stefanos_th Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, oletiras είπε Κριμα που αποφασισε να καταργησει τις θεσεις για 2 SIM. Ηλπιζα πως θα επερνε πισω την αποφαση αυτη. δεν ξερω , αλλα πρεπει να εχει e-sim. για δευτερη.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, oletiras είπε Κριμα που αποφασισε να καταργησει τις θεσεις για 2 SIM. Ηλπιζα πως θα επερνε πισω την αποφαση αυτη. η μία δεν είναι esim και η άλλη απλή sim? https://store.google.com/gb/product/pixel_7_specs?hl=en-GB Dual SIM (single nano-SIM and eSIM17)
oletiras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, stefanos_th είπε δεν ξερω , αλλα πρεπει να εχει e-sim. για δευτερη. ακριβως! Δεν εχει θεσεις για 2 SIM. Εχει για μια και μετα ειναι η e-Sim... η οποια απλα δε βολευει και δε μου αρεσει ως λυση.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, oletiras είπε ακριβως! Δεν εχει θεσεις για 2 SIM. Εχει για μια και μετα ειναι η e-Sim... η οποια απλα δε βολευει και δε μου αρεσει ως λυση. αρα μια, στην ελλαδα δεν δουλευει η esim σε pixel
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Bλέπω ότι έχει και trade in https://store.google.com/gb/magazine/trade_in?hl=en-GB Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε αρα μια, στην ελλαδα δεν δουλευει η esim σε pixel έχω την cosmote σε esim.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Bλέπω ότι έχει και trade in https://store.google.com/gb/magazine/trade_in?hl=en-GB έχω την cosmote σε esim. πως την δηλωσες αφου δεν το υποστιριζει η κοτε?
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε πως την δηλωσες αφου δεν το υποστιριζει η κοτε? Απλά ζήτησα να μετατρέψω την sim σε esim σε κατάστημα Γερμανός.Πλήρωσα το 10ευρω και αυτό ήταν.Μετά απο μισή ώρα είχα συνδεθεί. 1
basilis_k6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απλά ζήτησα να μετατρέψω την sim σε esim σε κατάστημα Γερμανός.Πλήρωσα το 10ευρω και αυτό ήταν.Μετά απο μισή ώρα είχα συνδεθεί. παιζεις και 5g? για πιξελ μιλαμε παντα ετσι? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από basilis_k6 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε παιζεις και 5g? Οχι στην Ελλάδα.Αγγλία με την αγγλική σιμ ναι. Ροαμινγκ με την κοσμοτε για 5G Αγγλία δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια. 1
nikopoup Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Ωραίες συσκευές, καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν stock android και δεν χτυπάνε τους πελάτες τους. Έχω βαρεθεί κάθε χρόνο να μην υπάρχει κάτι πραγματικά καλό σε 6,1 ίντσες. Είχα μια ελπίδα φέτος για το pixel και το s23 αλλά δεν το βλέπω. Επειδή δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα με το 5g στην Ελλάδα. Εχουν μεγαλη διαφορά τα 90hz με τα 120hz? 1
sheik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 899 με δώρο το ρολόι των 400 δεν νομίζω να έχει υπάρξει ποτέ καλύτερο deal. Τρομερό 7
papp0us Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Συνεχίζει να παίζει έξυπνα μπάλα η Google, καλές συσκευές, χαμηλά οι τιμές. Φέτος τα πουλάει και στην Ινδία, που είναι αρκετά μεγάλη αγορά, ενώ απο day one ειναι διαθέσιμα στα Amazon (πέρσι κάναμε αμαν για να τα βρούμε Amazon) , που σημαίνει ότι έχει ανεβάσει και παραγωγή. ΠΟΛΥ σημαντικό που κράτησε ίδιες τιμές, γιατί ακούγαμε κάτι τρελά με τα άιφον οτι "φταίει το δολλάριο που ανέβηκε" και δεν ξέρω εγώ τι. Δυστυχώς για Ελλάδα δεν είναι πάλι, είναι μόνο για ανθρώπους που δεν έχουν θέμα να κάνουν τις -πολλές- υποχωρήσεις σε σχέση με τη συνδεσιμότητα του, για τα καλά του. Το Pixel 7 Pro είναι πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο, κρίμα που είναι τέτοια παντόφλα. Σημαντική η αναβάθμιση της φωτεινότητας στο μικρό, και ότι το έκαναν λίγο μικρότερο, και λιγο ελαφρύτερο. Θέλει ακόμα λίγο αλλα είναι σε καλό δρόμο. Δε με ψήνουν να αλλάξω Zenfone 9 φέτος, του χρόνου βλέπουμε πάλι. 2 1
basilis_k6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Συνεχίζει να παίζει έξυπνα μπάλα η Google, καλές συσκευές, χαμηλά οι τιμές. Φέτος τα πουλάει και στην Ινδία, που είναι αρκετά μεγάλη αγορά, ενώ απο day one ειναι διαθέσιμα στα Amazon (πέρσι κάναμε αμαν για να τα βρούμε Amazon) , που σημαίνει ότι έχει ανεβάσει και παραγωγή. ΠΟΛΥ σημαντικό που κράτησε ίδιες τιμές, γιατί ακούγαμε κάτι τρελά με τα άιφον οτι "φταίει το δολλάριο που ανέβηκε" και δεν ξέρω εγώ τι. Δυστυχώς για Ελλάδα δεν είναι πάλι, είναι μόνο για ανθρώπους που δεν έχουν θέμα να κάνουν τις -πολλές- υποχωρήσεις σε σχέση με τη συνδεσιμότητα του, για τα καλά του. Το Pixel 7 Pro είναι πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο, κρίμα που είναι τέτοια παντόφλα. Σημαντική η αναβάθμιση της φωτεινότητας στο μικρό, και ότι το έκαναν λίγο μικρότερο, και λιγο ελαφρύτερο. Θέλει ακόμα λίγο αλλα είναι σε καλό δρόμο. Δε με ψήνουν να αλλάξω Zenfone 9 φέτος, του χρόνου βλέπουμε πάλι. εσυ εχεις και τηλεφωναρα ομως... 11 λεπτά πριν, nikopoup είπε Ωραίες συσκευές, καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν stock android και δεν χτυπάνε τους πελάτες τους. Έχω βαρεθεί κάθε χρόνο να μην υπάρχει κάτι πραγματικά καλό σε 6,1 ίντσες. Είχα μια ελπίδα φέτος για το pixel και το s23 αλλά δεν το βλέπω. Επειδή δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα με το 5g στην Ελλάδα. Εχουν μεγαλη διαφορά τα 90hz με τα 120hz? αστα να πανε. στις 6 ιντσες εχουμε μεγάλο κενο. βαριεμαι να περιμένω το 7a αν και πιστευω θα ειναι τουμπανο. κοιταω το 6α
MrRush Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε δεν ξερω , αλλα πρεπει να εχει e-sim. για δευτερη. Έχει. 57 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αρα μια, στην ελλαδα δεν δουλευει η esim σε pixel Μια χαρά δουλεύει
CptBill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Συμπαθητικές συσκευές, η google φαίνεται να laggarei στο κομμάτι του hardware γενικά. Έχοντας το pixel 6 from day 1 αλλά και το pixel 5 στην οικογένεια, το μεγάλο πρόβλημα μας Ελλάδα είναι η μη σωστή συμπεριφορά της συσκευής με τα ελληνικά δίκτυα. Ξεχάστε 5g, volte, σωστό carrier aggregation. Ακόμα και οι επιλογές lte μπάντας που κάνει το κινητό είναι εντελώς γκάου σε αντίθεση με αλλα κινητά με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να σου δίνεται η αίσθηση για μέτρια κάλυψη δίκτυο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα