chaosmaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα. Έχω έναν λογαριασμό hotmail. Ίσως μου τον έχουν hackarei. Κ αυτό γιατί έστειλα σε έναν δικό μου έναν κωδικό κ είδα ότι χρησιμοποιήθηκε από μία τρίτη χώρα. Έκανα αλλαγή κωδικού κλπ. Αλλά κάτι μου φαίνεται περίεργο. Ενώ έχω κάνει αλλαγή κωδικού σε κινητό κ υπολογιστή συνεχίζει να δουλεύει με τον παλιό. Δλδ μπαίνω στις αντίστοιχες εφαρμογές κ λαμβάνω κανονικά νέα email. Με τη λογική αυτή αν κάποιος έχει τους παλιούς κωδικούς στημένα σε ένα μηχάνημα μπορεί να μπαίνει κανονικά; τι γίνεται;
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Κάνε έλεγχο δραστηριότητας για να δεις αν μπαίνει κάποιος από περίεργη χώρα.
chaosmaster Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, micos000 είπε Κάνε έλεγχο δραστηριότητας για να δεις αν μπαίνει κάποιος από περίεργη χώρα. Προσπαθούν να μπουν με vpn. Αλλά κάνω αποσύνδεση όλων των συσκευών. Έχω αλλάξει κωδικούς κ πάλι εγώ από το κινητό μου μπαίνω με τον παλιό κωδικό κανονικά. Στέλνω κ λαμβάνω. Επίσης το κινητό μου πχ δε φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένο. Οπότε αν κάποιος κάνει κάτι αντίστοιχο εγώ ούτε τον βλέπω ούτε μπορώ να τον κάνω log out. Μιλάμε για άλλα επίπεδα ασφαλείας
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βάλε στο κινητό το microsoft authenticator και ενεργοποίησε το για τον λογαριασμό σου (Ρυθμίσεις λογαριασμού->Ασφάλεια->Επιλογές ασφαλείας). Έτσι θα στέλνει ειδοποίηση στην εφαρμογή για σύνδεση και θα επιλέγεις μετά αν θέλεις να συνδέεσαι πάντα χωρίς επιβεβαίωση ή να στέλνει ειδοποίηση κάθε φορά. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα