Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jamiraquai είπε

εαν παραγγείλω από amazon.de βαζω κανονικά την διεύθυνση μου ελλαδα για το τηλ

μετά στο claim μπορω να βάλω την διευθυνση του mygermany? ή θα παρει αυτόματα την διεύθυνση της ελλαδας? λογικα δεν ξέρω εάν εχει κανει κανεις τη διαδικασία  ως έχει, γιαρτι τα claims ανοιγουν απο 1 νοεμβριου

Ναι οπως το ειπες. Στην αιτηση θα βαλεις γερμανικη διευθυνση (mygermany ή οποια εταιρια θες και μπορεις). Απο αμαζον μπορεις να βαλεις Ελλάδα 

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 16/10/2022 στις 10:45 ΜΜ, Randroyl είπε

Απο που

Από amazon.de που είχε το promo για το watch .Τώρα αν θα μου φτάσει ποτέ το watch, θα σας ενημερώσω...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/10/2022 στις 4:09 ΜΜ, NikosKv είπε

Καλησπέρα σε όλους. Υπόψιν ότι ούτε το 7 πιάνει 5g , Volte ή WiFi calling στην Ελλάδα.

Καλησπερα οι κανονικες κλήσεις και 4g δουλευουν κανονικα? ή εζουν κολληματα drops? Παρηγγειλα κ εγω δυο απο αμαzon. de κ το ζω λιγο αγχος

Δημοσ.

Εγω απο amazon επισημα η παραγγελια μου εγινε 12/10 και το περιμενω να φτασει σε μερικες μερες. Το εχει λαβει καποιος που να παραγγειλε απο αμαζον? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Randroyl είπε

Εγω απο amazon επισημα η παραγγελια μου εγινε 12/10 και το περιμενω να φτασει σε μερικες μερες. Το εχει λαβει καποιος που να παραγγειλε απο αμαζον? 

Εμένα έφτασε σήμερα από αμαζον Γερμανίας χωρίς το δώρο.Δεν το έχω ανοίξει ακόμα.Θα γράψω αύριο σχόλια 

Επεξ/σία από Spyridon70
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spyridon70 είπε

Εμένα έφτασε σήμερα από αμαζον Γερμανίας χωρίς το δώρο.Δεν το έχω ανοίξει ακόμα.Θα γράψω αύριο σχόλια 

Ωραιος περιμενουμε. Εμενα λογικα απο δευτερα θα φτασει

Στις 18/10/2022 στις 4:22 ΜΜ, leokan23 είπε

Από amazon.de που είχε το promo για το watch .Τώρα αν θα μου φτάσει ποτέ το watch, θα σας ενημερώσω...

Μην ξεχασεις να συμπληρωσεις την φορμα μετα τη 1 Νοεμβριου 

Ναι για το δώρο κανουμε ξεχωριστη διαδικασια και θα το στειλουν Δεκέμβρη-Γενάρη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

21 ώρες πριν, Randroyl είπε

Ωραιος περιμενουμε. Εμενα λογικα απο δευτερα θα φτασει

Μην ξεχασεις να συμπληρωσεις την φορμα μετα τη 1 Νοεμβριου 

Ναι για το δώρο κανουμε ξεχωριστη διαδικασια και θα το στειλουν Δεκέμβρη-Γενάρη 

Ναι ευχαριστώ για την υπενθύμιση.ευτυχώς έχω ένα συγγενή στην Γερμανία και θα δώσω την διεύθυνση του.

Επεξ/σία από Spyridon70
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το πρωί το παρέλαβα.Το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν το pixel 3xl.Εμφανισιακα είναι πολύ όμορφο και δείχνει ακριβό.Ειναι πολύ γρήγορο και εξαιρετικό στην αφή.Εκανα όλες τις ρυθμίσεις και μια μικρή ενημέρωση για διάφορα bugs.Εβαλα το LTE αμέσως.Το 5g το ξεχνάμε προς το παρόν.Οι κλήσεις είναι μια χαρά και ακούγεται δυνατά η φωνή.Το ίντερνετ είναι πολύ γρήγορο και το σήμα μια χαρά.Εχω Vodafone γιατί στην βόρεια Καισαριανή δεν πιάνει καλά η cosmote.Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι άμεσο.Εχω πάρει από το αμαζον τον 30w αυθεντικό φορτιστή της Google.Η φορτιστή είναι πολύ γρήγορη.Την φωτεινότητα την έχω λίγο πάνω από την μέση και είναι πολύ φωτεινό.Η μπαταρία δείχνει μέχρι στιγμής ότι με σκληρή χρήση χωρίς παιχνίδια,μια που τα βαριέμαι και δεν παίζω,θα βγάλει άνετα μια μέρα.Γενικα μην ακούτε τους haters.Το τηλέφωνο φυσάει.Δεν έχει κανένα κόλλημα.Ειμαι πολύ ευχαριστημένος.Μετα από μια εβδομάδα θα ξαναγραψω για ενημέρωση 

Επεξ/σία από Spyridon70
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μετά από 3 μέρες έχω μεγάλο πρόβλημα.Δεν λαμβάνω κλήσεις.Με περνούν και λαμβάνουν το μήνυμα ότι δεν είμαι διαθέσιμος.Σε έρευνα που έκανα το έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα από Αμερική, Σουηδία, Πορτογαλία, Αυστραλία και Ινδία.Εκανα όλα αυτες τις ρυθμίσεις που γράφουν διάφοροι ότι διορθώνει το πρόβλημα, αλλά τίποτα.Θα περιμένω λίγο να δω τι θα γίνει.Καποιες στιγμής ξαφνικά δουλεύει κανονικά.Αν τις επόμενες μέρες δεν γίνει τίποτα μάλλον θα το στείλω πίσω.

Επεξ/σία από Spyridon70
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Spyridon70 είπε

Τελικά μετά από 3 μέρες έχω μεγάλο πρόβλημα.Δεν λαμβάνω κλήσεις.Με περνούν και λαμβάνουν το μήνυμα ότι δεν είμαι διαθέσιμος.Σε έρευνα που έκανα το έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα από Αμερική, Σουηδία, Πορτογαλία, Αυστραλία και Ινδία.Εκανα όλα αυτες τις ρυθμίσεις που γράφουν διάφοροι ότι διορθώνει το πρόβλημα, αλλά τίποτα.Θα περιμένω λίγο να δω τι θα γίνει.Καποιες στιγμής ξαφνικά δουλεύει κανονικά.Αν τις επόμενες μέρες δεν γίνει τίποτα μάλλον θα το στείλω πίσω.

Με τι sim?Φυσική ή esim?Ποιας εταιρίας; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Με τι sim?Φυσική ή esim?Ποιας εταιρίας; 

Φυσική SIM Vodafone.Το γύρισα σε 3g και λαμβάνω όλες τις κλήσεις κανονικά.Οταν πάω στο LTE τις χάνω.Οχι πάντα κάποιες  χρονικές στιγμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...