jamiraquai Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 η μεγάλη πλάκα θα έχουν τα σκρουτζομαγαζα που θα το φέρουν με 1.099 το 128αρι και χωρις προμο βεβαια πάντα μπροστα σε αυτά εμείς!!! κριμα για το προμο που θελει διευθυνση γερμανιας κρίμα για το 5g εψαξα αμαζον αμερικη, εκει unavailable αλλα ερχεται με άλλο δωρο- 200 δολλάρια gift card- αλλα το βγαζει συνεχεια unavailable
demian83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) στο γερμανικο google store (φανταζομαι και στα υπολοιπα) στελνουν τα δωρα μαζι με την συσκευη, δεν χρειαζεται να κανεις claim οπως στο amazon οποτε εγω ειμαι το σκεφτομαι μηπως το παρω και το στειλω ελλαδα μεσω mygermany μιας και δεν προλαβα το vivo x80 pro στην προσφορατου πλαισιου Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από demian83
BertaJourdan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, demian83 είπε στο γερμανικο google store (φανταζομαι και στα υπολοιπα) στελνουν τα δωρα μαζι με την συσκευη, δεν χρειαζεται να κανεις claim οπως στο amazon οποτε εγω ειμαι το σκεφτομαι μηπως το παρω και το στειλω ελλαδα μεσω mygermany μιας και δεν προλαβα το vivo x80 pro στην προσφορατου πλαισιου Νομιζω στο Google Store Γερμανιας store.google.de αναφερει οτι με την αγορα ενος Pixel 7 Pro (899 Ευρω) παιρνεις ενα δωρο αξιας 429 Ευρω, χωρις διευκρινηση τι. Παραλληλα πας το παλιο σου κινητο και σου δινουνε κουπονι για την αγορα του. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από BertaJourdan
krueger Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Εγω το εκανα παραγγελία απο Amazon UK με την ελληνική μου διεύθυνση και για να ειμαι σίγουρος μίλησα με το support team τους και μου είπαν οτι ειναι στο πακέτο και το δώρο με το smartwatch lte. Για να δούμε...
theke Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 57 λεπτά πριν, krueger είπε Εγω το εκανα παραγγελία απο Amazon UK με την ελληνική μου διεύθυνση και για να ειμαι σίγουρος μίλησα με το support team τους και μου είπαν οτι ειναι στο πακέτο και το δώρο με το smartwatch lte. Για να δούμε... Καλημέρα.Από AMAZON UK για Ελλάδα δεν υπάρχει τελωνείο φίλε μου;ρωτάω γιατί θέλω να προβώ σε αγορά
chrisnaruto Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, krueger είπε Εγω το εκανα παραγγελία απο Amazon UK με την ελληνική μου διεύθυνση και για να ειμαι σίγουρος μίλησα με το support team τους και μου είπαν οτι ειναι στο πακέτο και το δώρο με το smartwatch lte. Για να δούμε... Λιγο πιο ακριβο ομως στο amazon Αγγλίας 40 με 60 ευρω, σωστα;
krueger Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, theke είπε Καλημέρα.Από AMAZON UK για Ελλάδα δεν υπάρχει τελωνείο φίλε μου;ρωτάω γιατί θέλω να προβώ σε αγορά Ναι, πληρώνεις τα έξοδα απο πριν. Αν το τελωνείο εδω σε χρεώσει παραπάνω, τότε μιλας με Amazon και σου δίνει τη διαφορά. (Περνούν κάποιοι μήνες όμως) 2 ώρες πριν, chrisnaruto είπε Λιγο πιο ακριβο ομως στο amazon Αγγλίας 40 με 60 ευρω, σωστα; Ναι βγαίνει πιο ακριβά η αλήθεια είναι αυτή.
Dark-o-phobia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Νομιζω στο Google Store Γερμανιας store.google.de αναφερει οτι με την αγορα ενος Pixel 7 Pro (899 Ευρω) παιρνεις ενα δωρο αξιας 429 Ευρω, χωρις διευκρινηση τι. Παραλληλα πας το παλιο σου κινητο και σου δινουνε κουπονι για την αγορα του. Ναι αλλά αν πας στην σελίδα του promo αναφέρει ότι είναι elligible κάποια συγκεκριμένα καταστήματα από τα οποία μπορείς να αγοράσεις για να πάρεις το δώρο, σε αυτά όμως δεν αναφέρει πουθενά το επίσημο store της google. Συνεπώς πιθανολογώ ότι ισχύει αυτό που είπαν και στον @krueger, ότι σε αγορές από το επίσημο κατάστημα είσαι elligible by default από την ώρα της αγοράς δεν χρειάζεται claim και έρχονται και τα δύο ταυτόχρονα 🤞 1
BertaJourdan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 50 λεπτά πριν, Dark-o-phobia είπε Ναι αλλά αν πας στην σελίδα του promo αναφέρει ότι είναι elligible κάποια συγκεκριμένα καταστήματα από τα οποία μπορείς να αγοράσεις για να πάρεις το δώρο, σε αυτά όμως δεν αναφέρει πουθενά το επίσημο store της google. Συνεπώς πιθανολογώ ότι ισχύει αυτό που είπαν και στον @krueger, ότι σε αγορές από το επίσημο κατάστημα είσαι elligible by default από την ώρα της αγοράς δεν χρειάζεται claim και έρχονται και τα δύο ταυτόχρονα 🤞 https://promo-rewards.com/2022launch/de-DE Μεχρι τις 17.10.2022
jamiraquai Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) τελικά από amazon.de γίνεται με claim ή χωρίς? να μιλήσω με >suport να δω γιατι απο amazon.co.uk δεν.... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από jamiraquai
demian83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Νομιζω στο Google Store Γερμανιας store.google.de αναφερει οτι με την αγορα ενος Pixel 7 Pro (899 Ευρω) παιρνεις ενα δωρο αξιας 429 Ευρω, χωρις διευκρινηση τι. Παραλληλα πας το παλιο σου κινητο και σου δινουνε κουπονι για την αγορα του. δεν εχει διευκρινηση γιατι ειναι συγκεκριμενο το δωρο, το pixel watch lte που κανει 429. δεν σου δινουνε κουπονι, το βαζεις μαζι στο καλαθι σου και αφαιρειται η τιμη του 9 ώρες πριν, Dark-o-phobia είπε Ναι αλλά αν πας στην σελίδα του promo αναφέρει ότι είναι elligible κάποια συγκεκριμένα καταστήματα από τα οποία μπορείς να αγοράσεις για να πάρεις το δώρο, σε αυτά όμως δεν αναφέρει πουθενά το επίσημο store της google. Συνεπώς πιθανολογώ ότι ισχύει αυτό που είπαν και στον @krueger, ότι σε αγορές από το επίσημο κατάστημα είσαι elligible by default από την ώρα της αγοράς δεν χρειάζεται claim και έρχονται και τα δύο ταυτόχρονα 🤞 η σελιδα του προμο ειναι για 3rd party καταστηματα, στο καταστημα της google δεν κανεις claim, στο στελνουν μαζι το δωρο 13 ώρες πριν, krueger είπε Εγω το εκανα παραγγελία απο Amazon UK με την ελληνική μου διεύθυνση και για να ειμαι σίγουρος μίλησα με το support team τους και μου είπαν οτι ειναι στο πακέτο και το δώρο με το smartwatch lte. Για να δούμε... 99,999% δεν ειναι στο πακετο το δωρο γιατι και το ιδιο το αμαζον λεει για claim και ειναι στα καταστηματα που αναφερει το promo sie https://promo-rewards.com/2022launch/en-GB/qualifying Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από demian83 1
apostolis1384 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) παιδιά όταν κάνεις την παραγγελία σου λέει ότι τα προϊόντα θα σταλούν σε ένα πακέτο δεν είναι όπως πέρυσι που τα έδιναν ξεχωριστά. μιλάω για το site της Google Γερμανία. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από apostolis1384
Waiss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, demian83 είπε στο γερμανικο google store (φανταζομαι και στα υπολοιπα) στελνουν τα δωρα μαζι με την συσκευη, δεν χρειαζεται να κανεις claim οπως στο amazon οποτε εγω ειμαι το σκεφτομαι μηπως το παρω και το στειλω ελλαδα μεσω mygermany μιας και δεν προλαβα το vivo x80 pro στην προσφορατου πλαισιου Το mygermany το έχει αποκλείσει η Google εδώ και πολύ καιρο. Μόνο με mailboxde μπορείς να παραγγείλεις από Google store Γερμανίας.
geomrk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Στις 7/10/2022 στις 5:35 ΜΜ, JohnnieGr88 είπε μπραβο,ενα hole και ολα εκει,καμερα,face id....μονο η apple μλκζτε εν ετη 2022-23 για την ιστορια ειναι face unlock,δηλαδη διαφορετικη τεχνολογια απτης apple.Δηλαδη ΔΕΝ ειναι ΟΛΑ εκει. Ειναι ενα πραγμα μονο εκει,η καμερα. Η Apple εχει ολοκληρη τεχνολογια που βλεπει depth κτλπ εδω στο ξεκλειδωνει στο σκοταδι. Στο Pixel 7 σου λεει οτι το βραδυ δεν λειτουργει το Face unlock
theke Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, apostolis1384 είπε παιδιά όταν κάνεις την παραγγελία σου λέει ότι τα προϊόντα θα σταλούν σε ένα πακέτο δεν είναι όπως πέρυσι που τα έδιναν ξεχωριστά. μιλάω για το site της Google Γερμανία. καλημέρα.Από google Γερμανίας έρχεται απευθείας Ελλάδα φίλε μου;ψάχνω να το παραγγείλω αλλά δεν ξέρω αν έρχεται απευθείας. από AMAZON DE έρχεται σίγουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα