Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατοχος του 1+7προ. Κοιτούσα προς πίξελ γενικά όμως έχω θέμα με τα drops τις σταγόνες και ένα κάρο αρλούμπες που έχουν βάλει.

Θέλω την οθόνη οθόνη Η να έχει ένα πολύ λεπτό μπεζελάκι.

Οπότε δυστυχώς...απογοητεύτηκα μιας και εστω στο pro...περίμενα μια κάποια αλλαγή καινοτομία. Μου φαίνεται αδιάφορο τα μπεντσμαρκ κτλ με ενδιαφέρει κυρίως η σμουθ εμπειρία. Εχω δει βέβαια τα χρώματα της Σάμμυ και έπαθα σοκ αλλά δεν είναι για το βαλάντιο μου το Φολντακι.

Οπότε δυστυχώς...είτε θα αναγκαστώ να ξεμείνω με το ταπεινό 7προ που έχει φουλ οθονούλα και βλέπουμε μια χαρά σειρούλες, ή θα πάμε προς sony που έχει το πολύ ωραίο xperia 1(η το 5), η θα πρέπει να περιμένουμε ααααλλλο ένα χρόνο μέχρι εταιρεία με σοβαρό sw να βγάλει under the glass κάμερα.

Α ρε γουλ...Από τα νέξους έχουμε να γευτούμε τη χαρά...εκείνη η κινητάρα το nexuς 4 της LG αδιανόητο για την εποχή κινητό. Anyway κανείς δε χάνεται. Μιας και μένω UK λογικά κάπου θα μπορέσω να το δω το κινητό.

• Like 2
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ναι το ανεφεραν και αλλοι. χωρις ομως το 5g που ειναι σημαντικο.

ναι το ειδα μετα.. δυστυχως οσο δεν πωλείται επισημα στην ΕΛλαδα αυτα θα εχουμε. προσωπικα το 6 pro το εχω root και εχω 5g volte κλπ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NOODLE είπε

ναι το ειδα μετα.. δυστυχως οσο δεν πωλείται επισημα στην ΕΛλαδα αυτα θα εχουμε. προσωπικα το 6 pro το εχω root και εχω 5g volte κλπ

Γίνεται με αλλαγή rom να έχεις 5g? Δεν είναι θέμα hardware?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

αρα μια, στην ελλαδα δεν δουλευει η esim σε pixel

εγω εχω την vodafone σε esim

7 ώρες πριν, nikopoup είπε

Ωραίες συσκευές, καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν stock android και δεν χτυπάνε τους πελάτες τους. 

Έχω βαρεθεί κάθε χρόνο να μην υπάρχει κάτι πραγματικά καλό σε 6,1 ίντσες. Είχα μια ελπίδα φέτος για το pixel και το s23 αλλά δεν το βλέπω. 

Επειδή δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα με το 5g στην Ελλάδα. 

Εχουν μεγαλη διαφορά τα 90hz με τα 120hz?

απο s21(120hz) σε Pixel 6(90hz) που πηγα η διαφορα ειναι αισθητη και την καταλαβαινω μετα απο καιρο,οχι πως με πειραζει πλεον, αλλα ειναι αισθητη

Δημοσ.
7 ώρες πριν, shadowfax-1- είπε

Κατοχος του 1+7προ. Κοιτούσα προς πίξελ γενικά όμως έχω θέμα με τα drops τις σταγόνες και ένα κάρο αρλούμπες που έχουν βάλει.

Θέλω την οθόνη οθόνη Η να έχει ένα πολύ λεπτό μπεζελάκι.

Οπότε δυστυχώς...απογοητεύτηκα μιας και εστω στο pro...περίμενα μια κάποια αλλαγή καινοτομία. Μου φαίνεται αδιάφορο τα μπεντσμαρκ κτλ με ενδιαφέρει κυρίως η σμουθ εμπειρία. Εχω δει βέβαια τα χρώματα της Σάμμυ και έπαθα σοκ αλλά δεν είναι για το βαλάντιο μου το Φολντακι.

Οπότε δυστυχώς...είτε θα αναγκαστώ να ξεμείνω με το ταπεινό 7προ που έχει φουλ οθονούλα και βλέπουμε μια χαρά σειρούλες, ή θα πάμε προς sony που έχει το πολύ ωραίο xperia 1(η το 5), η θα πρέπει να περιμένουμε ααααλλλο ένα χρόνο μέχρι εταιρεία με σοβαρό sw να βγάλει under the glass κάμερα.

Α ρε γουλ...Από τα νέξους έχουμε να γευτούμε τη χαρά...εκείνη η κινητάρα το nexuς 4 της LG αδιανόητο για την εποχή κινητό. Anyway κανείς δε χάνεται. Μιας και μένω UK λογικά κάπου θα μπορέσω να το δω το κινητό.

Πω ρε φίλε, τι κινητάρα ήταν το nexus 4;! Τι μου θυμισες τώρα...

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, nikopoup είπε

Επειδή δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα με το 5g στην Ελλάδα. 

Επειδή δεν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα, οι πάροχοι δε μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τα απαραίτητα tests και ρυθμίσεις ώστε οι συσκευές να συνδέονται σωστά στο 5G οπότε πρακτικά δεν έχεις 5G στα Pixel στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα κινητά, έχουν δείξει τα όριά τους στην φωτογραφία. Μπορούν να βγάλουν καλές φωτογραφίες κοντά και σε σκηνές με πολύ φως. Ως εκεί. Από τα κινητά μπορούμε να έχουμε επίσης απαιτήσεις στην ολοκλήρωση με εφαρμογές που κυκλοφορούν και σε άλλα οικοσυστήματα. Η Google παίζει και σε PC και σε Mac και σε έξυπνες συσκευές (τηλεοράσεις,φώτα κλπ). Οπότε τα Pixel ειδικά πρέπει να αριστεύουν στην αλληλεπίδραση με όλα αυτά τα συστήματα. Το να ζητάμε από τα Pixel με κάποιους σοφιστικέ αλγόριθμους να βγάζουν καλές φωτογραφίες στο σκοτάδι ή να σου παραδίδουν επιβλητικό ήχο είναι υπερβολή. Τιμολογιακά - για ναυαρχίδα - βρίσκεται εκεί που πρέπει κανονικά να βρίσκονται όλες οι ναυαρχίδες. Αλλά αν δεν έρθει αντιπροσώπευση στην Ελλάδα δεν αξίζει...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NOODLE είπε

πως το εκανες root?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, MrRush είπε

Δυστυχώς θέλει να συμπληρώσεις μια φόρμα της Google αφού το πάρεις (ανοίγει αρχή Νοεμβρίου) και ΠΡΈΠΕΙ να βάλεις Γερμανική διεύθυνση εκεί.

Όροι εδώ https://promo-rewards.com/2022launch/de-DE/terms

Υπάρχει ένα θέμα στο γειτονικό Forum και το πόσταρε ένας εκεί.

Καλημερα, θα μπορουσες να μου στειλεις το λινκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Waiss είπε

Η Google δεν διαφημίζει το Τensor chip για την "γρηγοράδα" του η τις υψηλές επιδόσεις του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Μια χαρά δυνατό τσιπάκι και γρήγορο το διαφημίζει η google το pixel :) 

48376245_1.jpg

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Giannislo είπε

Καλημερα, θα μπορουσες να μου στειλεις το λινκ;

Από την σελίδα στο Amazon 

Αναφορά σε κείμενο

Purchase a Google Pixel 7 or Google Pixel 7 Pro between 06.10.2022 from 16:45 CEST and 17.10.2022 at 23:59 CEST (subject to availability). Then claim your Pixel Buds Pro when you buy a Google Pixel 7 or your Pixel Watch LTE when you buy a Google Pixel 7 Pro at https://promo-rewards.com/2022launch/de-DE and receive the respective reward as a gift if you meet the promotional terms and conditions.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...