Rattlehead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Bundle με το Oled και με επιλογή είτε Fifa 23 (red/blue joy con, white joy), ειτε Nba2k23 (red/blue, white) 379.01€ Και επίσης Switch Cons Had Grey(fifa 23, nba 2k23) 319€ ή Red/blue Cons Had(nba 2k23, Fifa 23) Οι τιμές αξίζουν μόνο σαν Bundle με τα παιχνίδια, καθώς στο σκρουτζ το switch παίζει(έπαιζε) μονο του χαμηλότερα από το Γερμανό (αν έχω κάποιο λάθος να επισημανθεί) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Rattlehead 1
vaggospro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δεν θα το έλεγα προσφορά, στο Amazon Γαλλίας έχει 320€ 2
Rattlehead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, vaggospro είπε Δεν θα το έλεγα προσφορά, στο Amazon Γαλλίας έχει 320€ Κατανοητό, αλλά δεν μπορώ εγώ να το συγκρίνω, γιατί υπάρχει κόσμος που 1ον δεν ξέρει από αγορές εξωτερικόυ, 2ον έχει πιστωτική και θέλει δόσεις, 3ον θέλει εγγύηση από Ελλάδα όχι να στείλει πίσω amazon κ.α. Αποψη μου φυσικα 1
vaggospro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Rattlehead είπε Κατανοητό, αλλά δεν μπορώ εγώ να το συγκρίνω, γιατί υπάρχει κόσμος που 1ον δεν ξέρει από αγορές εξωτερικόυ, 2ον έχει πιστωτική και θέλει δόσεις, 3ον θέλει εγγύηση από Ελλάδα όχι να στείλει πίσω amazon κ.α. Αποψη μου φυσικα Έχεις απόλυτο δίκιο, απλά αναφέρω οτι υπάρχει και πιο φθηνό απο έξω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα