Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, oletiras είπε

Κριμα που αποφασισε να καταργησει τις θεσεις για 2 SIM. Ηλπιζα πως θα επερνε πισω την αποφαση αυτη. 

δεν ξερω , αλλα πρεπει να εχει e-sim. για δευτερη.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, oletiras είπε

Κριμα που αποφασισε να καταργησει τις θεσεις για 2 SIM. Ηλπιζα πως θα επερνε πισω την αποφαση αυτη. 

η μία δεν είναι esim και η άλλη απλή sim?

https://store.google.com/gb/product/pixel_7_specs?hl=en-GB

Dual SIM (single nano-SIM and eSIM17)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stefanos_th είπε

ακριβως! Δεν εχει θεσεις για 2 SIM. Εχει για μια και μετα ειναι η e-Sim... η οποια απλα δε βολευει και δε μου αρεσει ως λυση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, oletiras είπε

ακριβως! Δεν εχει θεσεις για 2 SIM. Εχει για μια και μετα ειναι η e-Sim... η οποια απλα δε βολευει και δε μου αρεσει ως λυση.

αρα μια, στην ελλαδα δεν δουλευει η esim σε pixel

Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

πως την δηλωσες αφου δεν το υποστιριζει η κοτε?

Απλά ζήτησα να μετατρέψω την sim σε esim σε κατάστημα Γερμανός.Πλήρωσα το 10ευρω και αυτό ήταν.Μετά απο μισή ώρα είχα συνδεθεί.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απλά ζήτησα να μετατρέψω την sim σε esim σε κατάστημα Γερμανός.Πλήρωσα το 10ευρω και αυτό ήταν.Μετά απο μισή ώρα είχα συνδεθεί.

παιζεις και 5g?

για πιξελ μιλαμε παντα ετσι?

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

παιζεις και 5g?

Οχι στην Ελλάδα.Αγγλία με την αγγλική σιμ ναι. Ροαμινγκ  με την κοσμοτε για  5G Αγγλία δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωραίες συσκευές, καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν stock android και δεν χτυπάνε τους πελάτες τους. 

Έχω βαρεθεί κάθε χρόνο να μην υπάρχει κάτι πραγματικά καλό σε 6,1 ίντσες. Είχα μια ελπίδα φέτος για το pixel και το s23 αλλά δεν το βλέπω. 

Επειδή δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα με το 5g στην Ελλάδα. 

Εχουν μεγαλη διαφορά τα 90hz με τα 120hz?

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζει να παίζει έξυπνα μπάλα η Google, καλές συσκευές, χαμηλά οι τιμές. Φέτος τα πουλάει και στην Ινδία, που είναι αρκετά μεγάλη αγορά, ενώ απο day one ειναι διαθέσιμα στα Amazon (πέρσι κάναμε αμαν για να τα βρούμε Amazon) , που σημαίνει ότι έχει ανεβάσει και παραγωγή. 

ΠΟΛΥ σημαντικό που κράτησε ίδιες τιμές, γιατί ακούγαμε κάτι τρελά με τα άιφον οτι "φταίει το δολλάριο που ανέβηκε" και δεν ξέρω εγώ τι. Δυστυχώς για Ελλάδα δεν είναι πάλι, είναι μόνο για ανθρώπους που δεν έχουν θέμα να κάνουν τις -πολλές- υποχωρήσεις σε σχέση με τη συνδεσιμότητα του, για τα καλά του.

Το Pixel 7 Pro είναι πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο, κρίμα που είναι τέτοια παντόφλα.

Σημαντική η αναβάθμιση της φωτεινότητας στο μικρό, και ότι το έκαναν λίγο μικρότερο, και λιγο ελαφρύτερο. Θέλει ακόμα λίγο αλλα είναι σε καλό δρόμο.

Δε με ψήνουν να αλλάξω Zenfone 9 φέτος, του χρόνου βλέπουμε πάλι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papp0us είπε

Συνεχίζει να παίζει έξυπνα μπάλα η Google, καλές συσκευές, χαμηλά οι τιμές. Φέτος τα πουλάει και στην Ινδία, που είναι αρκετά μεγάλη αγορά, ενώ απο day one ειναι διαθέσιμα στα Amazon (πέρσι κάναμε αμαν για να τα βρούμε Amazon) , που σημαίνει ότι έχει ανεβάσει και παραγωγή. 

ΠΟΛΥ σημαντικό που κράτησε ίδιες τιμές, γιατί ακούγαμε κάτι τρελά με τα άιφον οτι "φταίει το δολλάριο που ανέβηκε" και δεν ξέρω εγώ τι. Δυστυχώς για Ελλάδα δεν είναι πάλι, είναι μόνο για ανθρώπους που δεν έχουν θέμα να κάνουν τις -πολλές- υποχωρήσεις σε σχέση με τη συνδεσιμότητα του, για τα καλά του.

Το Pixel 7 Pro είναι πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο, κρίμα που είναι τέτοια παντόφλα.

Σημαντική η αναβάθμιση της φωτεινότητας στο μικρό, και ότι το έκαναν λίγο μικρότερο, και λιγο ελαφρύτερο. Θέλει ακόμα λίγο αλλα είναι σε καλό δρόμο.

Δε με ψήνουν να αλλάξω Zenfone 9 φέτος, του χρόνου βλέπουμε πάλι.

εσυ εχεις και τηλεφωναρα ομως...

11 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Ωραίες συσκευές, καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν stock android και δεν χτυπάνε τους πελάτες τους. 

Έχω βαρεθεί κάθε χρόνο να μην υπάρχει κάτι πραγματικά καλό σε 6,1 ίντσες. Είχα μια ελπίδα φέτος για το pixel και το s23 αλλά δεν το βλέπω. 

Επειδή δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα με το 5g στην Ελλάδα. 

Εχουν μεγαλη διαφορά τα 90hz με τα 120hz?

αστα να πανε. στις 6 ιντσες εχουμε μεγάλο κενο. βαριεμαι να περιμένω το 7a αν και πιστευω θα ειναι τουμπανο. κοιταω το 6α

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefanos_th είπε

Έχει.

57 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αρα μια, στην ελλαδα δεν δουλευει η esim σε pixel

Μια χαρά δουλεύει

Δημοσ.

Συμπαθητικές συσκευές, η google φαίνεται να laggarei στο κομμάτι του hardware γενικά.

Έχοντας το pixel 6 from day 1 αλλά και το pixel 5 στην οικογένεια, το μεγάλο πρόβλημα μας Ελλάδα είναι η μη σωστή συμπεριφορά της συσκευής με τα ελληνικά δίκτυα. Ξεχάστε 5g, volte, σωστό carrier aggregation. Ακόμα και οι επιλογές lte μπάντας που κάνει το κινητό είναι εντελώς γκάου σε αντίθεση με αλλα κινητά με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να σου δίνεται η αίσθηση για μέτρια κάλυψη δίκτυο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...