Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν κάνεις root μπορείς να τα ανοίξεις όλα. ΑΛΛΑ... σε κάθε ενημέρωση πρέπει να ξανακάνεις root ή να κάνεις μια διαδικασία για να το κρατήσεις (κάνει overwrite το αρχείο που αλλάζεις). Επίσης εάν θέλεις να χρησιμοποιείς εφαρμογές που ελέγχουν για root (πχ google pay, apps τραπεζών κτλ) θα πρέπει να εγκαταστήσεις διάφορα για να το κάνεις hide. Γενικά μπαίνεις σε μια ταλαιπωρία που δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει για μία καινούρια συσκευή και μάλιστα όχι αρκετά φθηνή. Χρησιμοποιόντας την για 3 ημέρες, έχει τρομερή κάμερα αλλά υπάρχουν καλύτερες στο overall.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω διαβάσει 100 αερολογιες για το 5g . Το θέμα δεν είναι εάν έχει 5g το θέμα είναι ότι δεν έχει Volte και αυτό είναι το deal breaker. Το 5g είναι η μεγαλύτερη και πιο αχριστη μπαρουφα που μας έχουν πλασάρει η εταιρείες κινητής. Ξέρετε πότε έχετε όφελος απτό 5g? Οταν είσαστε κάτω απο την κεραία! Δοκιμάστε όταν έχετε 5 g να κάνετε ενα speedtest και μετά κάντε πάλι οταν θα έχετε 4g. Mε το 4g θα έχετε 4-5 φορές περισσότερο download και αυτό γιατί το 5g δεν είναι απλά εφικτό να λειτουργήσει σωστά με τον τρόπο που λειτουργεί! Είναι απλά marketing !

Σταματήστε λοιπόν την καραμέλα με το 5g , κουρασατε

• Super Moderators
Δημοσ.
On 05/12/2022 at 16:55, Spyros9292 said:

Εχω διαβάσει 100 αερολογιες για το 5g . Το θέμα δεν είναι εάν έχει 5g το θέμα είναι ότι δεν έχει Volte και αυτό είναι το deal breaker. Το 5g είναι η μεγαλύτερη και πιο αχριστη μπαρουφα που μας έχουν πλασάρει η εταιρείες κινητής. Ξέρετε πότε έχετε όφελος απτό 5g? Οταν είσαστε κάτω απο την κεραία! Δοκιμάστε όταν έχετε 5 g να κάνετε ενα speedtest και μετά κάντε πάλι οταν θα έχετε 4g. Mε το 4g θα έχετε 4-5 φορές περισσότερο download και αυτό γιατί το 5g δεν είναι απλά εφικτό να λειτουργήσει σωστά με τον τρόπο που λειτουργεί! Είναι απλά marketing !

Σταματήστε λοιπόν την καραμέλα με το 5g , κουρασατε

To ώφελος είναι ότι γλυτώνουμε τις πιταρισμένες 4G κεραίες.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/10/2022 στις 12:18 ΠΜ, Spyridon70 είπε

Τελικά μετά από 3 μέρες έχω μεγάλο πρόβλημα.Δεν λαμβάνω κλήσεις.Με περνούν και λαμβάνουν το μήνυμα ότι δεν είμαι διαθέσιμος.Σε έρευνα που έκανα το έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα από Αμερική, Σουηδία, Πορτογαλία, Αυστραλία και Ινδία.Εκανα όλα αυτες τις ρυθμίσεις που γράφουν διάφοροι ότι διορθώνει το πρόβλημα, αλλά τίποτα.Θα περιμένω λίγο να δω τι θα γίνει.Καποιες στιγμής ξαφνικά δουλεύει κανονικά.Αν τις επόμενες μέρες δεν γίνει τίποτα μάλλον θα το στείλω πίσω.

Yo my man, 

Μπορείς να μου πεις απο πια ΄πόλη είσαι? Έχω το ίδιο πρόβλημα στις Σέρρες αλλά βλέπω πολύ δεν το έχουν Θεσσ/Αθήνα. Το έφτιαξες μήπως καπως? Έχω κάνει τα πάντα αλλά δεν βγάζω άκρη.

Sorry για το bump μετά απο τόσο καιρό. 

Δημοσ.
Στις 4/1/2023 στις 12:32 ΜΜ, DoctorDoctor είπε

Yo my man, 

Μπορείς να μου πεις απο πια ΄πόλη είσαι? Έχω το ίδιο πρόβλημα στις Σέρρες αλλά βλέπω πολύ δεν το έχουν Θεσσ/Αθήνα. Το έφτιαξες μήπως καπως? Έχω κάνει τα πάντα αλλά δεν βγάζω άκρη.

Sorry για το bump μετά απο τόσο καιρό. 

Τώρα είδα το μήνυμα σου.Το τηλέφωνο το επέστρεψα πίσω και πήρα επιστροφή χρημάτων.Αμεσως το ξανα παραγγείλα.Το δεύτερο όταν το ενεργοποίησα είχε ενημερώση 450mb.Οταν τελείωσε δούλευε τέλεια μέχρι σήμερα.Δεν έχω χαμένες κλήσεις και κανένα πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/1/2023 στις 4:38 ΜΜ, Spyridon70 είπε

Τώρα είδα το μήνυμα σου.Το τηλέφωνο το επέστρεψα πίσω και πήρα επιστροφή χρημάτων.Αμεσως το ξανα παραγγείλα.Το δεύτερο όταν το ενεργοποίησα είχε ενημερώση 450mb.Οταν τελείωσε δούλευε τέλεια μέχρι σήμερα.Δεν έχω χαμένες κλήσεις και κανένα πρόβλημα.

Ποιο μαγαζί επέτρεψε επιστροφή χρημάτων;

Θα ήθελα πολύ να πάω σε pixel 7 pro, αλλά με φρενάρει πολύ το θέμα με τις κλήσεις. Σου δουλεύουν ακόμα κομπλέ?

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του Pixel 7 Pro εδώ και λίγους μήνες και συνδρομητής cosmote. Μετά από πολλά παράπονα ότι με παίρνουν τηλέφωνα και τους λέει είμαι κατειλλημένος, επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα της cosmote. Έλεγξαν τις κλήσεις μου και κατέληξαν πως το πρόβλημα είναι πως η cosmote δεν υποστηρίζει για τα κινητά Google VoLTE. Αν τα λέω σωστά, όταν δεν έχει 4G σήμα, πάει σε 2G αντί για 3G και δεν παίζει σωστά. Νόμιζα βέβαια πως το 3G δίκτυο καταργήθηκε, αλλά φαίνεται όχι ακόμα. Επίσημα δε γίνεται τίποτα. Ανεπίσημα με root κατάλαβα πως θα παίξει, αλλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή για πολλούς λόγους.

Η ερώτησή μου είναι αν ξέρει κάποιος πάροχο που να υποστηρίζει ή κάποιο workaround, πχ βάζω τη sim σε συμβατό κινητό και ενεργοποιώ; Είναι τεράστιο θέμα για εμένα να μην μπορώ να λάβω κλήσεις, ειδικά από καινούργιο και πανάκριβο κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα είδα σχεδόν όλα τα videos στο YouTube θα ήθελα να προβώ στην αγορά και κοιτάω τα μοντέλα Google pixel 6pro η 7 καθώς είμαι μέχρι 600 ευρ να δώσω δεν μπορώ να βρω άλλη συσκευή στα λεφτά αυτά αλλά το θέμα που προβληματίζει είναι ότι έχουν πρόβλημα χάνουν κλήσεις και γενικά έχουν προβλήματα με την εγγύηση κ το service . Τι Προτείνεται να περιμένω που λένε θα έρθει η vodafone με πλήρη υποστήριξη η να πάω σε κάτι άλλο αλλά σε ποιο . 

Κριτήριο 

Λεφτά μέχρι 600 ευρ 

Κάμερες τέλειες 

Οθόνη τέλεια 

Γρήγορα 

Κ premium φάση .

Όλες οι προτάσεις δέκτες .

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Ζω Ιταλία, και παράγγειλα και εγω το google pixel 7. Δυστηχώς βέβαια καποιος μάλλον αποφάσισε να βάλει ακουστηκά dr. beats μεσα και να αφήσει το πακέτο ανοιχτό...

Τέλος πάντον, περιμένω να πάρω τα χρήματα μου πίσω τωρα οποτε και ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό αξίζει τα χρήματα του απο εσάς που το χρησιμοποιήτε καιρό. Δεν θα το χρησιμοποιώ για παιχνιδιά αλλα για browsing και κυρίως για δουλειά όποτε προερχόμενος απο xiaomi mi6 που ακόμα και τωρα τρέχει εξαιρετικά γρήγορα, θα με καλύψει. Εχώντας μεγαλώσει με Windows Me 'εχω' το συνδρομο της κλεψύδρας, οποτε το σημαντικό για μένα ειναι να μην κολλάει και να δουλεύει προφανός σωστα.

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Κι εγώ καλοβλέπω το pixel 7 pro και είδα ότι το google store Γαλλίας το έχει προσφορά 779 (το 128άρι).

Γνωρίζετε αν μπορώ να αγοράσω από το εν λόγω eshop; ή δεν στέλνει Ελλάδα.

Ενημέρωση: βρήκα πως να κάνω ενημέρωση από Ισπανικά και διάβασα ότι αποστέλλει μόνο σε διευθύνσεις της χώρας που είναι το site... δηλαδή μόνο σε Ισπανία. 

Επεξ/σία από marmel
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/4/2023 στις 3:35 ΜΜ, pogchamp είπε

Για καποιο λογο μετα το march update στο πιξελ 6, εχω και vowifi kai volte.

Cosmote έχεις;

Είσαι ευχαριστημένος με το κινητό;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Cosmote έχεις;

Είσαι ευχαριστημένος με το κινητό;

yep, για την φωτογραφικη και το λογισμικο το πηρα.  Το οτι δεν ειχε volte ηταν πολυ κακο γιατι δεν εχεις ιντερνετ την ωρα της κλησης. Αλλα τωρα ολα καλα. Μονο 5Γ δεν εχει τωρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/4/2023 στις 3:35 ΜΜ, pogchamp είπε

Για καποιο λογο μετα το march update στο πιξελ 6, εχω και vowifi kai volte.

μπορείς να στείλεις μια εικόνα από το μενού που το ενεργοποιείς το VoWIFI?

Πάντως είναι λίγο για γέλια, να παίζει η mini sim cosmote 5g... και να μην "υποστηρίζει" η esim...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...