Kostaschar_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Dark-o-phobia είπε Σήμερα παραδόθηκε το πακέτο στην mygermany, στο email της google λέει οτι ήταν στο πακέτο και τα δύο (Κινητό και ρολόι). Όσο για την χρέωση, τελικά μου κάνανε ενα refund αξίας 429€ καταλάθος υποθέτω και μετά πήγαν να τα πάρουν πίσω, απλά όταν έκαναν την προσπάθεια χρέωσης δεν είχαν μπει ακόμα τα χρήματα του refund στην κάρτα μου, κάτι που έγινε σήμερα τελικά. φίλε μου αν μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω λεπτομέρειες θα ήμασταν πολλοί οι ευγνώμονες νομίζω χαχα! Αν όντως γίνεται να παίξουμε μπάλα με παραγγελία μέσω mygermany ή mailboxde χωρίς να χάσουμε τη προσφορά τότε είναι εξαιρετική ευκαιρία.
Dark-o-phobia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Kostaschar_ είπε φίλε μου αν μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω λεπτομέρειες θα ήμασταν πολλοί οι ευγνώμονες νομίζω χαχα! Αν όντως γίνεται να παίξουμε μπάλα με παραγγελία μέσω mygermany ή mailboxde χωρίς να χάσουμε τη προσφορά τότε είναι εξαιρετική ευκαιρία. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να μάθεις. Αλλά γενικά η διαδικασία είναι απλή. Ανοίγεις λογαριασμό σε μια υπηρεσία προώθησης πακέτων, εγώ έκανα στην mygermany. Εκεί σου δίνουν μια διεύθυνση στην Γερμανία στο όνομα σου, με γερμανικό τηλέφωνο για να περάσεις στην μεταφορική. Μετά κάνεις την παραγγελία σου στο Google store με αυτή τη διεύθυνση και πληρώνεις με κάρτα πχ Revolut (δεν ξέρω αν παίρνει ελληνικές). Σου στέλνουν το πακέτο με courier το παραλάμβανει η mygermany, η οποία στη συνέχεια στο προωθεί με έξτρα χρέωση στην Ελλάδα. Έχει δύο τρεις Μεταφορικές που μπορείς να διαλέξεις, DHL, FedEx, DPD. Οι τιμές παίζουν ανάλογα με το χρόνο και την εταιρεία, γενικά για Ελλάδα από 20+ έως και 100+. Εμένα για Ελλάδα στην συγκεκριμένη περίπτωση με DHL θα πάει στα ~35€ για παράδοση στις 1-2 εργάσιμες. 1 ώρα πριν, 75costas είπε Καλησπέρα, Ειναι ασφαλής αυτός ο τρόπος παράδοσης? Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιου είδους υπηρεσία και είμαι κάπως επιφυλακτικός λόγω άγνοιας. Κώστας Η συγκεκριμένη είναι γνωστή εταιρεία φαντάζομαι για να λειτουργεί ακόμα, και μάλιστα στο νομικό πλαίσιο της Γερμανίας, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης. 1
Kostaschar_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Dark-o-phobia είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να μάθεις. Αλλά γενικά η διαδικασία είναι απλή. Ανοίγεις λογαριασμό σε μια υπηρεσία προώθησης πακέτων, εγώ έκανα στην mygermany. Εκεί σου δίνουν μια διεύθυνση στην Γερμανία στο όνομα σου, με γερμανικό τηλέφωνο για να περάσεις στην μεταφορική. Μετά κάνεις την παραγγελία σου στο Google store με αυτή τη διεύθυνση και πληρώνεις με κάρτα πχ Revolut (δεν ξέρω αν παίρνει ελληνικές). Σου στέλνουν το πακέτο με courier το παραλάμβανει η mygermany, η οποία στη συνέχεια στο προωθεί με έξτρα χρέωση στην Ελλάδα. Έχει δύο τρεις Μεταφορικές που μπορείς να διαλέξεις, DHL, FedEx, DPD. Οι τιμές παίζουν ανάλογα με το χρόνο και την εταιρεία, γενικά για Ελλάδα από 20+ έως και 100+. Εμένα για Ελλάδα στην συγκεκριμένη περίπτωση με DHL θα πάει στα ~35€ για παράδοση στις 1-2 εργάσιμες. Η απορία μου έχει να κάνει με το αν όντως το δωράκι σε περίπτωση παραγγελίας από το επίσημο store έρχεται μαζί κουμπωμένο στο πακέτο της συσκευής. Αν δηλαδή το επιβεβαίωσες με κάποιο τρόπο ότι δεν υπάρχει θέμα, το δέμα περιλαμβάνει και τα δύο και ότι δεν θα στείλουν ετεροχρονισμένα με δεύτερο πακέτο το δώρο, καθώς σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα στη παραλαβή του. Είδα ότι έγραψες παραπάνω πως στο mail η google αναφέρει και τα δύο αλλά δεν ξέρω αν το έψαξες και περαιτέρω. Ευχαριστώ.
75costas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Dark-o-phobia είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να μάθεις. Αλλά γενικά η διαδικασία είναι απλή. Ανοίγεις λογαριασμό σε μια υπηρεσία προώθησης πακέτων, εγώ έκανα στην mygermany. Εκεί σου δίνουν μια διεύθυνση στην Γερμανία στο όνομα σου, με γερμανικό τηλέφωνο για να περάσεις στην μεταφορική. Μετά κάνεις την παραγγελία σου στο Google store με αυτή τη διεύθυνση και πληρώνεις με κάρτα πχ Revolut (δεν ξέρω αν παίρνει ελληνικές). Σου στέλνουν το πακέτο με courier το παραλάμβανει η mygermany, η οποία στη συνέχεια στο προωθεί με έξτρα χρέωση στην Ελλάδα. Έχει δύο τρεις Μεταφορικές που μπορείς να διαλέξεις, DHL, FedEx, DPD. Οι τιμές παίζουν ανάλογα με το χρόνο και την εταιρεία, γενικά για Ελλάδα από 20+ έως και 100+. Εμένα για Ελλάδα στην συγκεκριμένη περίπτωση με DHL θα πάει στα ~35€ για παράδοση στις 1-2 εργάσιμες. Η συγκεκριμένη είναι γνωστή εταιρεία φαντάζομαι για να λειτουργεί ακόμα, και μάλιστα στο νομικό πλαίσιο της Γερμανίας, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Προσωπικά ενδιαφέρομαι να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία αυτή μόνο για το watch όταν ανοίξει η πλατφόρμα για το claim καθώς η αγορά του τηλεφώνου έγινε μέσω του γερμανικού Amazon. Κώστας
Dark-o-phobia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Kostaschar_ είπε Η απορία μου έχει να κάνει με το αν όντως το δωράκι σε περίπτωση παραγγελίας από το επίσημο store έρχεται μαζί κουμπωμένο στο πακέτο της συσκευής. Αν δηλαδή το επιβεβαίωσες με κάποιο τρόπο ότι δεν υπάρχει θέμα, το δέμα περιλαμβάνει και τα δύο και ότι δεν θα στείλουν ετεροχρονισμένα με δεύτερο πακέτο το δώρο, καθώς σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα στη παραλαβή του. Είδα ότι έγραψες παραπάνω πως στο mail η google αναφέρει και τα δύο αλλά δεν ξέρω αν το έψαξες και περαιτέρω. Ευχαριστώ. Κοίτα στο email αναφέρει και τα δύο προϊόντα ξεκαθαρα ότι παραδόθηκαν. Δυστυχώς θα το πάρω στα χέρια μου Δευτέρα, Τρίτη καθώς υπάρχει όγκος πακέτων μου είπαν από την mygermany και πολύ δύσκολα θα φύγει αύριο, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω πριν λήξη η προσφορά ότι ισχυει 100%. 3 λεπτά πριν, 75costas είπε Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Προσωπικά ενδιαφέρομαι να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία αυτή μόνο για το watch όταν ανοίξει η πλατφόρμα για το claim καθώς η αγορά του τηλεφώνου έγινε μέσω του γερμανικού Amazon. Κώστας Κατάλαβα, ναι νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια κάποιος εδώ στο θρεντ είπε ότι έχουν μπλοκάρει την mygermany από το Google store αλλά στην περίπτωση μου πέρασε χωρίς πρόβλημα η παραγγελία.
Spyridon70 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Άρχισαν τα όργανα.Το XDA λέει ότι υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα στην οθόνη του pixel 7 pro και όταν είναι η φωτεινότητα στο φουλ τρώει την μπαταρία άμεσα.Θεωρει ότι δεν λύνεται με ενημέρωση.Εχω αλλάξει ένα σωρό Nexus και τώρα έχω το pixel 3 XL.Ολο για προβλήματα άκουγα και τελικά όλα τα κινητά που είχα πέταγαν από απόδοση.Μπορει να είναι απλά οι γνωστοί haters.
apostolis1384 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας το δέμα πήγε Γερμανία μαζί με το ρολόι. Η αγορά εγινε από google . 1
dentaltech_13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, apostolis1384 είπε Καλησπέρα σας το δέμα πήγε Γερμανία μαζί με το ρολόι. Η αγορά εγινε από google . Καλορίζικο. Σε πόσες μέρες σου ήρθε; Και εγώ σκέφτομαι κατευθείαν από Google store για Αγγλία μέσω ενός γνωστού που μένει εκεί
apostolis1384 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Το πήρα 8/10 και σήμερα ήρθε.απο Αγγλία είναι λιγο πιο ακριβά νομίζω.
dentaltech_13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Αν μου το στείλει ιδιώτης από Αγγλία περνάει τελωνείο; Εννοώ θα πληρώσω κάτι έξτρα;
apostolis1384 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Ρε συ δεν γνωρίζω αλλά νομίζω πως περνάει.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, dentaltech_13 είπε Αν μου το στείλει ιδιώτης από Αγγλία περνάει τελωνείο; Εννοώ θα πληρώσω κάτι έξτρα; To HB δεν είναι στην ΕΕ οπότε υπόκειται σε τελωνειακό έλεγχο.
jamiraquai Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 θα παραγγείλω απο mygermany μέσω amazon.de σημερα ή αυριο καμία συμβουλή?
geofak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, jamiraquai είπε θα παραγγείλω απο mygermany μέσω amazon.de σημερα ή αυριο καμία συμβουλή? Ρίξε μια ματιά και στο eshopwedrop. Αντίστοιχη υπηρεσία είναι, αρκετά φτηνότερη.
jamiraquai Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 εαν παραγγείλω από amazon.de βαζω κανονικά την διεύθυνση μου ελλαδα για το τηλ μετά στο claim μπορω να βάλω την διευθυνση του mygermany? ή θα παρει αυτόματα την διεύθυνση της ελλαδας? λογικα δεν ξέρω εάν εχει κανει κανεις τη διαδικασία ως έχει, γιαρτι τα claims ανοιγουν απο 1 νοεμβριου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα