Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/10/2022 στις 9:24 ΠΜ, krueger είπε

Εγω το εκανα παραγγελία απο Amazon UK με την ελληνική μου διεύθυνση και για να ειμαι σίγουρος μίλησα με το support team τους και μου είπαν οτι ειναι στο πακέτο και το δώρο με το smartwatch lte. 

Για να δούμε... 

Καλησπέρα σε όλους,

Το πρώτο μου ποστ αν και το παρακολουθώ όπως σχεδόν όλοι. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το pixel 7 pro και παίρνοντας αφορμή από το ποστ του φίλου επικοινώνησα με Amazon UK και μου επιβεβαίωσαν ότι το ρολόι θα είναι στη συσκευασία. Έτσι προχώρησα στην παραγγελία. Κοιτώντας την παραγγελία εκ των υστέρων δεν αναφερόταν πουθενά το ρολόι και άρχισα μια εκ νέου επικοινωνία με το CS όπου καταλήξαμε ότι και σε αυτή τη περίπτωση το claim θα γίνει από τη google με αγγλική διεύθυνση όπως και στο γερμανικό. Έτσι προχώρησα στην ακύρωση της παραγγελίας καθώς στην Αγγλία δε παίζει κάποιος να παραλάβει.

Το βλέπω να καταλήγω στο γερμανικό Amazon καθώς τουλάχιστον στη Γερμανία υπάρχει κάποιος να το παραλάβει.

Κώστας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κανένα νεότερο για το 5G ή το ξεχνάμε εντελώς? (Cosmote)

Επεξ/σία από djivo
Δημοσ.
8 ώρες πριν, djivo είπε

Υπάρχει κανένα νεότερο για το 5G ή το ξεχνάμε εντελώς? (Cosmote)

Δε νομίζω να συγκινηθούν οι πάροχοι και να το υποστηρίξουν από μόνοι τους. Να μαζευτούμε πολλοί να κάνουμε αίτημα! 😊

Δημοσ.

Καλησπερα, για οποιον εχει απορία για το promotion gift απο amazon.de, δεν εχει σημασια τι διευθυνση βαζεις στο αμαζον, αρκει να βαλεις γερμανικη στο δωρο. Η απαντηση απο google:

Good morning.

Thank you for your email.

As long as you purchased from Amazon.de and provide a German shipping address for your claim it is fine to accept.

Should you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

Mit freundlichen Grüßen

Tanja @ Google Promotional Support Team

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Ρολόι ποιο θα παραγγείλετε? 

Το LTE είναι πιο ακριβό και αξίζει αλλά υπάρχει κάποιος περιορισμός για το αν θα δουλευει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Randroyl είπε

Καλησπερα, για οποιον εχει απορία για το promotion gift απο amazon.de, δεν εχει σημασια τι διευθυνση βαζεις στο αμαζον, αρκει να βαλεις γερμανικη στο δωρο. Η απαντηση απο google:

Good morning.

Thank you for your email.

As long as you purchased from Amazon.de and provide a German shipping address for your claim it is fine to accept.

Should you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

Mit freundlichen Grüßen

Tanja @ Google Promotional Support Team

Ακριβώς όπως τα είπες είναι.Μετα την 1 Νοεμβρίου βάζεις τον κωδικό πώλησης,αλλά θέλει γερμανική διεύθυνση.Θα έρθει μέσα στο επόμενο δίμηνο μετά την 1 Νοεμβρίου στην γερμανική διεύθυνση.

Επεξ/σία από Spyridon70
Δημοσ.

Google Pixel Watch gets three years of updates, Samsung Galaxy Watch5 gets four

Οταν η μαμα(σε software)εταιρεια,προσφέρει λιγότερη υποστήριξη και στα ρολόγια απο τον ανταγωνισμο.....

Δημοσ.
Στις 9/10/2022 στις 12:40 ΠΜ, Waiss είπε

Το mygermany το έχει αποκλείσει η Google εδώ και πολύ καιρο. Μόνο με mailboxde μπορείς να παραγγείλεις από Google store Γερμανίας.

Εγώ mygermany χρησιμοποίησα και έφυγε το πακέτο μου χθες χωρίς πρόβλημα - μέχρι στιγμης-. 

Το περίεργο είναι ότι σήμερα το πρωί πήγε να γίνει χρέωση στην κάρτα μου από το google store ύψους 429 ευρώ, όσο και η αξία του ρολογιού δηλαδή, ευτυχώς δεν είχα τόσα χρήματα στη Revolut. Έπαθε κανένας το ίδιο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/10/2022 στις 9:01 ΠΜ, Dark-o-phobia είπε

Εγώ mygermany χρησιμοποίησα και έφυγε το πακέτο μου χθες χωρίς πρόβλημα - μέχρι στιγμης-. 

Το περίεργο είναι ότι σήμερα το πρωί πήγε να γίνει χρέωση στην κάρτα μου από το google store ύψους 429 ευρώ, όσο και η αξία του ρολογιού δηλαδή, ευτυχώς δεν είχα τόσα χρήματα στη Revolut. Έπαθε κανένας το ίδιο; 

Σήμερα παραδόθηκε το πακέτο στην mygermany, στο email της google λέει οτι ήταν στο πακέτο και τα δύο (Κινητό και ρολόι).

Όσο για την χρέωση, τελικά μου κάνανε ενα refund αξίας 429€ καταλάθος υποθέτω και μετά πήγαν να τα πάρουν πίσω, απλά όταν έκαναν την προσπάθεια χρέωσης δεν είχαν μπει ακόμα τα χρήματα του refund στην κάρτα μου, κάτι που έγινε σήμερα τελικά.

Επεξ/σία από Dark-o-phobia
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Dark-o-phobia είπε

Σήμερα παραδόθηκε το πακέτο στην mygermany, στο email της google λέει οτι ήταν στο πακέτο και τα δύο (Κινητό και ρολόι).

Όσο για την χρέωση, τελικά μου κάνανε ενα refund αξίας 429€ καταλάθος υποθέτω και μετά πήγαν να τα πάρουν πίσω, απλά όταν έκαναν την προσπάθεια χρέωσης δεν είχαν μπει ακόμα τα χρήματα του refund στην κάρτα μου, κάτι που έγινε σήμερα τελικά.

Καλησπέρα,

Ειναι ασφαλής αυτός ο τρόπος παράδοσης? Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιου είδους υπηρεσία και είμαι κάπως επιφυλακτικός λόγω άγνοιας.

Κώστας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...