Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/10/2022 στις 9:15 ΜΜ, basilis_k6 είπε

αρα μια, στην ελλαδα δεν δουλευει η esim σε pixel

Δουλεύει στο 6 pro δεν θα δουλεύει στο 7;

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω μια ερώτηση προς τους περισσότερο γνώστες, καθώς παρά τις αναζητήσεις στο δίκτυο, δεν βρίσκω μια σαφή απάντηση:

Αν αγοράσω το pixel 7 pro (512, 12GB) από Αμερική, θα έχω (περισσότερα) προβλήματα συνδεσιμοτητας στα ευρωπαικα και κυρίως τα ελληνικά δίκτυα τηλεπικοινωνιών, σε σχέση με ένα "Ευρωπαϊκό" μοντέλο, ή πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορές?

Αν ποτέ το 5G φτιαχτεί, θα φτιαχτεί μόνο για τα ευρωπαϊκά μοντέλα ή συνολικά?

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από dstagian
Δημοσ.
Στις 1/11/2022 στις 10:55 ΠΜ, dstagian είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω μια ερώτηση προς τους περισσότερο γνώστες, καθώς παρά τις αναζητήσεις στο δίκτυο, δεν βρίσκω μια σαφή απάντηση:

Αν αγοράσω το pixel 7 pro (512, 12GB) από Αμερική, θα έχω (περισσότερα) προβλήματα συνδεσιμοτητας στα ευρωπαικα και κυρίως τα ελληνικά δίκτυα τηλεπικοινωνιών, σε σχέση με ένα "Ευρωπαϊκό" μοντέλο, ή πλέον δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορές?

Αν ποτέ το 5G φτιαχτεί, θα φτιαχτεί μόνο για τα ευρωπαϊκά μοντέλα ή συνολικά?

Ευχαριστώ!

Δεν έχουν διαφορές αλλά δεν πιάνει στην Ελλάδα το 5G , VoLTE , Wificalling. 

Screenshot_2022-11-02-20-45-44-320.jpg

Screenshot_2022-11-02-20-45-28-463.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μας ανοίξουν τα 5G , VoLTE , Wificalling? Μόλις έκανα copy από το 3ετίας oneplus 8t μου που παίζουν όλα και είδα ότι δεν παίζει το 5g (ακόμη;) στο 7 pro. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπείτε στα site κάθε εταιρείας κινητής και ειδικότερα στις συσκευές που υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες. Ιδιαίτερα στη Vodafone στέλνοντας wifi στο 1339 θα δείξει αν η συσκευή υποστηρίζει VoLTE και wifi calling. Εγώ όταν ρώτησα την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι υποστηρίζουν μόνο τις συσκευές που πουλάνε στο site έχω αναρτήσει και φωτογραφία. Πολλές φορές χρειάζεται αλλαγή SIM και στο σύνδεσμο είναι ο ανανεωμένος πίνακας που έβγαλε η vodafone https://www.vodafone.gr/green-network/giga-home/giga-wifi-calling/

Επεξ/σία από NikosKv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά είμαι στην Cosmote και είναι ενεργοποιημένα 5G, VoLTE και wifi calling. Λειτουργούν σωστά στα OnePlus 8t, iPhone 13 pro και galaxy s21 που έχω αλλά όχι στο Pixel 7 pro (η ίδια sim δοκιμάστηκε) . Η Google λέει ότι δεν είναι supported ακόμη στην Ελλάδα.

Παλαιότερα που η cosmote δεν υποστήριζε το Oneplus (γιατί δεν είναι στο site μας) απλά έβαλα την sim σε άλλη συσκευή και τα ενεργοποίησα. 

Επεξ/σία από leokan23
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει 5G, volte και wifi calling σε καμία εταιρεία στην Ελλάδα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παίξουν μέχρι να έρθει επίσημα στην Ελλάδα το pixel. 

Από κει και πέρα αν κάνεις root το κινητό παίζουν όλα τα παραπάνω σε vodafone αλλά όχι σε cosmote. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dark-o-phobia είπε

Δεν παίζει 5G, volte και wifi calling σε καμία εταιρεία στην Ελλάδα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παίξουν μέχρι να έρθει επίσημα στην Ελλάδα το pixel. 

Από κει και πέρα αν κάνεις root το κινητό παίζουν όλα τα παραπάνω σε vodafone αλλά όχι σε cosmote. 

Γιατί όχι cosmote;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.  Ζήτησα ήδη επιστροφή από amazon και μου έβγαλαν label, καθώς πέρα από το 5g το σήμα είναι αίσχος (βασικά δεν έχω σήμα πουθενα). Κρίμα.

Επεξ/σία από leokan23
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι δυστυχώς σε LTE κάτι παίζει αλλά και πάλι μέσα στο σπίτι είμαι συνέχεια με "No Service". Τώρα checkarw εάν παίζουν 5g κτλ sto OnePlus 10pro ή 10T

Δημοσ.
Στις 5/11/2022 στις 3:14 ΜΜ, leokan23 είπε

Ναι δυστυχώς σε LTE κάτι παίζει αλλά και πάλι μέσα στο σπίτι είμαι συνέχεια με "No Service". Τώρα checkarw εάν παίζουν 5g κτλ sto OnePlus 10pro ή 10T

Εγω μετα την τελευταία αναβάθμιση δε θα λεγα οτι εχω καθολου θεματα με το σήμα, τις τελευταίες 3 ημέρες ειχα μονο μια φορα no service, lte όμως μονο, οχι 5g. 5g με cosmote στο oneplus 9 pro ειχα κανονικα.

Στις 4/11/2022 στις 11:16 ΜΜ, Dark-o-phobia είπε

Εχεις κάνει ροοτ το πιξελ? Ξερεις την διαδικασία? Μετά τις official ενημερωσεις τις παιρνει κανονικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...