογικό. δεν θα πληρώσεις και για κάτι που έχεις ήδη πχ 2 χρόνια. αν όμως κάποιος σου το στείλει σαν δέμα τότε κατα πάσα πιθανότητα θα πληρώσεις τελωνείο. δεν συμφέρει μην το ψάχνεις καλύτερα αγόρασε μια συσκευή εδώ από το skroutz το bestprice και ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις κάποια χρήματα είναι να βρεις κάποιον φίλο με επιχείρηση να το κόψετε απαλλαγή ΦΠΑ αλλιώς το πληρώνεις κανονικά ολόκληρο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...