SpectralQ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Είμαι ακόμα με 24αρα μιας και όσα χρόνια και αν κοιτάω ακόμα δεν υποστηρίζει vDSL ή Fiber η διεύθυνσή μου. Είμαι καρα-κέντρο Πειραιά, πως είναι δυνατόν; Δυο δρόμους πιο πίσω που κοιτάζω έχει. Τουλάχιστον πριν μια 3ετία θυμάμαι που έσκαβαν για να περάσουν οπτική ίνα στο πίσω στενό. Δουλεύω remotely και κάποιες φορές χρειάζομαι το uplοad. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, SpectralQ είπε Είμαι ακόμα με 24αρα μιας και όσα χρόνια και αν κοιτάω ακόμα δεν υποστηρίζει vDSL ή Fiber η διεύθυνσή μου. Είμαι καρα-κέντρο Πειραιά, πως είναι δυνατόν; Δυο δρόμους πιο πίσω που κοιτάζω έχει. Τουλάχιστον πριν μια 3ετία θυμάμαι που έσκαβαν για να περάσουν οπτική ίνα στο πίσω στενό. Δουλεύω remotely και κάποιες φορές χρειάζομαι το uplοad. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Υπομονή, Εχεις κοιτάξει στο sfbb αν σου βγάζει διαθεσιμότητα?
SpectralQ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Υπομονή, Εχεις κοιτάξει στο sfbb αν σου βγάζει διαθεσιμότητα? Χμμ. Δεν με αφήνει να κάνω έλεγχο "λόγω λήξης της Δράσης". Σε ΟΤΕ, NOBA, Wind και Vodafone μέχρι 24αρα δείχνει ακόμα πάντως. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από SpectralQ
vagelis2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δες κάποιο προγράμματα κινητής με unlimited data. Τσέκαρε σε ποια εταιρία κινητής πιάνεις καλό σήμα πρώτα και μετά με μια εξωτερική κεραία και ενα ρουτερ 4g η 5g θα εισαι οκ νομίζω.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Εσυ και κάμποσα αλλά εκατομμύρια Έλληνες ειναι με 24αρα
tounion Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εσυ και κάμποσα αλλά εκατομμύρια Έλληνες ειναι με 24αρα Έτσι είναι και αν δεν τους αρέσει να μπουν στο αεροπλάνο να φύγουν από την Ελλάδα.. Αν έχετε απαιτήσεις να πάτε αλλού.. εδώ είστε μόνο για πληρώνετε Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από tounion
gianso Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, SpectralQ είπε Είμαι ακόμα με 24αρα μιας και όσα χρόνια και αν κοιτάω ακόμα δεν υποστηρίζει vDSL ή Fiber η διεύθυνσή μου. Είμαι καρα-κέντρο Πειραιά, πως είναι δυνατόν; Δυο δρόμους πιο πίσω που κοιτάζω έχει. Τουλάχιστον πριν μια 3ετία θυμάμαι που έσκαβαν για να περάσουν οπτική ίνα στο πίσω στενό. Δουλεύω remotely και κάποιες φορές χρειάζομαι το uplοad. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Starlink με Ελονα εκτοσ αν πασ σε unlimited πακετο με 5g router !
jkoukos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, SpectralQ είπε Χμμ. Δεν με αφήνει να κάνω έλεγχο "λόγω λήξης της Δράσης". Δοκίμασε εδώ.
SpectralQ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, jkoukos είπε Δοκίμασε εδώ. Ευχαριστώ, αυτό το link λειτουργεί αλλά τζίφος... δεν υπάρχουν υποδομές λέει.
DionGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Φιλε μου εχω (ειχα?) ακριβως το ιδιο προβλημα. SFBB δεν λεει τιποτα για τον ΤΚ μου (ομως, ολοι οι ΤΚ +- 3 απο τον δικο μου ειναι στην λιστα) Εβαλα Starlink για 30 days testing με δωρεαν επιστροφη... Αμα μπορεις, αλλη φαση τελειως. Πρωτη φορα ειδα video χωρις buffering.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα